| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zangocu bir zatanistmi?????
Ozaman ot gibi parklarda Grilyapalim senin kafandan gidersek........... |
|
||||
|
||||
![]() herkes bi dönüp baksin bi kendi haline..
Dinini ne kadar biliyor, ne kadar yasiyor, yoksa sadece bilmis olmak icinmi konusuyor veya korktugu icinmi dinini yasiyor.. unutmayinki bir saniye sonra yasama garantiniz yok.. bilmek herseye kafi degildir.. ecel kapiyi calmadan en azindan o yolda olmak gerekir.. yeterki gönülden olsun.. aksini düsünmek bile... |
|
||||
|
||||
![]() Siradan bir adamin sözü beni hic alakadar etmez. Yani benim gözümde Y.N.Öztürk siradan bir adam sen ve ben gibi. Sadece biraz filosluk yapmis o kadar ! Ama Muhammed as. peygamberdir. Öztürkle peygamberleri nasil karsilastirirsiniz.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bilmedigin fikralardan bahsetme burada o zaman kardes. Ister kestirirsin ister kestirmezsin o senin kararin. Saglikli yasamak icin artik hiristiyanlar *sünnet* oluyorlar. Tippen saglikli oldugu icin.
|
|
||||
|
||||
![]() Kaplanci, Milli_Görüscü, Süleymanci, ... ve diyerleri gittikce azaliyor.
Benim yasadigim yerde ben buna sahid oluyorum. O senin dedigin mesele bundan 5-10 sene evveldi. Yani yeni neslin sorunlari bunlarmi kardesim. Biz genclerimizin nasil olmasini istiyoruz? Ahlakli ailesine, arkadaslarina, milletine hizmet edenlerden olsun istiyoruz dimi. Bunun icinde pislik bataklarindan kurtulmasi lazim. Pislik bataklari dedigim yerleri tahmin edebilirsiniz galiba. Discolar ve barlardir. Kusaktan kusaga dini ve ahlaki degerlerimizi kaybediyoruz. Gavurlasiyor Almancilasiyor kardeslerimiz. Bunlar su anki sorunlardir !!! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Cok güzel söyliyorsun kardesim, yarina cikacagimiz belli olmayan dünyada insallah gaflette iken canimizi teslim etmeyiz.
Müslümanlar dinini güzel yasamali. Baskalarini düzeltmeye kalkmadan kendini düzeltmesi gerekiyor. Zaten herkes kendi hatalarini düzeltmis olsa daha rahat ve daha huzurlu bir yasam sürdürür. Zamaninda sahabeler Peygamber efendimize inen vahiyleri ezberliyormus. Ve o ezberledigi ayetleri kendisi 100% yapmadigi müttetce baska ezberler yapmiyormus. Ayetleri eksiksiz uyguladigi vakit yeni vahiyleri ezberliyorlarmis. Bizde öyle olmaliyiz ama kac tanemiz yapiyorki bunlari. |
|
||||
|
||||
![]() Asiri dinci ve Fanatik dinci ??
Bunlar kimler ? Bunlar varsa o zaman sen kenindi LIGHT DINCI olarakmi görüyorsun ?? Dinin fanatikligi asirisi olurmu ?? Biraz düsün !! |
|
||||
|
||||
![]() Bu istatikleri nerden aliyorsun kaynaginida yazda bizde bilelim.
Yoksa sen Histogrammcimisin ?? |