| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() in allen belangen ist eine türkin!!
![]() mit oder ohne kopftuch!!!!!! eski zamanlari unuttunuz herhalde |
|
|||
|
|||
![]() 82 yil önce bu ülkenin Mustafa Kemal Atatürk"ün önderliginde kurtuldugunu unutmussun. O olmasaydi simdi senin adin pancarowski olurdu ve yedi sülalenin kadinlari Bosnali kadinlar gibi tecavüze ugrardi.
Seraitcilik beyninizi arab sabunuyla yikamis. Bu kadar basit bir gercegi bile görmüyorsunuz. Yazik cok yazik ! |
|
|||
|
|||
![]() Arab aya gidemiyor ama etekligini kaldirip kaldirip tasina siciyor. Gidin bakin bakalim belki bokunda boncuk vardir
![]() |
|
|||
|
|||
![]() sizin gibi saf temiz vatandaslarin dini inancini kötüye kullanmak cok kolay. hirsiz politikacilar televizyona cikip allah bismillah deyince onlari seciyorsunuz. onlar da geri dönüp sizin kaninizi emiyorlar. bu kadar saf olmayin.
Atatürk sizlerin böyle kandirilmasini engellemek icin dini politikadan ayirdi yani laikligi getirdi. ama din tüccarlari kendi cikarlari ugruna sizi atatürk"e bile düsman yaptilar. |
|
||||
|
||||
![]() der strasse oda !!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Benim sözlerimde demokrasiye aykiri bir sey yok. Siz basörtüyü veya türbani karsisiniz en büyük yanlislik burada. Yani sizin demokrasi anlayisiniz sande buraya kadar. Ben ise demokraside aciginda yeri var diyorum kapalinin da yeri var diyorum. Ve istedigi her yere girebilmeli diyorum kapali bir kadinin. Aciklar zaten giriyor istedigi yere yalanmi ??
Sen git demokrasi dersi al. Propaganda yapma burada. Demokrasiye karsi olan yok burada!!! |
|
||||
|
||||
![]() Demiryollarini bile o yaptirdi dersin simdi !! Benim agzim kokmuyor kardes asil senin agzin yalan dolanlarla kokuyor. RADIKALLIK kaninda var senin. Tabiiki degistiremem seni. Degistirme gibide bir niyetim yok. Ne halin varsa gör. Ona buna laf uzatma Atatürklük adina baska bir sey istenmez. Benim su lafima iyi dikkat et. Atatürk bile sizin su halinizden utanirdi. Bize sürekli dini kullaniyorsunuz dini sömürgü yapiyorsunuz diyen siz asil farkinda olmadan Atatürkü küllaniyorsunuz onu kisisel düsünceleriniz icin kullaniyorsunuz. Atatürke hic bir laf göndermesi yapmam sadece dogru veya yanlislar sunlar derim. Küfürde kullanmam ama sizin gibilere Atatürk bile küfür ederdi SEREFSIZ ...
|
|
||||
|
||||
![]() o´nu politikada cikarlarina kullanmiyorlarmi?
ist doch in jedem bereich so... insan egoisttir, kendi cikarini hep düsünür, ve herseyi kullanir istegine ulasabilmek icin.. onun taraftarlari, dini kötülüyo.. birbirinizi kötülemekten ilerleyemedi türkiye zaten.. nekadar zormu$ sevgi ve ho$görü ile anlasabilmek... herkes kendi istegi olsun derse, hicbirsey olmaz... bu dünyada insanlar hicbirzaman anlasamayacaklar heral.. bu kücücük forumda birbirimize giriyoruzda, politikacilara $a$irmamak lazim |
|
||||
|
||||
![]() ha bide giysen n´olurmu$un!?
muhahaha |
|
||||
|
||||
![]() bu hayvanlar dedigin alemine katilmayi ver, baskasini nedcen yauu
|