| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() söz ediyoz..
dünyada sahtekar kitligimi varda onu örnek olarak getiriyon? |
|
||||
|
||||
![]() seninle tartisilmaz!
wär nur zeitvergeudung mädchen. buralarda zaman öldürecene baska seylerle ugrassan ii edersin. insanlari hotlatmak istiyon ,ama sana cevap vermeye bile degmez! sen kendini hotlatirsin ancak.. kim bilir hotlaya hotlaya ne hale gelmisindir muhahahah |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() sapikla$mi$in farkinda bile degilsin!
delilerde zanneder ben dünyanin akillisiyim diye..ama yazik, ve acinacak durumda oldugunu bilemezler. yazik bi durumdasin! kime dil uzattigina dikkat et,$erefsizle$me küstah! sana sapikca konusup laf uzatanmi oldu? sen ka$iniyon heral! git di$arda araka$iyani, seni güzel bi ka$irlar hemide! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() benim bir kiz arkadasim var türk kendisi 13 yasinda iken bir bosnali müslüman cocukla sevisti bir yil
sonra onu birakti 1 yil bir türkle sevisti arkadas oldu cok akilli arkadasimdi dersleri cok iyiydi 2.freund bunu türbanli yobazlarla tanistirmis simdi 6 aydir türban takiyor !!!! benim sinifimda kizin dersleri einfach scheisse geworden bir kere sordum ayla sana ne oldu nden basörtü takiyorsun derslerinde kötü oldu dedi benim babam haci simdi 2 freundum oldu beni istemeye geldiklerinde türbanli oldugum icin herkes güveniyor ama senin gibi acik olsam jeans giysem 2 freundum oldugu meydana cikar.. ne kadar dumm ve yobaz bir düsünce degilmi arkadaslar..yakindada türkiyede nisanlandiracaklar..zaten onun akli basi erkeklerde bütün türbanli kizlarda oldugu gibi.. yazik oldu bayagi akilliydi eskiden simdi doktor olucagina 5 cocuklu sisko türbanli yobaz kocasindan dayak yiyen kadin olucak..echt schade |
|
||||
|
||||
![]() türk askeri olmasa simdi türkiyeyi yobaz bir seriat ülkesi yapip insanlari asip keserlerdi iyiki türk ordusu var...cok korkuyorlar ordudan
|
|
|||
|
|||
![]() Cecen kizikardesim,
Yasin henüz kücük oldugundan dolayi Senden daha tecrübeli oldugumu zanediyorum. Hatice"ye bakma neticeye bak derler. Neticede basörtüsü de bir bez parcasidir. Cogu oynak kizlar basörtünün Senin dedigin gibi, karsindaki insanda böyle yanki uyandiracagini bildigi icin basörtü takarlar. Basörtülü kizlar basi acik kizlardan ne fazla namusludur ve ne de daha az namusludur. Dün aksam "Alltag in Tschetschenien" isimli bir repörtaj izledim televizyonda. Cecenler mert ve namuslu insanlar ve insanlik duygulari ekseriyet vahabi destekli Arab kültür sömürüsüne ragmen kaybetmemisler. Cecen savascinin birisi "president" adinda, bana "ayna" grubunu animsatan bir müzik grubu kurmus. Elektronik gitarr calisyordu ve ayni zamanda grubun vokalistiydi. Malesef Cecenler cikar kavgasinin orta noktalarinda bulunduklari icin herkes tarafindan rahatsiz ediliyor. Dagistan"a da Mahackale"ye yolu düsmüs laik düsüncede bir arkadasim var, ve Cecenlerin cogunlugunun laik demokrat görüslü ama yine de manevi kültürlerine bagli olan insanlardan olustugunu anlatmisti bana bundan hayli bir zaman önce konusmamizda. Ama malesef silah gücüne sahip organize olmus azinliklar cogunluklari yönetiyorlar ve onlara sapik putperest, neanderthal hortlaklarindan kalma gelenekleri dinin emirleri diye uygulamaya zorunlu tutuyorlar. Cecen halkina selam olsun! Cevher Dudayev"i bu arada rahmetle aniyorum |
|
||||
|
||||
![]() bu kadar aptallasmissin. burada bir tezat var.
nasreddin hocanin bir hikayesi var, senin sacmalam ona benzer. hikmet türbanda olsaydi senin sacmaligini burada okumamamiz gerekirdi. |
|
||||
|
||||
![]() wenn ich mir dein bild ansehe......manche kerle brauchen wahrscheinlich nur 3 minuten um dich klarzumachen
![]() hey spass kiz |