| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Hep bir halli Turhalliyiz biz bize benzeriz
evet bir cok seyimiz birbirimize benzer arada farkliliklarimizda vardir tabi ![]() bu sarkinin cok tutulmasinin ideolojik bir yönü yoktur kesinlikle toplumsal ![]() yada Cetin Alten´ca anlatalim Bir lise öğrencisi tarih öğretmenine soruyor: - Öğretmenim, Napoleon"un, yahut Churchill"in, yahut De Gaulle"ün ne gibi bir özelliği var ki, sık sık bitmez bir tantanayla geçip duruyor adları derslerde? Öğretmenin yanıtı: - Şey yani, bak açıklayayım sana... Bunlar o tür insanlardır ki, şayet doğmamış olsalardı, tüm dünyanın neden kendilerinin doğmadığını merak edeceğine inanarak yaşamışlardır. - Gerçekten insanlar merak ederler miydi neden doğmadıklarını? Öğretmen gülmüş: - Bu sorunun yanıtı ülkelere göre değişir; çağdaş uygarlık düzeyine varmak isteyen tek heykelli ülkelere göre "evet"; çağdaş uygarlık düzeyinin simgesi olan ülkelere göre de, sadece bir gülümsemedir. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() burda neden böyle 180derece dönüyorsun? kandirmak icin susturmak icin artik gec, ben burda dogrulari söylüyorum. Diese Verallgemeinerung müsst ihr in keinster Weise beweisen oder gerechtfertigen. Es sind einfach Tatsachen.
|
|
||||
|
||||
![]() senin yüzünün perdesi kalmamis diyebilirim. Bunu anlarmisin bilmem ama arif olan anlar diye düsünüyorum.
Yazdiklarin öyle yüz kizartici ki, mesaj verme hakkini yitirmis. Ondan ziyade verdigin mesaj ahlaksizliga devam edin dercesine. Umarim birgün yaptiklarinin farkina varirsin. Saygilarimla. |
|
||||
|
||||
![]() -kime hitaben yazdigini birdaha okumani rica ediyorum. Baska bir diyecegim yok.
|
|
||||
|
||||
![]() buyurmuslar efem...bizim dingil esra da burdaymis!:-))
en son din forumunda "ben üzerinde ehli beyt yazan tanga giyerim, ve weiss wein icip o cakirkeyf halimle sex yaparim diyen Fake-User dallam degilmisin sen?? |
|
||||
|
||||
![]() namus eger bacak arasindaysa
![]() ülke namusu! denir, o neresi oluyor simdi? ![]() ya mahalle namusu? bak simdi yaaa kafam iyice karisti :P memleketi yillardir ´kücük´amerika yapmak icin ugrasiyorlar, eski basbakanlarin agzindan da cok duymustuk bu ´kücük´amerika sözünü?! basbakan dedimde aklima geldi tam konuya uygun ![]() inenönün cevabi ise ![]() ne diyorduk ![]() kücük amerika ![]() oldukmu peki? namus? ![]() bakalim daha neler olacagiz basimizda bunlar varken......... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() kim oldugunu forumdakilerin cogu tahmin edebiliyor!
yasadigin ülkede malum... sana tek sunu soruyorum, kiz kardesin varmi? yazdigin baslik tüm almanyayi kapsiyorda onun icin sordum! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|