| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() benim icin en büyük kanun allahin kanunudur tabiki baskasi degil
und mit was hast du jetz zu tuen ? allahin aciz bir kulu ile hast du zu tuen ben allahin adaletinden asla yüz cevirmem und mit was habe ich zu tuen ? söyle bekliyorum |
|
||||
|
||||
![]() yani dötten uydurmasyon aylardir islamiyetten önce kutlanilan arab gelenigidir ..kuranda sadece ramazan ayi vardir diger aylari günleri kandilleri sizler ve atalariniz dötten atarak uydurmussunuz ?
hem 3 aylarda kactane bebek öldürdünüz saydiniz mi hemde kalasnikofla düsündünüzmü ? 4 eylül kuzey osetya ? allahu ekber naralari atarak cocuklari öldürenler 3 ayci sapiklar degilmiydi sence ? |
|
||||
|
||||
![]() birde hz spidermani unutmuyalim..
hz batmane ne dersin ? sen yobazmisin yoksa hastaminisin ? böyle ilkel primitive seylere nasil inanirsin ? hem bebek öldürürsünüz hemde tekbirle insanlarin bogazini kesersiniz sonrada kizlariniza türban giydirip türbanli karadullara anal sex yaptirirsiniz ? sonrada hz hizir kurtar bizi dersiniz yakisiyormu bu size ? |
|
||||
|
||||
![]() sana ögretilen o yobaz beynine kazinilan cok seyler..hep insanlarin dötten uydurmasyon seyleri..
yani insanlarin uydurdugu dötten uydurmasyon seyleri sen allahin kanunu saniyorsun uyanda baliga gidelim yobaz pardon uyanda cocuk öldürmeyxe gidelim olucakdi anlamisko enayi yobaz ! ? |
|
||||
|
||||
![]() neden hep ANALsex yapiyorlar ?
analsex yobazlarda günah degilmi ? 2. sorum türbanli kizlar neden hep arkadaslariyla acikca sevismiyorlarda hep gizli gizli sevisiyorlar cumartesi sevisiyorlar pazarda camiye mevlüde gidiyorlar--allah görmüyormu bu türbanli yobazlari ? 3.sorum ..türbanli kizlara sordunuzmu hic erkek arkadasin oldumu diye hepsi kendilerini ellettikleri halde neden hic arkadasim olmadi diyorlar.. 4.sorum kölnde bir arab kadin doktoru varmis bedava olarak kizligini kaybeden yobaz türbanlilara yardim ediyor yine kiz yapiyormus ? hadisi seriflere göre bu cesit kizligi yerine getirme caizmidir ? allah bir gün bu yobazlarin belasini vericekdir amin-! |
|
||||
|
||||
![]() buralaradami el attin?
|
|
||||
|
||||
![]() Orani burani elletmedinmi hic muahahahhaha
Yani erkek oglan erkekmisin yani bayanlar yapmiyacak senin gibi hinzolar önüne gelene domaltacak. Bu ne kafa bu ne lahana sana demistim hepsini bir dutma diye kirolarin kirosu. |
|
||||
|
||||
![]() Yani eskiden diskolarda ona buna toslatan kari olmis adam birde kadina Hiristiyan kalmasi icin izin vermis Zatenist sapik.
Yani kendisi Domuz yemiyor hanimi yiyor yahu sen hanimini öperken hicmi domuz kokusu agzina gelmiyor. Bu zatanist züppecikleri fazla kafaya takmayin bunlar yakinda rakili Kurt dassakli corba yemekleriylen bile Iftar acilir derler. |
|
||||
|
||||
![]() yani Islamiyetten öncede Ramazan vardi kafaya bak :=))
Arablar heykele günese tabmiyorlardida üc aylari tutuyorlardi haaaaaa |
|
|||
|
|||
![]() aslinda bu aptalca sorularina hic cevap vermeye gerek yok! du redest als würdest du alle kennen...
du bist nur armselig mädchen! was soll ich denn von dir sonst halten als nur zu sagen dass du "unwissend" bist und zugleich auch "vorurteilig".Allah seni bildigi gibi yapsin.... AMINNN!!! |