| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() pamuk kardes bu provokativ davranislarla hic bir sey eline gecmez. Sadece tartisma ortami kurmus olursun. Islamda dayatma yoktur. En iyisini Allah bilir. Ve ona Ahiret günü hesab verecegiz.
Senin gercekten türbanli oldugundanda süphem var bunu bil. Cünkü hic bir basörtülü kiz burada kendi fotorafini kor. Senin gercekten basörtülü bir insan olmadigin ve sadece burada bazi dini kurallari elestirmek icin bu kiliga girdigini isbaat edemem tabiiki. Medya kuruluslarda calisan serefsiz Kadinlar varya hani haber olsun diye carsaflara bürünüp vay carsaflilar devlete karsi yürüyüs dedikodu fitne cikaranlar varya. Onlar gibi davranma burada ! Allah hep bizimledir. Biz onu bulamiyoruz, cükü gafletten uyanamiyoruz ! |
|
||||
|
||||
![]() Ne kadarda serefsizsede karsidaki baska yani iki yüzlülük yapiyorsa bile ona küfür etmemeliyiz. Peygamberimize öyle hakaret ettiler o hic bir zaman küfürden istifade ettimi. Etmedi etseydi sonu kötü olurdu. Sende dikkat et XSuiGenerisY kardes. Küfür etmeyle hic bir yere varamazsin.
Bizde biliyoruz veya anladik bu PamukEsranin sadece rol yaptigini ama küfür etmiyoruz. Bu kadar alcalmak istemiyoruz. Allah hep bizimledir. Biz onu bulamiyoruz, cükü gafletten uyanamiyoruz ! |
|
||||
|
||||
![]() Allahin seriatina inaniyorum kardes. Seriat kanunu ne oldugunu bile bilmeyen sen burada müslümanlik alimlik tasliyorsun. Seriat Allahin Kitapi olan Kurani Kerimdeki kurallardir !!
Inanmiyorsan ac Sözlüklere bek ! Allah hep bizimledir. Biz onu bulamiyoruz, cükü gafletten uyanamiyoruz ! |
|
||||
|
||||
![]() vallah acayipsniz ya... vallah echt ... hem inanclisiniz, hem basörtü takiyorsun (resimde öyle yani) birde basörtüsüz Namaz kilinir diyorsun ??? Wo bitte steht das du überdimensionales breitbandgehirn ??? Biarz akil varsa parmagini steckdoseye sokda biraz kivilcimlar sayesinda akil üret... yazik yaaa!!!
Sowas von primitv dene aussage... Allahin verdigi Kurallari hangi KULDAN reformlastirabilir ki ??? bunu bana acikla ben dinimi birakrim ??? Hz. Muhammed (sav.) bile reform yapamazken baska kim gelip reform yapacak... mensch nekadar cahilsiniz nekadar dar sizin düsünceleriniz allahim yardim ede!!! MAN KANN ETWAS PERFEKTES NICHT REFORMIEREN!!! |
|
||||
|
||||
![]() dallamasi icin info;
anlasilan yazimiz tuhaftir ama vaybee-sansür kuralina takildi..bu nedenle duyuruyu tekrar yapmak bir vazife oldu; -esrapamuk denen zati muhterem bir fake-user dir..ve tek amaci da burda aleviligi karalayip alevilerin dinsiz olduguun provakation/propagandasini yapmaktir... saygi ile duyurulur |
|
|||
|
|||
![]() Et yemek istiyorsan... Ehli-Kitabin kestigi etler sana helaldir.... Ehli-Beyittt olmaya gerek yok...
|
|
|||
|
|||
![]() ama sen biraz daha Kuran cercevesine girersen daha iyi olur..... bazen acayip kesiyorsun.... eminim burada giciklik yaratmak icin...
|
|
|||
|
|||
![]() bana kizarsin ama, bende bir kadinin basi acik namaz kilabilir diyorum.... cünkü abdest avuzlari öttünmeye tabi degillerdir.....
Eminim bu hakki günün birinde kadinlara verirler... Kuran vermis zaten... Selam Enis |
|
||||
|
||||
![]() Liebe esra bitte nimm doch dein Kopftuch ab. Ich hätte nie gedacht, dass ich das mal einer Frau sagen werde. Wenn ich frauen wie dich treffe und kennenlerne kommt der magen hoch. Wie eklig.
Jetzt verstehe ich meine Mutter warum sie gegen mein Kopftuch war, weil sie frauen wie dich für heuchler hält und durch euch einen Hass auf den islam bekommt. abartig |