Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Foren Archiv

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 29.08.2004, 13:59
Benutzerbild von cecenkiz15
cecenkiz15 cecenkiz15 ist offline
Neuer Benutzer

Standard utanmiyormusun SAPIK

sen nasil kahraman cecen halkina manyak dersin..agzini topla yobaz yoksa agzini cartttt diye yirtarlar !!!!!
Alt 29.08.2004, 15:05
Benutzerbild von 76er
76er 76er ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bist du erst 15??

Wenn nein, dann verhälst Du Dich aber wie Eine! Du solltest erst mal SELBSTÄNDIG in der Geschichte nachforschen und DANN erst Deine Meinung bilden, bitte! Rede lieber nicht das nach, was Du von den ÄLTEREN hörst, stell dir vor, auch die können falsch liegen. Viele Menschen haben keine EIGENE Meinung heutzutage, sie wird von ausserhalb gebildet.
Trete einen Schritt zur Seite. Du bist noch jung, Du kannst das bestimmt noch. Je älter Du wirst desto schwieriger wird es für Dich aus bestimmten Denkmustern rauszukommen. Oft sind es Vorurteile, die absolut nichts mit der Realität zu tun haben.
Alt 29.08.2004, 15:08
Benutzerbild von 76er
76er 76er ist offline
Neuer Benutzer

Standard $aka yapiyorsun herhalde o.T.

ohne Text
Alt 29.08.2004, 15:17
vonderstrasse

Standard Bir millet islam adina

nüfusunun yarisi olan kadinlari sokakta cuvala evde mutfaga ve yataga hapsederse, o millet kalkinmaz. Atatürk sayesinde bizler cok sükür bu ilkellikten kurtulduk. Hic bir islamci fundi zirtosunun basi acik gezen bir kadinimizi taslamayi dötü yemiyor.

Senin sorguladigin Türkiye, Islam seriati ile yönetilen ülkelerin hepsinin toplamindan daha ilerdedir. Seriat zorbaligindan kurtuldugumuzdan beri dünyanin gelismis 22. ülkesiyiz.

Sen o kalkinma dersini yalakasi oldugun seriatci ülkelere ver.

Neden her gün kullandigin teknolojinin, bilimsel buluslarin bir tekini bile islam alimleri icat etmemis.

Nerede seriatcilik varsa, o ülke geri kaliyor. El kesiyorlar, kelle kesiyorlar, kadinlara köpek muamelesi yapiyorlar, terörist yetistiriyorlar ama..

Tek bir toplu igne icat etmekten acizler...

Insanligin basina bela bunlar...
Alt 29.08.2004, 15:21
Benutzerbild von diilan
diilan diilan ist offline
Neuer Benutzer

Standard amerikali bilim adamlarininher dedigine

mi inaniyorsun??!...

sen bi amerikan bilim adaminin dediginden cikmiyorsunda, biz alemlerin Rabbi olan Allah in emrindenmi cikalim??

ts tss.. kendi nefsine ho$ gelenin pe$inden gidiyorsun diye, baskasinda senin düsündügün gibi gitmek zorunda degil.

sen inandigin bilim adamlarinin pesinden yürü.
yolun acik olsun!
Alt 29.08.2004, 15:30
Benutzerbild von diilan
Neuer Benutzer

Standard yine diyorum, bilgi edinde konus!

sana ben burda islami tartismicam kücük hanim!
sen anlasilan, islamin 5. sarti olan Hacc´i kabul etmiyorsun...
asil bakarsan orada birine tapiniyor..Allah a. Allah in mekani yoktur, ama nerde ibadet edilirse orasi Allah in evidir.. Kabede ilk ibadethanedir.

