| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Allah insanlara zararli olani yasak etmis. Müslümanlar buna uyar sen uymazsin o senin bilicegin birsey. Almanyada cok Doktor domuzun asiri Zararli oldugunu kabül etmis ve Domuz yemiyorlar. Hem uzun yasama meselesine gelince. Avrupanin iklimi soguk oldugundan Burada insanlar gec buluga eriyorlar ve gec ölüyorlar istisnalar kaideyi bozmaz. Hem Et genelde sagliga zararli Hz. Ali RA haftada 1 sefer et yemek yeterlidir demistir. Buranin Islam Ülkelerine nazan gelismisligine gelince. Islam ülkeleri Istila ettigi ülkeleri sömürmedi medeniyet getirdi ilim getirdi. Avrupalilarin her yedigi lokmada fakir ülkelerin hakki var. Müslümanlikta baskalarini sömürmek Haramdir, Abbasiler, emeviler ve Osmanlilar buna harfiyen uymustur. Kimse gelipte anlinin teri ile veya caliskanliklarinla bunlar bu seviyeye geldi demesin, bunlarin isi gücü hirsizlik ve sömürü. Bizlerin geri kalmisligi ise bunlarin Hayinliklerine, Kallesliklerine karsi koyamamizdan ileri geldi, yoksa onlar akilli biz akilsiz, degiliz
|
|
||||
|
||||
![]() Allah insanlara zararli olani yasak etmis. Müslümanlar buna uyar sen uymazsin o senin bilicegin birsey. Almanyada cok Doktor domuzun asiri Zararli oldugunu kabül etmis ve Domuz yemiyorlar. Hem uzun yasama meselesine gelince. Avrupanin iklimi soguk oldugundan Burada insanlar gec buluga eriyorlar ve gec ölüyorlar istisnalar kaideyi bozmaz. Hem Et genelde sagliga zararli Hz. Ali RA haftada 1 sefer et yemek yeterlidir demistir. Buranin Islam Ülkelerine nazaran gelismisligine gelince. Islam ülkeleri Istila ettigi ülkeleri sömürmedi medeniyet getirdi ilim getirdi. Avrupalilarin her yedigi lokmada fakir ülkelerin hakki var. Müslümanlikta baskalarini sömürmek Haramdir, Abbasiler, emeviler ve Osmanlilar buna harfiyen uymustur. Kimse gelipte anlinin teri ile veya caliskanliklarinla bunlar bu seviyeye geldi demesin, bunlarin isi gücü hirsizlik ve sömürü. Bizlerin geri kalmisligi ise bunlarin Hayinliklerine, Kallesliklerine karsi koyamamizdan ileri geldi, yoksa onlar akilli biz akilsiz, degiliz
|
|
||||
|
||||
![]() Allah insanlara zararli olani yasak etmis. Müslümanlar buna uyar sen uymazsin o senin bilicegin birsey. Hem uzun yasama meselesine gelince. Avrupanin iklimi soguk oldugundan Burada insanlar gec buluga eriyorlar ve gec ölüyorlar istisnalar kaideyi bozmaz. Hem Et genelde sagliga zararli Hz. Ali RA haftada 1 sefer et yemek yeterlidir demistir. Buranin Islam Ülkelerine nazan gelismisligine gelince. Islam ülkeleri Istila ettigi ülkeleri sömürmedi medeniyet getirdi ilim getirdi. Avrupalilarin her yedigi lokmada fakir ülkelerin hakki var. Müslümanlikta baskalarini sömürmek Haramdir, Abbasiler, emeviler ve Osmanlilar buna harfiyen uymustur. Kimse gelipte anlinin teri ile veya caliskanliklarinla bunlar bu seviyeye geldi demesin, bunlarin isi gücü hirsizlik ve sömürü. Bizlerin geri kalmisligi ise bunlarin Hayinliklerine, Kallesliklerine karsi koyamamizdan ileri geldi, yoksa onlar akilli biz akilsiz, degiliz
|
|
||||
|
||||
![]() süleymanciligami soyunuyorsun? Ustad 60 yilini islama vermis olabilir, ama Üstad hatali. Peygamberimiz miracdan indiginde namazi bize 5 vakit olarak müjdelemistir, 3 degil. Vakit meselesine gelince. Kutupta 6 ay gündüz 6 ay gece oluyor ne yapicaz? Namazi 6 ay icinde 5 rekatmi kilicaz :-) simdi sabah namazi 2 ay sonra ögle .... Gülünc degilmi? Bu konular cok konusuldu Ilmihale (A.Fikri Yavuz, Ö.Bilmen )bakmani tavsiye ederim 2 Deccal hadisesini oku lütfen uzatmak istemiyorum.
