| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zaten GB"deki resiminden belli!
O yetmiyormus gibi , tabii "YAZI""si da var! Ben Naominin hic birseyini yemem! Ne demisler ... ... umdugunu degili, buldugunu ... Hakarete dayanamam, o yüzden bana karisma. al" |
|
|||
|
|||
![]() toplam puanlara kattim, daha ne istiyorsun?!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dogru skor 3 puan, dogru sonuc 1 puan.
Örnek: tahminin 2-1, mac 2-0 bitiyor 1 puan aliyorsun. 2-1 biterse 3 puan aliyorsun. Selam ve saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Biraz su formu düzelt ya cidden cok karma karisik hersey hadi birazcik calisirsan
kafani yorarsan hersey olur sana inaniyorum basarabilirsin sen ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ok anladim gurban biz besiktasliyiz bir kerede anlariz
Simdik ozaman öteki tahmin ne zaman yapiliyor birde bildirirsen cok sevinecem Bu sefer bende katilimde alim su puanlari ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Arkadaslar vaybee futbol tahmin yarismamizin 22. haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz. Sezon sonunda 3 tane birinci secilecegini unutmayalim:
1. toplamda en fazla puan alan 2. ortalama en fazla Puan alan ( en az 15 mac tahmin etmek gerek) 3. En fazla haftanin birincisi olan Böylece yeni katilan arkadaslarin da kazanma sansi var. Iste 22. haftanin maclari : G.Birliði - Bursa Trabzon - Ç.Rize Malatya - Beþiktaþ G.Saray - Konya Elazýð - A.Sebat Ýstanbul - Samsun Denizli - A.Gücü D.Bakýr - Adana G.Antep - F.Bahçe Herkese bol sanslar! Selam ve saygilarimizla ATA & airdem |
|
||||
|
||||
![]() G.Birliði - Bursa :0-1
Trabzon - Ç.Rize :1-1 Malatya - Beþiktaþ :2-1 G.Saray - Konya :1-0 Elazýð - A.Sebat :1-3 Ýstanbul - Samsun :2-0 Denizli - A.Gücü :3-0 D.Bakýr - Adana :2-1 G.Antep - F.Bahçe :3-2 |
|
|||
|
|||
![]() mucuxxxx
|
|
|||
|
|||
![]() Wieso 5??
|