| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ama sarki nedense cem karacanin da vurguladigi gibi özellikle sol tarafindan cok tutulmustur..
cem karacaninda dedigi buydu zaten: Hayati degistirmek ülkü ve ideali ile yola cikan bir ideolojinin böyle ilkel-geleneksel- bir halin tasvirleyen bu sarkinin solun sembol türküslerinden olmasina sasirdigini söyler.. ama ben katilmiyorum tabii kendisine..bir sarki veya türkünün sevilmesinde ideolojik konumlanis cok da önemli degil... Bunun disinda türkünün tutulma sebebinin toplumsal oldugu dogru süphesiz... bir gerceklik halini cok güzel bir ezgiyle resmetmis... Cetin altan üstada da saygilar..allah cok ömür versin daha..:-)) |
|
||||
|
||||
![]() vermek istemiyordum ama bana neden iftira attigini anlayamadim.
Sana bu yazmis oldugum cümleden nasil benim ne tarz bir kiz oldugumu bilircesine bana bunu yazdin bilmiyorum. Saglik olsun. O herseyi biliyor nasilsa. |
|
||||
|
||||
![]() yalniz ve yalniz "almanyadaki türk kizlari" diyerek herkesi ayni kefeye atmandan rahatsiz olusum.
Yaptigin ayip Cünkü (bahsetmis oldugun o) istisnalar kaideyi bozmaz. |
|
||||
|
||||
![]() insaataki ustalarmi?
|
|
||||
|
||||
![]() O ile Allah i kast ettim.
|
|
||||
|
||||
![]() benim sana tafsiyem :
konusmak bakir susmak altin .... Camura tas atma - üzerin kirlenir anliyan anladi seninde demirin paslanmamasi dileyiyle mutluluklar dilerim sana |
|
||||
|
||||
![]() insaat ustalarini karistirsan daha iyi !
|
|
||||
|
||||
![]() internete girmesdin o zaman demirci hurdacimi vardi ?
|
|
||||
|
||||
![]() verschiedenen Baustellen, aber seid och wenigstens etwas respektvoller gegenüber anderen.
Wieso beleidigst du hier mit diesen Sprichwörtern deine Mitmenschen? Nur weil du eine Devrimci bist und den Deniz Gezmis nett und als Vorbild hälst, ist es noch lange kein Grund hier Propangas zu verteilen. Dönme artik geriye, seni istemiyoruz. Seni vurdular artik gül degilsin dikenli cimento haline gelmisin. Git git insaata vur vurul ortadan önden, gelme artik kirilmis gül yazik o demirlere arkana önüne. |
|
||||
|
||||
![]() karistirdin galiba..ehlibeyt tangasidami var ?
tövbe tövbe |