| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() seni kilictan gecirmek lazim.. ensendeyim
|
|
||||
|
||||
![]() ´saclarinda tutup asacaksin saclarinin telleri tek tek kopup yere düsene kadar izleyeceksin.. sonra bakacaksin beyni nerde niye...
|
|
||||
|
||||
![]() ayaklari ayri ayri iplere baglayip iplerin diger ucunuda hizli bi arabaya baglayacaksin, arabalar ayri istikamete dogru son gaz harekete gececek.. toz duman kaybolduktan sonra bakacaksin bunun yarisi nerede diye...
|
|
||||
|
||||
![]() ellerini baglayacaksin sonra eline iyi kesen bi bicagi alip bi cesit estetik yapacaksin olaya yüzden baslayacaksin dudaklari biraz genisleteceksin agzi büyüsünki yerken sikinti cekmesin, kulaklarida büyüteceksinki söveni iyi duysun, en o gözleri oyacaksin ki inkar ettigi dünyayi birdaha görmesin...
|
|
||||
|
||||
![]() sonucta öbür 3 - 4 kisiye de bunu yazabilirdim.
Peki, madem siz o cecenkizi yargiliyorsunuzda, neden dogru dürüst cevap vermiyorsunuz? Kizcagiz, görmüs, iletmis, soruyor. Ceplayin. Söyleyin, neyin nesi dogru yalan diye!? Öylesine, AHMAK, APTAL, CAHIL demek kolay ´galiba. CEZA vermek de insani susturmaya yeter, peki bi kac seyi aydinlatmaz. Kizin bazi yazma sekli tabiiki yanlis, o "türbanlilari" tanimadan (belki taniyarak ama genelde yazip) yargilamasi, agir laf konusmasi yanlis. Sonucta herkes ayni degildir. Ve sadece "türbanlilar" cecenkizin yazdigini "etrafa bu sorulari sacmiyorlar"... Insanin aklini karistiran daha niceleri var. Asil siz utanin, Insana cahil DEYIP kendinizi akilli buldugunuz icin, "cahili" görüpte cahil biraktiginiz icin! Benden bukadar arkadaslar... |
|
||||
|
||||
![]() ama bastan belirtiyorumki, cok genel yazmissin. Ok? Ve ben, bu kizlarin hareketlerin nereden kaynaklandigini göstereyim.
Hm, bak, bizim burda yasayan genclerimiz, bir celiski icindedirler. Uymak mi uymamak mi, diye öylece akillarini yormakla gecirirler. Sex konusu dahil. 1. Soruna: AnalSex yapmalari basit bir sorun: "Kizliklarini kaybetmemek icin" Sanirim öyle bir düsüncelere sahipler. Ama benim bildigim, arkadan vermek, yada önden vermekle kizlik gitmiyor. Bir erkegin acazip bir sekilde dokunmasi kizligi ele veriyor. Bu benim düsüncem. Baskalari icin o zar mühim. Analsex sanirim günah degildir, kocan ile ise. ![]() Yobaz, su yobaz kelimesine birdaha bak, olurmu ? 2. Soruna: Gizli sevismek, tek onlarin isi degildir. "Cazip görülmez" diye düsünenler saklananlardir. Türbanli ol, olma. Bir gün sevisip, öbür gün cami ziyareti. Bu o insanlarin bilecegi birsey. Cünkü herkesin günahi kendi boyuna. Degilmi? Belki tövbee etmeye gidiyorlar? Belki cahiler, bazi seylerin aykiri olduklarini hala kavriyamiyorlar...? 3. Soruna: ..türbanli kizlara sordunuzmu hic erkek arkadasin oldumu diye hepsi kendilerini ellettikleri halde neden hic arkadasim olmadi diyorlar.. --> Cünkü "türbanlilar" saf, temiz ve lekesiz dir, bizim "insanlara göre". Bir celiski. Baska birsey demege gerek yok. 4. Soruna: Köln - Arab - kadin doktoru - kizligi yerine getirme - Dikme Igrenc bir karisim. Su diktirme, Günah mi bilmiyorum. Ama "kiz olmasi sart" denilen kisiler "kiz" degilse, onlarin celiskisini bilmek istemiyorum. Verzweiflung desem? Beddua etme... Bu hos degil. Akil dua et ..herkese... |
|
||||
|
||||
![]() bi insan biseyi merak ediyosa illaki sorabilir ve de gereken cevabi alir sonucta soru sorarken edepsiz bi sekilde ve tamamen provoke niyetiyle böyle bi soru soruyosa, böylesine akil degil tuttugun yerde vereceksin..
massallah sende baya biliyomussun... |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ama beni tanimadan, benim üzerime yargi yapmana kizdim.
Ben kimseyi CAHIL diye abstempeln yapmiyorum va yapmadimda. Ben "böyle" düsünen kisilerin fikrini paylasmadigimi ve onlara bana göre ne dogru oldugunu söylemeye calistim! Und außerdem: Hangi cagda yasiyoruz? Man kann sich informieren. Bilmiyorsan soracaksin, Biliyorum diyorsan yinede baskalarinin fikrini dinleyeceksin. Baskalarinin düsüncelerine karsi provokativ cevaplar veriliyorsa bu yanlisdir. Eger bilmedigi birsey varsa, bana ve arkadaslara sorsunlar. Eminim herkes elinden geldikce yardim etmeye calisacak. Zu dem: lass ich es nicht zu, dass man mich und solche Leute wie mich als Babymörder bezeichnet. Das geht unter die Gürtellinie. ab da sage ich zu dieser Person "Cahil". |
|
||||
|
||||
![]() 15? oder hast du null ahnung, von den sachen die du aufgezählt hast????
|