| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Müslümanlar icin cumartesi günü hafta baslangici demektir
![]() ![]() Saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() ben de ilk defa senin kötü bir makaleni okuyorum
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ein mädchen gesehen *mit koptuch*...aber der rest fehlte.
einfach nur billig. mini etek´le gelse o kadar göze carpmazdi ya hehe |
|
|||
|
|||
![]() sizin almanyada mi yoksa turkiyede mi yasadiginizi merak ettim. Ayrica makalenizdeki konuda ne kadar ciddisiniz onu da yazarsaniz cok memnun olacagim. Tesekkur ederim.
|
|
|||
|
|||
![]() adresini ve bahsettiginiz bu hocanin adini verin. Yok uydurduysaniz da bu Forumda ozur dileyin. Arkadaslar yok mu hic aranizda Avukat falan?? ikisinden birinin "" sallanmasi"" lazim degil mi sizce?? Bir arkadas " bu hocanin yuzune tukurmek istiyorum " demis, bence tukurugunuze bile yazik.
|
|
||||
|
||||
![]() ZAZAnin biri kuyuya ta$ atmi$,
bütün akl-i evveller"de ta$i kurtarmanin derdine dü$mü$. LLLLLLLLooLLLLLLLL |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() karisan varmi? Ask veya flirt falan yasadinmi sana karisan varmi? Neden tüm tesettürlüleri ayni tencereye atiyorsun?
Nasil acik ,imanli veya oru**** varsa, aynen tesettürlülerdede imanli veya yapmacik olanlar var. Ama bunun hükmü ve karari sana kalmamis, bu Allahin isi kulun degil. |
|
|||
|
|||
![]() hedefliyor.
|
|
||||
|
||||
![]() üzerine alinmana gerek yok ...
ayrica cok fazla duygusal davraniyorsun ve bu metnin icerigini anlamis degilsin ! Burda kimse kimseyi elestirmiyor - yanlizca bazi gercekleri dile getirip tartismak istiyor ! Ben *baldiri* acik bile gezsem bu kadar göze batmam - ve kapanmanin amacini müslüm oldugunu göstermek degil göze batmamak ve korunmak amacli olduguna inaniyorum (cünkü öyle yazili) Konu kalbini bozanlar - ve onlar kendilerini zaten elyazisiyla ele veriyor ! |