| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() yemeli, söyle bir de gaccirrt diye de sesi cikmali. En basta ve evvela biz erkekler tabii. (Cünkü anatomik olarak kaybedecek birseyimiz olmadigi icin..her halti daha kolayca yiyoruz.) ..ben o kazigi yedim! itiraf ediyorum hüngürt.. ehi ehi hem de öyle bir yedim ki...yani diyecegim beni bir Türk kizi adam etti. :+) aferim kizlar! ( beyler hadi biraz efendi olalim...)
|
|
||||
|
||||
![]() Abi siz salakmýsýnýz ? Baskasýnýn namusu sizi neden bu kadar cok ýlgýlendýrýyo herkez kendý namusundan sorumludur.. Sonucta hic birimiz bi baskasýnýn seyiyle gerdege girmicez... O yuzden hepimiz kendý namusumuza sahip cýkalým bir baskasýnýnkýne laf atmayalalým
R |
|
|||
|
|||
![]() woher nimmst du dir eigentlich das Recht ALLE türkischen Männer mit deiner Aussage zu Verurteilen?
Soll ich etwa auch Alle Türkischen Frauen in den Topf stecken und sagen.. Alle türkischen Frauen sind nur materialistisch bezogen und stehen nur auf Geld und Reichtum? Reden vom Charakter aber scheißen in Wahrheit drauf? Ich könnte noch sehr sehr vieles aufzählen jedoch ist das irrelevant weil eben nicht ALLE gleich sind! Wenn du aus eigener Erfahrung sprichts dann betone dies auch und scheere nicht ALLE Türkischen Männer unter den gleichen Kamm! Das ist eine Verallgemeinerung und fehl am Platz.. Damit hegst du nur Vorurteile und bekräftigst diese auch.. Menschen (Frauen und Männer) sind nunmal verschieden. Es gibt gute und es gibt schlechte, deshalb müssen Weisgott nicht Alle übel sein. Es gibt genauso viele Frauen die ehrlos (oder auch ehrbar) sind wie Männer. Diesen Aspekt darf man nicht vergessen sonst folgen eben flasche Schlußfolgerungen daraus, und die Resultate sind absehbar. |
|
||||
|
||||
![]() sevgili Jura75,
dediklerinde süphesiz dogruluk payi var..ama haddimi asarak bir iki subtile bemerkung yapalim dedik.. 1-yukaridaki laf pek hos bir laf degil..neyin kullanmasidir bu?? sürekli etrafta dolasan kullanmak kullandirmak? bu jargon ve bu dil bizzat kadini entmündigen etmektir..birakalim kendileri karar versin neyin kullanmak ve kullandirilmak olduguna.. rahmetli dedem derdi : evladim sey onun degilmi, istedigine verir istedigine vermez..:-)) ama tr erkekleri konusunda dediklerinde haklisin..türk kadinlarina namus paranoyalari ile ates püskürenlerin esas derdi bayanlarin yabancilarla iliskiye girmesi ve kendilerine yüz verilmemesi gibi geliyor bana.. ama ben bir türk bayani olsam bedenim üzerine namus söylevleri verip, erkek arkadaslariyla bir araya gelince de benimle olan yatak macerasini agzindan salya akarcasina anlatan bir ortalama türk öküzü ile yatacagima sex i cok daha dogal yasayan bir afrikali neger i tercih ederdim....:-)))) Abuzittin abin |
|
||||
|
||||
![]() bakiyorumda herkes namusu bacak arasinda arar olmus!
ya beyinlerinizdeki namus?! |
|
|||
|
|||
![]() "fahise" yada "namuslu"
hast du dir mal je gedanken drüber gemacht, WARUM diese "fahise" oder "namuslu" mädchen es machen????? |
|
|||
|
|||
![]() Yanlis gitti, sorry... ZilfoAga´ydi sorum..
|
|
|||
|
|||
![]() Islak bir düsünceyi baren bize birak, baskasinin bacak arasina girmeden
![]() Düsüncelerimize böyle sInIr koyalim arkadaslar - Ben SINIRSIZ olsam olmaz mi ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() beyinler coktan tecavüze ugramis saglikli algilama gücünü yitirip dümura ugramis..
yürek te artik adam gibi atmiyor! -mevzuya anarchistce bir perspektivle bakmak elzem derecede sart :-)) abuzittin abinden sevgi saygilar :-) |
|
|||
|
|||
![]() dogru bizim türklerin her kö$esi namustu
![]() |