| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Burda bazi sapik fikirler üretim TC rejiminde bile tek Islam kanunun olmadigi dikta bir sistemi savunan asla Müsliman olamaz.
TC rejimi kurulali kurulmuyali hep baskasinin sapkasini fütül´ünü kendine örnek almis bayat kanunlarini milletine kullandirmistir. Bugün TC düzeni yeniden yapilandirmalidir eyer Islam ülkesiyse isyerlerinde dayrelerde kapali kadinlarinda calismasi lazimdir. Eyer islam ülkesiyse universtelerde basi kapali bayanlari okumasina imkan saglanmalidir. Bunlarin olmadigi bir dönemde bu sistemi savunan kendini Müsliman yerine koyanlar varya. Kafirlerin en büyükleridir. Hadi türkiyenin teknolojisi hani türkiyenin kültürü nerde bana gösterin. Avurpanin donunu kilodunu giydinmi teknolojiyimi yakaliyacaksin. Medeniyetin bulusunda ilerlemesinde onun bunun donunu giyenlerin ne gibi rolü olmustur. Heykellerin soyguncularin laiklik ülkesiylen isimiz yok bizim. |
|
||||
|
||||
![]() Sen kim senden yüz bulmak kim.
Bilmedigin tohumu tarlaya ekme. Fazla laga lugaya deymezsin. |
|
||||
|
||||
![]() shp catisi altinda girdigini bilmeyip kürtlerin yüzde 80 i diyarbakirda shp ye oy verdi demek, anca beyni ile götü yerdegistirmis birinin agzindan cikabilir
|
|
||||
|
||||
![]() sana cevap vermeye bile deymez
|
|
||||
|
||||
![]() Adami bu kadar yüceltmeye gerek yok. Yazimda bahsetigim gibi siz hepiniz komutan sevdalisiniz o kadar. Benim niyetim propaganda filan degil. Kemal pasaya karsida düsmanligim yoktur. Sadece senin gibi düsüncelere karsi düsmanim. O bile sizin bu tapmaniza her ilceye hekelin dikilmesine karsi cikardi. Millete para yok ama hekellere para var nerede bu adalet ...
|
|
||||
|
||||
![]() cardak..taniyom onu..
|
|
||||
|
||||
![]() evet sen haklisin, ben yanlisim...ama benim telefon öyle sövüyor
|
|
|||
|
|||
![]() Demek Türkiye"de her cecen ile her cerkez birbirilerini tanirlarmis.
Ne olacakti ki zaten, hacý hacýyý Mekke"de, ibn. ibn.yi dakkada bulurmuþ derler :-)) |
|
|||
|
|||
![]() Diese Predigten können nur von einem dummen Hoca, der wie ein Papagei das Auswendiggelernte vom Höhrensagen wiederholt, oder von einem Schweinepriester wie Du es bist kommen. Jeder Andere mit logischem Menschenverstand würde sonst das laizistische System als dem im Kuran beschriebenem System am Ähnlichsten betrachten. Dummer Mensch sage ich nur, und das gilt nur für den Fall, wenn du überhaupt einer bist.
|
|
|||
|
|||
![]() Hizb-i Tahrir kürt sozum ona kendilerine "ehl-i sünnet" denen putperestlerin sözde Islam cizgisinde kürt milliyetciligini de barindan bir "parti" degil mi? "Hizb" arabcada parti ya da taraftari demektir. Ülen keriz o kadar arablara özeniyorsun ama en basit "seylerden" bile haberin yok. Ama en geri zekali "seyhlerden" ne de cok haberin var? ;-)
|