Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 24.09.2004, 17:27
unknown

Standard moderne Frau heist für mich

Ich bin eine Frau, die aus Fehlern besteht,

eine Frau, die nichts von der Wirtschaft versteht.

Ich kann nicht kochen und nicht flicken,

ich kann nicht häkeln und nicht stricken.

Doch eines gibt"s, was ich wunderbar kann,

das schätzt an mir auch jeder Mann

und daran werde ich so leicht

von keiner ander"n Frau erreicht.

Ich kann"s von vorne und von hinten,

ich kann es auch langsam und geschwind.

Ich kann es seitlich und im Bücken,

ich kann es gut auch auf dem Rücken.

Ich kenne das in jedem Brauch,

und auf dem Bauch, da kann ich"s auch.

Ich fing damit schon zeitig an.

Gelehrt hat"s mir ein junger Mann.

Der war sehr jung und auch sehr kräftig,

er zeigte sich darin sehr heftig.

Am Anfang war mir ziemlich bange,

ich hatte Angst vor seiner Stange.

Der erste Sprung wollte nicht gelingen,

da hörte ich die Engelein singen.

doch war das Tempo bald gefunden,

der Widerstand war überwunden.

Und mit der Zeit kam die Routine.

Ich bleibe schlank wie eine Lilie.

Und wie gesagt, ich werd" so leicht

von keiner ander"n Frau erreicht.

Ich lieb es morgens und das ist gut,

da ist man so schön ausgeruht.

Am Abend es am Schönsten ist,

eh" die Sonn" am Untergeh"n ist. -

Ich tu" es auch bei Dunkelheit und Licht -

und wenn mich mal die Laune packt,

so tu" ich"s auch mal pudelnackt.

Sehr schön ist es, wenn man zu zwei"n,

schöner noch sogar zu drei"n.

Und wenn ein Partner müde wartet,

ein andrer statt seiner startet.

Mir wird das Starten nie zuviel,

ich komme immer an mein Ziel.

Sie werden es vielleicht nicht glauben,

ich bin ein Freund von Gummihauben.

Nur für Natur hab" ich Interesse,

Mein Element, das ist die Nässe.

Ich hab" euch nun genug geneckt -

es ist ein Doppelsinn versteckt:

Ich sprach gewiss nicht von was Schlimmen,

das, was ich kann, ist nämlich Schwimmen!
Alt 24.09.2004, 17:30
unknown

Standard utanma ahlak yokmu sende

ne ahmak birisisin neden baskalariylan dalga geciyorsun EnisKaya yi AhmetKayayi cok sexi buluyorum

birak su paranoit fantazilerini artik yetismis ergen bir erkek sin utanmiyormusun bir baskasinin dilinden konusmayi
Alt 24.09.2004, 17:35
unknown

Standard takma tokadan baska sey

sen yoluna devam et arkandayim destekliyorum modern düsünceli insanlara ihtiyacimiz var.
Alt 24.09.2004, 17:36
unknown

Standard Buschie

Amcaniz cok insan haklarina deyer veriyor hergün cocuklari bombaliyor onunda o kelle ucuranlardan ne farki varki
Alt 24.09.2004, 20:05
eniskaya

Standard Tesekkür edrim

Zaten bu tip insanlar hem medeniyetin hemde orijinal dinin önünde en büyük engeldir.....

Eger bir insan annesinin veya babasinin hatta kendisinin Ideolojisini, din diye dayatirsa zaten istikameti sasirmis bir mahlukata döner.

Adamim yaptigi tam anlamiyla terbiyesizlik, ne efendilige sigar nede baska bir seye, hatta müsriklige bile sigmaz.... onlar hic olmazsa Allaha inanmiyoruz derler, ama kalkip baskalarinin ismini carptirarak puan yapma pesinde kosmazlar....

Bu insan tam anlamiyla zavallinin biri

Selamlar
Enis
Alt 24.09.2004, 20:20
eniskaya

Standard Burasi medya Forumu degil

Kaynagin varsa konus veya kaynakli konusan bilim adamlarinin veya Medyacilarinin yazilarini yazabilirsin buraya....

Ama kalkip Resule iftira atmaya hic kimsenin hakki yok........ gercek suki, Resulun ne 9 karisi vardi nede okuma yazma bilmiyordu nede sabah aksam savas yapmistir.

Muhammedin sadece bir karisi vardi, o ölünce ikinci kez Sevgi adinda bir kadinla evlendi..... und somit sein Lebenszeit nur 1 Frau..... tam Kuranin emrettigi/önerdigi gibi, cünkü Kurnin önerisi bir nevi emirdir....

Muhammed son derece okur yazardi, Kurandaki okuma yazma Ayeti Ehli-Kitap hakkindadir, yani sen Ehli-Kitabi okumadin bilmiyorsun anlamindadir........ bunu felaket sekilde carptirmislardir.....

Muhammed sedece iki tane savas yapmistir, hatta Islamiyetin kurulusu Filmindede ayni sekilde hendek savasindanda bahsediliyordu....
Serefsiz Hocalar, zannediyorlarki, Muhammed sabah aksam savas yapmis....... milletin baska isleri yoktuda Muhammede karsi sabah aksam savas acmislar......

