| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Cünkü kök sallmamis Cumhuriyet düzenini baltalayan karsi devrimcilerin sayesinde böyle. Ucuz siyaset yaparak okuma yazmadan mahrum köylü oy ugruna kandiran Adnan Menderes"den tut günümüze süregelen Recep Tayyip Erdogan gibileri yüzünden. Cumhuriyet yaralandi ama düsmedi ve simdilerde yarasini sariyor. Orta cag devri bitti artik.
|
|
|||
|
|||
![]() Was willst du damit sagen, laizistischen Glaubensbrüder. Laizismus ist kein Glaube sondern eine Regierungsform, die strikt den Glauben jenseits des staatlichen Wirkens ausweist. Das ist das gute am Säkularismus, der Glaube ist bleibt dann eine persönliche Sache zwischen dem Menschen und seinem Schöpfer. Staaten werden mit Wissen regiert und mit Verfolgung von Interessen. Und nicht mit Doktrinene irgendwelcher Glauben
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Vatan kurtarmak gibi bir suc isledim diye
Büstlerimi kirdilar, küfrettiler, yetmedi Yasaydi bizden olurdu dediler (Erbakan) HIC BIRSEY BU KADAR AGIRIMA GITMEDI |
|
|||
|
|||
![]() tiksiniyorum. Nedense cogu gayri Türk cikiyor (Kürtler, Arablar, cerkezler, bosnaklar, arnavutlar) asagalik komplekslerini Islam" sarilmis gibi görüntü yaratarak Türklere hakaret etmekle cikariyor ondan Türkiye"deki gayri Türk etniklere, hepisinden degil ama cogundan bende tiksiniyorum.
Bu ülkenin adi Türkiye, Sen gel ve bu ülkenin kurucu ünsürlerine hakaret et ve sonrada "yaleli cekerek" prim yapmaya calis. Yemezler kocum yemezler |
|
|||
|
|||
![]() Über sich redet man nicht, dass sollen andere machen.
|
|
||||
|
||||
![]() Geri Kalmamizin bir sebebi - kurtulus savasinda (asker kalmamistiki) Komutanlar, Yüzbasilar can verdi. Bu savasda, genc türkiye okumus insanlarin büyük bir kismini kaybediyor. Maalesef gericiler, büyük dedelirinde Cumhuriyet uguruna Kan verdiklerini unutmuslar.
|
|
||||
|
||||
![]() bu beni fazla gidiklamaz. böyle fazla sahibi olamadigin seylerin sahibiymis gibi horozlananlar yokmu ...
|
|
||||
|
||||
![]() getrirdiniz pes yani.....arap derken tabi cerkez kürt herseyi kattiniz birbirine....benmi okudugum icin deliyim sizmi böyle bisey tartisma geregi duydunuz diyemi bilemiyorum....dogrusu....
|
|
||||
|
||||
![]() böyle ucuza gitmez 80 senelik beceriksiz bir siyaset. bunlarin mesulu senin o camuriyeti kuranlarda da ararsan iyi edersin. nobody is perfect right man?
|