Hacc ise Allah tarafindan farz kilinmistir..
Hacc in derin anlamida var..daha bu görünen seklini anlamayan derine hic inemez, o yüzden bahsetmicem.
sen kabul etmiyorsan etme, ama sacmaliklar yazmaya kalkma, ortamin düzenini bozma kiz!

kendine Allah´i tapinak etmeyen, baska heykelleri tapinak ederler..

sen o para, süs, modayi kalbinde putkastirmisin, gözün birsey görmez olmu$ onlardan baska..
ben n´edeyim..Allah gözünü acsin!

kendi yasamini birde bir sekilde dogruymus gibi ortaya koymana gerek yok.. kimseye birsey ispat etmenede gerek yok. nasuil istersen öle yasa..
herkes yaptigindan hesaba cekilecek...
sen memnun olabilseydin kendinden, dini elestirmezdin.
memnun isen baskasina karismazdin, istedigin gibi yasayip, baskasi n´aparsa yapar derdin.

seni kendi putlarina emanet ediyorum kücük hanim!
Alt 29.08.2004, 15:34
Benutzerbild von diilan
Neuer Benutzer

Standard ey kendine bi gel

cocuk gibi konusuyorsun!

sen kendini cecenlerden mi sayiyorsun!
ts tss , echt witzig..!

seyh samil ozaman bu sava$ini bosuna vermis olur, eger cecenler senin gibilerle doluysa!

cok yazik olur tarihe!
Alt 29.08.2004, 15:39
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard demek anlamiyorum ...

Atatürkcü vs. Dinciligi cikaran kim ? Yani bi taraf dindar ise öbür taraf ne ? Onu anlat bana! Sunu anla artik Atatürke karsi kimse yoktur. Atatürkü yüceltmeye karsidir benim gibi düsünenler. Yani Kemalistlige. Seninle bu tartismalara girmek istemiyorum diyorum hala ayni seyleri savunup duruyorsun. Kemalistligin Marxistlikten farki yoktur! Vaz gecin su sevdanizdan. Atatürk bile su halinizi görseydi sizden utanirdi.

Gelelim bakalim Atatürkün degerine. Türkiyeyi kurtarmismidir veya ne yapmistir? Osmanlidan kala kala Türkiyeyi kurtarmistir. Ta viana kapilarina dayanan Osmanli gerimi kalmisti! Bu zamanin ABD si o zamanin Osmanlisiydi! Onlar dinsizmiydi? Yani bir güc elde etmek icin dinden arinmak sartmi? Sart olsaydi Osmanli nasil kendi zamaninda o güce sahipti. Bir düsün bunlari. Kuru laf atma ortaliga!

Burada din devletini savunan yok. Zatan din devleti istenmeyen yerde din devleti olmaz. Demokrasi cok büyük bir nimettir ama onun bile tam anlamiyla yasanmasi güc günümüzdeki türkiyede. Ayrintilara girmeme gerek yok. Demokrasiyi bilirsen türkiyede demokrasiye aykiri neler oldugunu bilirsin.

Benim neyi anlamadigimi senden ögrenecek degilim. Burasi sadece senin gibi düsüncelerin gezdigi bir mekan degildir. Nereye gidecegim sana kalmamistir. Seni alakadar etmez benim nerelerde yazdigim. Ben en az senin kadar Türklügü severim ve savunurum.

Selamlar bay kemalist !

Not. Kimse Allahtan üstün olamaz. Peygamberlerde hatta Atatürk bile !!! Insani insan olarak birak asil tapilmasi gerekene tap. Anit kabirdeki deftere sikayetleri az edenlerden kurtar bizi ya rabb. Ne salak millettiz yaa ölülerden medet aranirmi sen varken ya Rabb !!
Alt 29.08.2004, 15:41
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Her beldede !

Her beldede her okulunun bahcesinde mevcuttur o putlar! Para yok pul yok ama PUTa para var! Tabiiki hic bir zaman huzura eremeyiz !
Alt 29.08.2004, 15:43
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Bak bakalim acilarak nerdeyiz !

Dünyada Ekonomide nerdeyiz ???
Sondan kacinciyiz. Arjantinden bile beteriz. Ama hala gururlar icindeyiz. Yeterki acik sacik orta direkgimiz rahat etsin !!!! Bravo atatürk o emanetine cok sadik bir millet biraktin !!!
Antwort