| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() bilerek iska gecen yazilar sinirlendirir beni..bu zati muhteremin önceki birkac yazisini okudum tamamen zit mahiyette fikirler..insanlar laf olsun torba dolsun diye entellektüel sov yapmaya kalkarsa daha da sinirlenirim..
bilmukale saygilarimi dermeyan ederim |
|
|||
|
|||
![]() haklisin gardas...sana katiliyorum...
selaminaleyküm |
|
|||
|
|||
![]() Mensup oldugumuz konumuz icinde görüse bilecek ama yeri gelmisken bir noktayi tarih yazih yazilari arasinda aydinlatmak hic" de konu disi
sayilmamali, bazi KARDESLERiMiZi bu makale hakinda biraz daha aydinlatmayi yerinde buluruz, böyle yazismayla... Sen ne düsünüyorsun bu konuda????? selam |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() lütfen yani, o anarchist olamaz , o anarchist olsaydi eger öyle sacmaliklari kopieren einfügen yapmazdi yani, degil mi!?
selamlar real anarchist |
|
|||
|
|||
![]() anarschizm felsefesine ve bakunine derin saygim vardir..sen benim ne demek istedigimi ama anlamissindir
![]() selamlar benden de. |
|
|||
|
|||
![]() bilahare tetkik etmek lazim..
saygilar. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() evet tesrifat ve teskilat bir nevi öretistir, fakat bu asla bir övünme payi cikarmak icin yapmacik bir gösteris deyildir, aksine Türklügün varliginda mevcut tatbik sahasini bula bilen ve tatbik edildi zaman azamet kazanan bir gösteristir....
eyvallah |