| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() buna katiliyorum
|
|
|||
|
|||
![]() ...dogru
argo bir silahtit... en iyi silah ![]() Benim silahim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Argonunda bir adabi var !
Sen gelipte her yerde her ortamda argo kullanamassin... birnevi bu "kafa insanlar" arasinda konusulup anlasilan tarzda olursa mabkule gecer ... Harbiden, sen 85 dogumluysan baya erken merak salmissin bu entel dil terimlerine ..nerden bu merak ? yoksa söför nebahatmi takilirsin ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ee, buda argonun bi yani...
|
|
|||
|
|||
![]() grubu kurduk ama hadi size kolay gelsin..ben oturumu kapatiyom bir süreligine
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ..HA$$AAA
ne soför nebahati lalacim, das sind typische argo sätze, yani dedigim gibi bir insan yerinde konu$masini bilmeli. Benim bu yazdiklarim güncel konu4tugum $eyler deyilki, kesinlikle. sadece biliyorum, ve geyik bir ortamdayken bunlar kullanilir. Kar$indakine bagli bir$ey. ist sowas wie Battle. Zeki cümleler kurmak iyidir. tabi hudutu gecmeden. |
|
|||
|
|||
![]() ..hadi Co$kun in4allah sohbeti bir zaman tekrar acariz bende kaciyim yava$ yava$
BUNLAR BENIM GÜNCEL KULLANDIGIM KLEIMELER DEYIL !! Bunu bilin ![]() niyetim sadece aciklamak be arkada$lar ![]() |
|
||||
|
||||
![]() biz arasdirmaciyiz ya...hani gelecek nesiller icin ya ...yani o dava iset :-pPpP
|
|
||||
|
||||
![]() hahaha
![]() islemis artik senin icine islemis...söylesene nerden bu merak, herkezde yoktur bu ... |
|
|||
|
|||
![]() duruyor orda.
![]() |