Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 29.04.2004, 16:10
Benutzerbild von xxxsadrazam
xxxsadrazam xxxsadrazam ist offline
Neuer Benutzer

Standard sivay olaylari devletin oyunuydu...

kac defa sizin gibi vurdumduymazlara burda belirtmek istedim ama hala bu gibi konulari acip insanlari bos fasafiso konularla ugrastirmaktan bikmiyorsunuz...
sivas olaylari icin::&gt sivas olaylari basli basina devletin kendisinin planlayip uyguladigi ve sonra olaylari bir propaganda amaci olarak sünnilerin üzerine yükledigi inkatr edilemiyor...

TAM MÜSLÜMANLAR ARASINDA UFAK BIR KIVILCIM HISSEDILDIGINDE DEVLET KENDI ADAMLARINI DEVREYE SOKAR VE BITAKIM OLAYLARLA BU KIVILCIMLaRI YOKEDER:::BU BINEVI UYUTMA POLITIKASIDIR VE CUMHURIYET KURULDUGUNDAN BERIDE TÜRKIYEDE HER BES ON YILDA BIR GAYET BASARILI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR !!! BUNUN EN GÜZEL ÖRNEKLERINDEN BIRIDE SIVAS OLAYLARIDIR ; ve nitekim tv lerdende gösterilen kasetlerde anlasildigi gibi devletin bizzat görevlendirdigi kisi veya kisiler bu katliami yapmistir, müslüman olan bir insan kurani kerim ve sünnet dogrultusunda masum insanlari öldürmaenin allah katinda ne kadar günah oldugunun bilincindedir , gidip gelip her katliami müslümanlara yüklemeyiniz veya tartismasini bile acmayiniz...

BURDA BU SITENIN TÜM YETKILILERINI SIDDETLE KINIYORUM CÜNKÜ BÖYLE SAPIK SUPUK KONULARLA BURDAKI GENCLERI OYALAMAYA CALISIYORLAR...
KARDESIM DAHA ISLAMIYETIN I sini BILMIYORSUNUZ KALKMIS BURDA AHKAM KESIYOSUNUZ:..
BURAYA YAZANLARIN YÜZDE DOKSANI DAHA ETTAHIYYATUYU OKUMASINI BILMEZLER; ISLAMIYET ÖYLE KOLAY BI DINMI SANIYORSUNUZ !!! müslümanim demekle müslüma oldugunuzumu zannediyorsunuz?
kendinize gelin uyanin artik, islamda ilk önce TEVHID VE SIRK MESELESINI KAVRAYAMAYAN BIR INSAN ASLA BEN MÜSLÜMANIM DEYIP SONRA FIKHI MESELELER ÜZERINE YANINDAN CIKARTTIF´GI FETVALARI YAZMASIN BEYANDA ETMESIN:::...

allah sizlere ihsan nasip etsin
amin..
Alt 29.04.2004, 16:12
Neuer Benutzer

Standard HICBIRSEYE DEGIL DE....

...senin gibi cahillerde burda islami tartisma zemini bulabiliyorlar ya ona yaniyorum...allah sana hidayet nasip etsin...
Alt 29.04.2004, 16:14
Neuer Benutzer

Standard JAAAAAAA.....

euro islam suan türk miletinin islamiyeti kafalarina göre hayatlarina aktarmasidir, yani islamiyetle asla hicbir alakasi olmayan mantik isidir....
Alt 29.04.2004, 16:44
Benutzerbild von fujitsu
fujitsu fujitsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard muahahahahahah :=))))))

:=)))))))))))))
Alt 29.04.2004, 17:46
tecavuezcicoskun

Standard hemen sinirlenip alinmaman iyi bak:)))

hani coskun da kizilacak adam degil ki!! dimi yani...
Alt 29.04.2004, 23:24
unknown

Standard YALAN!!!!!!

