| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bence
selcuk dereli sizce? |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() tabiki bir cim bom taraftari olarak hic bir zaman fenerin saympiyon olmasini istemezdim.
ama cumartesi günü sebat macinda fenere yapilan haksizliktan sonra, galatasaraya besiktas önündeki mükemmel futbolunun yanlis hakem kararlariyla yenilmesinden sonra sunu söylüyorum: BESIKTAS SAMPIYON OLACAGINA FENERBAHCE OLSUN!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() habe mir gerade maraton auf showtvnet.com angeschaut....die fehler die er gemacht hat, sind nicht mehr zum lachen.
erman toroglu 3 dogru ...13 yanlis karar...yani artik bu adam nasil fifa kokarti takiyor anlamiyorum. ali aydin 1 - besiktas 2.... so erman toroglu ps. birde yasin icin bir cümle söyleyim..gitsin besiktasin jimnastik spor dalina yazilsin daha cok basarili olur heralde |
|
||||
|
||||
![]() a
u s d i r s p r i c h t d o c h n u r d e r p u r e n e i d ! ! ! ![]() naaabeeer galatasaray??? moahahahhahahaha |
|
||||
|
||||
![]() muahahaha bjk agliyor ya ; ) hakemler filan diye : )))) parayi onlar vermesin muahahaha
bak gör haftaya yine baslarlar ; ) bizim fb macinda hakem hatasi vardi hemde ne bicim gig demedik .... bjk hergün agliyor ... kes mendil vermeyi unutunuz hehehe sizin macta ; ))) ![]() slm UhBarracuda |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hehehe ne oldu hani kardesdiniz bjk ile muahahha bizle ugrasacaginiza birazda onla ugrasin bu bir degil iki degil ... size karsi altindan cikanda bjk !!!!!!
bjk hakem para iliskisi sorulmali ; ) bence yanlis adresde hep millet !!! hehe ; ) slm UhBarracudas |
|
||||
|
||||
![]() öyle deme bjk de ilerliyor
luce cikiyor ...hakemler diyor... bütün herseyi bize atarken el altinda maci aliyorlar hehehe ; ) sizide alet ediler daha yeni uyandiniz !!!!!!! bak bizim bu haftaki maca ne hatalr oldu !!! |