| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() askerde
varoslarda hanede okulda gece hayatinda ve tüm kenar sosyal guruplarda mevcuttur ... küfürü herkez eder- ama küfür dahi kullana bilmek gerek...sevzek sevzek konusmak küfür etmek degil ! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() var..
kemal sunanin küfürlerini aptalca ve cocukca buluruz..ama kemal sunanin da bir röportajinda dedigi gibi o küfürlü filmler olmazsa halk patlar memlekette devrim olur vallah..yani küfür bir paratoner funktionu görüyo.. |
|
||||
|
||||
![]() memlekette..ne küfredecegin bir sey var nede gülecegin bir sey..her sey o kadar mantikli ve kontrollü ki..bunaliyorum vallahi!
|
|
||||
|
||||
![]() -nerde süleyman demirel
-nerde reha muhtar -nerde kamer genc -nerde sevki yilmaz -nerde yildo -nerde mustafa keser |
|
||||
|
||||
![]() bu nasrettin hoca konusuna girmiyelim :-)
|
|
|||
|
|||
![]() Und lebt dein pc noch?
an deiner stelle würde ich mich schon mal warm anziehen. scheint ein ganz gefährlicher zu sein dieser yakisikli.er hat den mut am minitor frauen zu beldeidigen. wow!!!!what a man!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() hey du lese zum erstenmal ein kommentar von dir wünsche dir noch viele intelligente gelungene kommentare
|
|
||||
|
||||
![]() ama türkce bilmiyorum...
das trifft auf viele türken in deutschland zu. finde es echt schade |
|
||||
|
||||
![]() YazInIn ba$LIgIna bakarak kadInLarLa ilgili bir$eyler yazacagImI dü$ündüyseniz $imdiden söyleyeyim *tam degil*
![]() Bu yazImda tatLI adLarI ile ilgili akIL yürütmek istiyorum.DogaLLIkla, kadInLarLa olan baglantIsIna da deginmeyi dü$ünüyorum. Dört sene önce Urfaya gitmem gerekiyordu, bu benim ilk dogu ziyaretimdi.Ehhh Urfaya gidilirde, oranin en me$hur ve nefis yemekleri yenmezmi ![]() tatLIsInI da istemeden edemedim tabiki ( huyum kurusun, tatli hastasIyIm ![]() *$iLLIk*, biraz kaLInca acILmI$ bir hamurun icine fIstIk kIrmasI serildikten sonra dürüm yapILIp, üzerine tatLI $erbet dökülerek yapILan bir tatLI. $erbeti bol bir tatLI oLmasIndan dolayI kendisine *$ILLIk* deniyor diye dü$ünüyorum. Bana sorarsanIz kelimenin özünün Farsca olma olasILIgI yüksek.. Özbekler sümüklüböcek ve salyangoz`a *$ILLIk kurt* diyorlar. Biraz vIcIk vIcIk oLmaLarIndan kaynaklanIyor olabilir. BazILarInIn bazI kadInLara *$ILLIk* derken kesinlikle bu sesleni$in icinde büyük bir a$agILama oLmadIgInI sezmi$imdir. Yani, *$ILLIk* demek hicbir zaman *o....* demek degildir. Hatta bu sesleni$te bir ho$görü sevecenlik ve sempati vardIr. Bunun nedenini de, *$ILLIK*`In bu kadar güzel bir tatLI olmasIna bagLIyorum.(üfff canIm cekti ![]() Ne kadar ugra$IrsanIz ugra$In, a$agILanamIyor. Yillar icinde $unu ögrendim. Her yörenin kendine has ve öz küfürleri vardir...bu insanlar bunlari sarf ettikleri zaman, kirici bir niyyetde yapmazlar. Küfür *ana avrat düz sövmek* degildir ! sevgiLerLe NazLI |