| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ne kadar dogruysa... bende sahsen inanmiyorum... tam bire bir azgindan verildigine .... O zaman ton aufnahme veya Video yoktuki....
Kafadan ne kadar hatirlarsalar yazmislar... ayni hadisler gibi... So hemso jetzt gehe ich wirklich raus... war nett heute abend sich mit Dir zu unterhalten.... schreib doch mal den Süleyman Ates einen Mail.... im gegenagriff werde ich die gleiche Mail schreiben, auch über Kopftuch... bin mal überrascht was er dazu sagt in der Zeitung.... Es kann auch sein das er es gar nicht veröffentlicht.... wer weiss da versteh einer die Hocas???? Iyi geceler... yarin görüsürüz Selamlar... iyi uykular Enis |
|
||||
|
||||
![]() mesleyimi ne yapacaksin. Hoca degilim korkma
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Inanmadigin bir seyi bana delil olarak gösterilirmi ?
|
|
|||
|
|||
![]() bir olay... bedava tefsir varsa banada adresini ver....
ciddi söylüyorum.... yarin bakarim bende... Online var zaten, aber zu Hand hätte man dann mehrere... wie z.B. zur Nasuhi Bilmen zusätzlich |
|
||||
|
||||
![]() Elmali tevsirden bahsediyorum, sen gerci okumazsin ama neyse. Google ver o sana bulur hemencik.
|
|
|||
|
|||
![]() söylemezdim.... delil Kurandir... Kuran söylüyor... Insanin akibetinin ne olacagini Allahtan baska kimse bilemez....
Peygamberde insan olduguna göre .... cok aciktir... So hemso sanada bye... görüsürüz |
|
||||
|
||||
![]() Vergimi son kurusuna kadar ödüyorum süphen olmasin kardes. Ama bu bizim konumuzla alakasi yok
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ben zaten kurana inaniyorum. Senin kuranla benim kuranin arasinda fark yok galiba. Hasa yeni versionunumu cikardi Y.N.Öztürk
![]() Yani benim inandigim kabul ettigim bir kitabi bana delil olarakta vermen zaten yanlis. ![]() |