| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() O zasman bende derimki....
Allahtan baska Ilah yoktur...... bunada mutlak bir sey sokarsiniz.... yani ben simdi cok Allahli yaptim hemi...... Allah birdir, genis anlamda kullanilir.... Allha birdir demekte Türkcede Allahin bir tane oldugunu anlartir.... iki veya cohul anlaminda degil...... bilirsin..Arapcada cogul ücden seonra baslar.... Im Grunde sagen und meinen wir das selbe..... Was wollt Ihr den... damit erreichen... verstehe ich nicht |
|
||||
|
||||
![]() kalipta. wird aber ein paar jahre dauern. ingilizcesi var, türkceside baya güzel.
|
|
||||
|
||||
![]() ama söylenmek istenileni ifade etmedin. böyle alinmana darilmana gerilmene gerek yok.
kelime-i tevhidin bunu icermesi önemli oldugundan Allah La ile basliyor. bu tüm putlara inanan insanin hayir demesidir. |
|
||||
|
||||
![]() adina daha birsey göremedim.
sen kendi kisiligini öne sürersen herhalde kisiligin ile ugrasiriz. |
|
|||
|
|||
![]() Sen simdi Allahin Türkcesine ne dersin..... veya ne denilmeli.....
Ha sunu iyi bil son Resul gelmeden önce Allah kelimesi öbür dinlerde yoktu..... yani vahyilerinde yoktu..... was machen wir jetzt?? |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() sanki sende tefsirciymissin gibi hikaye yazma bana.....
Sen söylediklerimi anlaya bilinmi.... cagimizi Kuranin evrensel kanunlari cercevesinde yeniden düzenlememiz geregini, anlayabildinmi.... Kuranin cercevesinde, Kurani zamana göre yorumlamamiz gerektigini, anlayabildinmi...?????????? Sen baan onu söyle |
|
||||
|
||||
![]() bala korkmirem..
yilan görürem it görürem, pust görürem korkmirem ama nerde bir yobaz görirem korkirem balam korkirem.. tr.den yeni geldim daha alamanyaya-.avrupada yobaz pek olmaz sanirdim amma yanilmisik.. |
|
||||
|
||||
![]() Allah kelimesi"nin türkce"ye tercümesi gerekiyormu? yok niye herkes Allah denildiginde ne kastedildigini fevkalade güzel anliyor.
|
|
|||
|
|||
![]() anlamamistin.... hikaye cekmistin.....
simdi cevap ver, ben anlamdimsay.... Allah Türcede ne anlama geliyor.... |