| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() das ist traurig
![]() ama insallah bu saatten sonra böyle sacma sapan davalar acilmiyacak. |
|
|||
|
|||
![]() sanirim yaniliyorsun
|
|
||||
|
||||
![]() Lütfen yanli$ anlamayin beni,
1. Sorum : O Hakan Alpaka denilen $erefsizi kimin nasil gömüldügü ne ilgilendirir ? 2. Karar Yanlis 6 ay degil o zibidi Dötkafaya en azindan 20 Sene vermeleri lazimdi. 4. Ben ölürsem bana kalmi$ bir olay nasil gömülmek istedigim !!!! Saygilarinizda Hz. Sagun Wolfspider Karde$im buradan ayrilali, sen bu Forumu eline gecirmisin !!! |
|
||||
|
||||
![]() Di olle poppt ja wie ein Karnickel !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Birakin artik Araplarin pe$ini
Gercegi görün !!! Araplarin Tanrisal Anlayi$i tamamiyle Yanli$, Türk Kültürüne Aykiri. Kani Bozulmami$ Türklere Konu$uyorum, Tanriya sirtiniz döndünüz , araplarin Kiligina Kiyafetine Büründünüz ama Tanridan saklanamazsiniz. Gelin hep beraber $anli Atalarimizin ayak izlerine geri dönelim. Birakin artik bu Ebru Leblebi , Hülya Fatima i$lemlerini ve Gercegi görün !!!! TANRI TÜRKÜ ULU KILSIN |
|
||||
|
||||
![]() evladim, yaziyi biraz da ayik iken oku. fazla alkol ve narkotik duman iyice beynin icine etmis.
iyiki forumdan uzak kalmissin. yoksa gökten diski yagidignda rahmet sananlarla dolup tasacak burasi. yani dolmuslugu bir sorun degil, etrafi kokutup duracaksiniz, burnum zarar görecek, estetik yapmam gerekecek. |
|
||||
|
||||
![]() bu duaya ne diyelim?
yellen! uyarmi? |
|
||||
|
||||
![]() seiner Seele
![]() |
|
||||
|
||||
![]() selamaleykum kardes,
fethullah gülen, yasar nuri vebenzeri medyada SIK SIK fetvalar verenler, suurunda olan her mümin icin birer dilsiz münafiktirlar... bu gibi insanlar asla müminlerin liderleri olamazlar ve fetva verme yatkileride yoktur..bunlar sistemler tarafindan müminler icinde fesatcilik cikaran ,yanlarindan cikardiklari fetvalarla kuran ve sünnet disindan massallar anlatan sapik ilim adamlaridirlar...lütfen bugibi sistem misyonerlerin fetvalarina kulak vermeyin... allah yardimcimiz olsun...amin |
|
||||
|
||||
![]() ne diyelim kardes , sende cok cahil kalmissin sana yazsamda anlamazsin beni...haydutun belirttigi gibi : da spricht ein kleiner nationalist aus seiner seele )
![]() |