Tekrar ediyorum.... HURAFET ERKEN KALKAR.....

Bu gibi laflar bizler gibi ehli Müslüman ve ayni zamanda tüm Ilahi dinleri seven ve kabul eden kislere anlatamazsin......

Selamlar
Enis

PS: Bir dahakine okudugun bir yaziyi biraz arastirda ondan sonra Foruma yaz
Alt 24.09.2004, 20:23
eniskaya

Standard Wow was für eine Frau

Ich denke es ist kanpper wenn man sagt
"Selbst ist die Frau"
Lächel Lächel..... den so ein Universelle Frau wäre der Ideal aller Dinge.....

Etwas Ironie muss sein.... )

Grüße
Enis
Alt 24.09.2004, 20:39
eniskaya

Standard Icin bayagi dolu galiba

Amam dediginde cok dogrular var.... ama hepside öyle degil....

Ben bir Trabzonlu olarak Trabzon hakkinda sunu söyleyeyim.... Türkiyenin en önde gelir medeni ve aydin Hocalarida Trabtondan cikar..... en alcak Mahlukatlarida trabzondan cikar... bir nevi Hayir ve Ser Tarbzondan gelir......

Ama son yillarda, agirlikli olarak kara Hocalari taslayarak piyasa disi biraktik.... Süleymancilarin Kiz Yurtlarini seks skandallari ve öldürmeler yüzünden kapattik.... sokakta her gördügümüz kara sakalli Hocalara.... arkadaslar yakalayin Bin-Laden geliyor, kellesi 10 Milyon dolar eder diye sokakta ve hayatimizin her yerinde bu ve benzeri seytanlari acayip sekilde taslayarak... hem vatana hemde dine hizmet ediyoruz....... ne demisler din yobazlarinin üzerine Allah pislik yagdirir.... bunu ben degil Kuran söylüyor.....

Kürtlere gelince....... zamaninda birinci sinif vatandas olan Kürtler su an TR de ikinci veya 3 sinif vatandas konumuna düsmüstür... nedeni ise ABD ve AB destegiyle Türk-Devletine karsi actigi, haksiz ve cehalet savasindan dolayi........ ben kendi acimadan söylüyorum..... benimle veya devlete faydali bir insan konumunda görmüyorum Kürtleri....

Istisnalar vardir ama istisnalar gaydeyi bozmaz. Alevilerde ayni sekilde degilsede, ama en azindan din konumunda sapik yolda olduklari kesindir....... sanki Muhammed Aleviydide Alevilik diye bir sey cikarmislar.... bir nevi Hiristiyanliktan ve Samanisimden alinan ayin formlarinda, bir din yapmislar....... bunlarida ben söylemiyorum.... Almanyanin 2 kanali olan ZDF söylüyor...... Belgeselde 1 saat 15 dakika izledim..... ve haklilarda....

Belki konuyu biraz cok actim... ama isin püf noktasi sudur....

Bir Müslüman ancak daha iyi bir Müslüman olabilir.... eger baska bir sey olacaksa ancak dinsiz olur....... bu böyle bilmelisin.....

Senin o kara Hocalarin ve onlarin pesinde kosan insanlara din Farz degildir, onlar Islam dinini hak edecek konumda degillerdir.....
Cünkü Din ehliyet ister... ancak aydin insanlarin isidir...... dinde cehalete yer yoktur..... ancak yüksek genelbilgiye ve sosyo-kültürel hayati asgari sekilde yutmus bir insan dinin güzelligini ve Kuranin erdemine erebilir...... gerisi degil....

Uzun olduysa bagisla ve bos ver o kara mara Hocalari... ben her yil en azindan 4 be tanesinin isi toplum icinde bitirip rezili rüsvayi ediyorum onlari... tabi dini bilmek sartiyla... hemen yalalnlarini yakalayip Kurandaki Ayeti gösterdinmi..... yüzleri kara degil zindan oluyor ve o anda onlar cin carpmisa dönüyorlar......

Selamlar
Enis
Alt 24.09.2004, 20:47
Benutzerbild von ankakusugibi
ankakusugibi ankakusugibi ist offline
Neuer Benutzer

Standard alla alla

Güzel kardesim,

Resulun 9 karisini idda eden yok ki? Banane Resulden, okuma yazma bilip bilmediginden... Muhammedin karilarindan banane??? Ne söz konusu bu, nede konuyla bir zerre kadar ilgisi var! Muhammedin okuyup, okumadigida beni alakadar etmiyor bu baslik altinda!

----

sadece paylasmak istedigim ve üzerinde fikir alisverisi yapilmasini istedigim bir yazi...

gercekten dini bilgine güveniyorsan, yarin bir SZ gazetesi alir, mail adresini cikarir ve bir Leserbrief yazarsin!

saygilarimla
Alt 24.09.2004, 20:57
Benutzerbild von sagun
sagun sagun ist offline
Neuer Benutzer

Standard Neoldu Palyanco veyahut yeni nickin

Veyahut Zazax ,

okadar basit bir yaratiksinki ayni öbür sakkali örümcek kafalar gibi !!!

Olum senin Stilinde takilandan bu dünyaya ne hayir gelir.

Ebru Schamatullah Kurdomullah Dötünekoydullah
Antwort