Atatürk"ün Alevilere karsi bir tutumu yoktu. Dersim"de bastirilan isyan KÜRT ISYANIDIR... Alevilik ile Kürtlügün arasindaki farki bilmeniz lazim. Atatürk bilhasa Haci Bektas"a Aleviler"den destek almak icin gitmistir zamaninda. Kürt Alevileri sunu bilsin ki, Alevilik onlarin tekellerinde degildir. Bu PIR SULTAN ABDAL"A, KALENDER ABDAL"A, KAYGUSUZ ABDAL"A, SAH ISMAIL HATAYI"YE ve nice Türkmenlere nispten hakarettir. Ya adam akilli Alevi olun ve sap ile samanin farkini gözetin ve agirliginizi Alevilikten yana koyun ya da Alevilikten uzak durun, ki böylesi en cazibidir, cünkü sizler Alevi degilsiniz. Kommunizime ve ateistlige hayranlik duyan ve Aleviligi böyle sapikliga endeksleyenler ALEVI OLAMAZLAR.

Hz. Ali"nin devri yürüye
Ali kim oldugu bilinmelidir
Alay alay gelen gaziler ile
DIN askina kilinc calinmalidir

diyen PIR SULTAN ABDALLAR

KARL MARXLARIN YOLDASI OLAMAZLAR VE DEGILLERDIR
Alt 30.04.2004, 09:00
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard hayret

ilk defa cok güzel bir makaleni okuyorum, tebrikler.
Alt 30.04.2004, 09:03
Benutzerbild von haydut007
haydut007 haydut007 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ich komme zurecht, danke dir ...

dass du dir gedanken um mein wohl sein machst )

Aber trotzdem wäre ich gerne wo anders ) und ich bin nicht der einzige... immer wenn ich höre ja dann geh doch wo anders hin ... was fährst du für ein Auto ??? Golf ??? BMW 3er ??? oder was ???? Willst doch bestimmt auch ein größreres, schnelleres, teureres Auto fahren oder ??? dann mach das doch )) ist genau die selbe scheisse wie wenn du sagst dann geh doch hehe

Neyse hadi sana iyi günler ciao ciao

Fatih
Alt 30.04.2004, 09:28
Neuer Benutzer

Standard YAW ...

bir yandan haklasinin ama öbür yandan sende haksizlik yapiyorsun yaw

Yani aslinda saydiklarin cogu dogru da ama sende elestirdin... tabi elestirebilirsin ama sende ONLAR gibi elestirdin.

Wie ich schonmal gesagt habe... hisbir seyin asirisi iyi degildir... bu dincilik, irkcilik, vatancilik ve sayre seyler gibi icin gecerlidir, önemli olan dengeyi bulmak bunu da malesef az kisiler bulabiliyor

Sana bir nasihatim olsun arkadas... sende bu yazinda belkide pek iyi tanimadigin kisileri elestirdin (hani birsey bilmeyerek kemal pasayi elestirenler gibi), tabi bunu yapabilirisin ve elestirilerin da hakli ama senin elestirdigin seyler o kisilerin yaptiklari hatalardir.. ve bunu elestirmende gayet normal AMA sen o kisileri ne kadar iyi taniyorsun ki ??? Onlarin bir de iyi taraflarini gördün mü ??? Her Insan hata yapmis ve yapiyor... bunlari elestirmek herkesin hakkidir ama bunun yüzünden o insanlari hemen mahkumlamak, postalamak haksizlikdir!!!

Gerechtigkeit soll walten und das auf jeder Ebene...

Sonst kommt jeder daher und gibt seinen Salz in die Suppe... und viele Köche verderben den Brei )

Haydi eyvallah ...

Fatih
Alt 30.04.2004, 09:45
Neuer Benutzer

Standard O ki ...

Benim akan Göz yaslarimin milyonlarini akitan,

O ki,
Benim sacdigim sevgimi milyonlarini sacan,

O ki,
Benim gösterdigim terbiyemi milyonlarini gösteren,