| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ![]() bu nicklere cevap vermen kendi kendini yesin bu elasiz ! |
|
||||
|
||||
![]() Nisanlinida anlaman gerek.
|
|
||||
|
||||
![]() Yazinizi imzaliyorum
![]() ayni düsünceye sahibiz ! Selamlar |
|
||||
|
||||
![]() Allah yolunu acik etsin !
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() her iftiraya kulak acarsan...halin duman.
seni seven kisi sana güvenmeli ve öyle apik sapik seylere inanmamasi lazim. |
|
|||
|
|||
![]() Wer Autoritär erzogen worden ist, hat Angst vor Gott.
Er sieht Gott groß, sich selbst klein. Wer tolerant erzogen worden sind, hat freunschaftliches Verhältnis zum Gott. Gott ist das, was wir daraus machen . VALLAHI! Da er unsichtbar ist, kann man viles hinein interpretieren. Ich sage euch eins, Gott ist nur Energie! |
|
|||
|
|||
![]() Wer Autoritär erzogen worden ist, hat Angst vor Gott.
Er sieht Gott groß, sich selbst klein. Wer tolerant erzogen worden sind, hat freunschaftliches Verhältnis zum Gott. Gott ist das, was wir daraus machen . VALLAHI! Da er unsichtbar ist, kann man viles hinein interpretieren. Ich sage euch eins, Gott ist nur Energie! |
|
||||
|
||||
![]() Bazi yazilarini okuyunca tüylerimin diken, diken oldugu cok dönemler oldu. Kücücük bir dünyanin ve ortamin icinde yasayan cok dürüst, onurlu ve insan sevgisi ile dopdolu bir insan olarak gördüm seni.
Egerki farkli bir dünyada ve ortamda yasamis ve büyümüs olsa idin eminim ki burada bilgili ve entel olarak dolasanlar senin gibi bir insan ile (bu gencecik yasinda) tanisabildikleri icin kendilerini cok sansli hissedeceklerdi. Lakin yasam o kadar kati ki bazen, insanlar ancak yasadiklari gibi düsünüyorlar. Senin dürüstlülügünü taniyabildigim icin ben kendimi cok sansli olarak görmekteyim. Zaman ile dünyan büyüyecek ve cok yönlü degisik bilgilere sahip olacaksin, lütfen kendini o degerli bilgilerden yoksun birakma. Her sey gönlünce olsun... Galvani... |
|
||||
|
||||
![]() ... sagt alles auf!!!! Thanks!
|