|
|
||||
|
||||
![]() süleymanciligami soyunuyorsun? Ustad 60 yilini islama vermis olabilir, ama Üstad hatali. Peygamberimiz miracdan indiginde namazi bize 5 vakit olarak müjdelemistir, 3 degil. Vakit meselesine gelince. Kutupta 6 ay gündüz 6 ay gece oluyor ne yapicaz? Namazi 6 ay icinde 5 rekatmi kilicaz :-) simdi sabah namazi 2 ay sonra ögle .... Gülünc degilmi? Bu konular cok konusuldu Ilmihale (A.Fikri Yavuz, Ö.Bilmen )bakmani tavsiye ederim 2 Deccal hadisesini oku lütfen uzatmak istemiyorum. Yasar Nuri Öztürke gelince allah ona iman nasib etsin. Saglam adam olsa Hüriyet Gazetesi ona bir makale bile yazdirmazdi
|
|
||||
|
||||
![]() süleymanciligami soyunuyorsun? Ustad 60 yilini islama vermis olabilir, ama Üstad hatali. Peygamberimiz miracdan indiginde namazi bize 5 vakit olarak müjdelemistir, 3 degil. Vakit meselesine gelince. Kutupta 6 ay gündüz 6 ay gece oluyor ne yapicaz? Namazi 6 ay icinde 5 rekatmi kilicaz :-) simdi sabah namazi 2 ay sonra ögle .... Gülünc degilmi? Bu konular cok konusuldu Ilmihale (A.Fikri Yavuz, Ö.Bilmen )bakmani tavsiye ederim 2 Deccal hadisesini oku lütfen uzatmak istemiyorum.
|
|
||||
|
||||
![]() Ben deveye hendek atlatmaya gidiyorum...
Sen birsey anlamiyorsun..!Sen sadece kendi sacmalarini yazacak bir ortam aramisin ve bir cok kisinin sansizligina buraya gelmissin..!Yemin ediyorum en yobaz insanlardan bilen senin yazdigi kadar sacmalik duymadim..O yontulmus suntalardan bile daha mantikli ve daha önyargisiz,söylediklerin farkinda olduklari mantikli seyler cikti ama seni gibi sacmalayanin hic görmedim, herhalde artik görememde! HOCA ALEVILERDE KURANA,PEYGAMBERE,ALLAHA INANIR!!Kimse inkar etmez!Birak artik bu kadar sacmalamayi...! Iki kisi meydanin bos bulmus makattan atiyorlar..ohhhhh ohhh ne güzel... Yazik günah ya..Vallahi billahi yazik günah ya.. Ya sen harcadigin efora acimiyormusun?Bu sacmaliklari yazma bilmek icin harcadigin emege , efora acimiyormusun? Yok hoca ben sana artik yazmiyacagim..Gider benim evin önündeki kestana agacina anlatirim yazdiklarimi daha iyi... En azindan onun beni anlama olagi ve sacmalama yetenegi yok..!! Inandigin allah sana akil mantik versin..( Gerci bir kere hata yapmis, sanmiyorumki düzeltmeye kalksin ,düzeltmek istese bu kadar sene beklermiydi? ) |
|
||||
|
||||
![]() Bunun cagdaslikla alakasi yok hoca...
Aleviler tavsan eti yemez cünkü tavsanda bir kadin gibi adet göre bilen hayvandir! O yüzden yemezler!! Lüften arastirmandan birseyler yazmak niyetine sacmaliklar yazmiyalim..! |
|
||||
|
||||
![]() Makarnanin forumu birseyler sacmalamasini engele bilecek birsey varmi ?
Ben hayatimda bu kadar sacmaligi bir kafada dörmedim..! Kuranda sacmalayanlari susturmak icin bir ayet varmidir acaba ? Yada bizim düdüklü makarnanin savundugu tarikatci hocalarin yazdigi bir kitapta? Varsa biri lütfen bana aktarsin , inanin gina geldi.. Bu kadar sacmaliga dayanamayip internet alemini biraka bilirim..!! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|