| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() sünneti müekkede mi yoksa farz mi?
imam hanefiye göre öglenin ilk ve son sünnet namazlari da sünneti müekkede. ayirimi neye göre yapiyorsun? |
|
||||
|
||||
![]() cevap verebilmek icin bu kadar laga luga yaptin pes dogrusu.
tekrar sorayim namaz vakitlerini belirleyen ayetler yukarida yazdiklarin mi? lütfen bir evet yada hayir yeter. lakin hayir yazarsan digerlini de ekle lütfen. |
|
|||
|
|||
![]() be EBU CEHIL............
Ayetleri göster.... Ayetleri........ senin ilmin sende kalsin.............. Ayetleri göster Ayetleri..... yada sus. |
|
|||
|
|||
![]() bütün bilim adamlarinin itifakkiyla
Vahyideki namaz vakitlerini belirleyen Ayetler.... yukardakiler.......... vahyide baskasi yok..... Veeeeeeeeee, sen simdi senin Ayetlerini göster bakalim.......... Ver bakalim senin Kuraninda hangi yerde vakitler belirlenmistir..... rekat demiyorum.... vakit..... Hadi cevapla.............. veya bekle biraz belki sana vahyi inerde cevaplarsin...... haaaaaaa haaaaaa... man man man |
|
|||
|
|||
![]() Eger ben haksizsam beni kör etsin, eger sen haksizsan seni kör etsin........ varmisin Amin demeye............
Sen niye yerini göstermiyorsun, senin bes vakitini belirleyen Ayetleri............. Hadi göster.... agzimda tüy bitti be............ ne acayip birseysin sen........... nerde Ayetlerin????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????? wir alle wrten auf die Ayets ..... na was ist??????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????? |
|
|||
|
|||
![]() Rekatlara sonra geliriz........................................... ..................... ve istedigin kadar konusuruz........
Birak imami falan filani... Sen bana Vakitleri belirleyaen Ayetleri göster...... öyle Enis"e burada hikaye dizip.... lafi baska yere cekmek yok....................... Vakitleri belirleyen AYEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTler nerede???????????????????????????????????????????? ?????????????????????? na komm schon |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() yani bilmek istediklerim bukadar idi.
|
|
|||
|
|||
![]() bunun icinmi yaptin.......
Senin 5 vakiti belirleyen Ayetlerin nerede???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????? |
|
||||
|
||||
![]() bir forum biliyonmu peki?:-))
|