| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Cirkefligi o kadar benimsemissin ki, gitmis masum cocuklarin ölümünü savunuyorsun!
Kim diyor burada, "Ruslar melek" Cecenlere izdirap cektirmiyorlar diye !??!?!?!? Kim diyor Türkiyedede cocuklar kötü durumda diye??? Isin gücün "Kemalist", "Heykelci" diye zirvalaman! Git al kaidaya mensup ol, bir bomba yelegi giy ve bir gemiye yüzerek saldir! Korkma Köpek baliklarinda, onlarda agiz tadlarini biliyorlar! |
|
||||
|
||||
![]() Warst du endlich schon in Behandlung???
Ich meine nicht deine Gehirnwäsche, die du schon erhalten hast (was deinen jetzigen Zustand erklären könnte)) |
|
||||
|
||||
![]() "und an allem wieder Atatürk schuld"
nich wa ?? Bööööhse Kemalisten!!! Warum haben sie euch nicht den griechischen und russischen einsamen Besatzungssoldaten von damals überlassen? Die hätten euch und eure Gottesstaatlichkeit "gefördert"! |
|
||||
|
||||
![]() ------------
>Geberdiyse terörmü oluyor :=))) >TC sabah aksam pkk kaylan beraber cocuk öldürüyor ABD gine öyle Almansa sabah aksam cocuklarin kicina kabuklu seylerini sokup sonrada bir orman kösesine atiyorlar bumu adalet :=)))))))))) ------------ Acikca söylüyorsun ne mal oldugunu! |
|
|||
|
|||
![]() yorumladigim icin özür dilerim.
bu yaziyla gercekten samimi oldugunu gösterdin. dedigin gibi hic bir insanin öldürülmesi kabul edilemez. |
|
|||
|
|||
![]() bir yazi yazdin: Her zaman seni selamlarim!
Cocuklar rus olsun, türk oslun, hangi millet"ten olursa olsunlar: Cocuklarin suclari olamaz. Cocuklarin ölmesine sevinmek sapiklik"tir. Bunu dile getirecegine inanmiyordum, yanilmisim. SELAMLAR |
|
||||
|
||||
![]() Hab deinen Text nicht gelesen. Anstatt zu kopieren, solltest du einfach mal nachdenken und in eigenen Worten zusammenfassen.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() aliconda ben burda seferden bas edmedim laflari uydurma eline tasi almadan önce bir ertrafina bak bir insana sabrin olmamasi ne demek ? öldürmek mi? eger sen öyle anliyorsan orasini bilmem
bir insana sabir göstermemek onu dinlememek yani saygi ve sevgi kalkar ve onun yüzüne bakmaz arkasini döner ve gider benim icin bu anlami tasir herkez farkli göre bilir sen hemen sabirsizlik öldürmek anlamina getiriyorsan orasi senin düsüncen allahi sevmeyeni ben hic sevmem ve ona olan saygiyida göstermem |
|
||||
|
||||
![]() sen okadar düsünememissin bile..
|