| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Gecen sezon 34 puan geriye düsen bir takim kendini örnek aliyorsa, hali vahim bence!
|
|
||||
|
||||
![]() Chelsea - Stuttgart [Hin 1:0] 3-1
Manchester United - Porto [Hin 1:2] 4-1 Lyon - Real Sociedad [Hin 1:0] 2-1 Juventus - Deportivo Coruña [Hin 0:1] 1-1 Monaco - FC Lokomotiv Moscow [1:2] 2-0 Arsenal - Celta [3:2] 2-0 Real Madrid - Bayern [1:1]2-1 Milan - AC Sparta Praha [0:0] 4-0 UEFA Cup 1/8 Finale (Hinspiele) Bordeaux - Club Brugge 1-2 Newcastle - Mallorca 0-0 Celtic - Barcelona 1-2 Benfica - Internazionale 1-1 Liverpool - Marseille 2-0 Gençlerbirligi - Valencia 1-0 Auxerre - PSV 2-0 Villarreal - Roma 2-0 |
|
|||
|
|||
![]() İtalyan Parma karşısında aldığı 1-0 ve 3-0´lık galibiyetlerle UEFA Kupası´nda 4. tura yükselen temsilcimiz Gençlerbirliği, UEFA´nın resmi web sitesinde haftanın takımı seçildi.
Sitede ´´Türkiye´nin Bayraktarı´´ başlığıyla yer alan tanıtım yazısında, 4. tura geçmeyi başaran tek Türk takımı olan Gençlerbirliği´nin, Parma´yı saf dışı bırakarak Avrupa futbol kamuoyuna ´´konuşma konusu verdiği´´ belirtildi. Gençlerbirliği´nin başarısının, Türkiye´nin geleneksel futbol devleri Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe´yi gölgede bıraktığı belirtilen yazıda, ´´Avrupalılar için Gençlerbirliği, adı telaffuz edilmesi zor bir takım. Son sonuçlar gösteriyor ki adının telaffuzu kadar sahada yenilmesi de zor bir takım´´ ifadesi kullanıldı. |
|
|||
|
|||
![]() ilk macinda Aimar oynamiyormus.
--> UEFA Kupası 4. turunda Gençlerbirliği´nin rakibi olan İspanya´nın Valencia takımı, perşembe günü yapılacak ilk maça en önemli oyuncularından Pablo Aimar´dan yoksun çıkacak. Valencia Kulübü´nden yapılan açıklamada, Arjantinli oyun kurucu Aimar´ın cumartesi günü oynanan ve Valencia´nın 3-0 galibiyetiyle sona eren Deportivo Coruna maçında sakatlandığı bildirildi. Kasıklarında çekme bulunan Aimar´ın tedavisinin, 2-3 hafta süreceği ve yıldız futbolcunun Gençlerbirliği maçıyla birlikte gelecek 2 lig maçında da kadroda yer alamayacağı belirtildi. Kaynak: fanatik.com.tr |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Ali Ferit Mondragon, şok eden açıklamayı İspanyol basınına yaptı: Bir İngiliz kulübüyle anlaştım. Sezon sonunda Galatasaray"dan ayrılıyorum
Topu Fatih Terim’e attı Kelimenin tam anlamıyla büyük bir krizden geçen Galatasaray’a, bir darbe de Ali Ferit Mondragon’dan geldi. İspanyol basınına konuşan Kolombiyalı kaleci, İngiltere’den bir kulüple anlaşmaya vardığını ve sezon sonunda Türkiye’den ayrılacağını ifade etti. 2006’ya kadar sözleşmesi bulunan Mondi, takımdan ayrılış gerekçesini ise “Fatih Terim’in bazı kararları...” ifadesiyle açıkladı. Marca Gazetesi’ne konuşan Mondragon şunları söyledi: Menaceri de doğruladı “Fatih Terim’in takımdan ayrılmasını istediği oyuncular listesinde ilk sırada yer aldığımı öğrendim. Bunun üzerine yönetime başvurdum ve ayrılmak istediğimi söyledim. İstenmediğim yerde durmam mümkün değil. Bu nedenle İngiltere’den bir takımla anlaşmaya vardım. Herşeye rağmen Terim’e kırgın değilim.” Menaceri de Mondi’nin Cim Bom’dan kopacağını doğrularken, Kolombiyalı kalecinin Premier Ligi ekiplerinden Southampton’la el sıkıştığı iddia edildi. Kaynak: fanatik.com.tr |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() sana küstüm,küstüm sarkisini söyleyelim hahahahahahaha !
|
|
||||
|
||||
![]() bence sezon sonunda kesinkes lucescu romanya milli takiminin basina gececek .
fatih terim ise bence Besiktas yolunu tutar . Galatasaray ise Hagíyle anlasir . (bence kötü bir secim). |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|