| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ....och kiviiiiirrrr
isterem isterem LighT dan baska IsTemem anaaaaaaaaaaaam isTemem nerdesin LighTeyyy Tasfirin iyi günün dostu dar günde haney???? Caney Caney Caney gel LighTey sar beniiii ley ley ley ley CanIIIIIIIIIIIIIIIm *hoppaaaaa* *schikir schikir likir likir* yandan hooooooooop kiviiiiiiirrrrr LighTey |
|
|||
|
|||
![]() görmemisler olanlari.. karilara haklari ellerine teker teker vermisler simdide sizin dirdirinizi dinleyelim..
onlarin sucu iste |
|
|||
|
|||
![]() ararIm ararIm ararIm seni her yerdeeeeeeee
sararim sorarim issiz gecelerde LIGHTIM nerdeeee Kavusmamiz yar nezaman yarrr nezaman? Sen orada ben burada gel hadi yanimaaaa oy farfara farfaraaaaaaaa I LOVE LIGHT-ERKEK 4 EVA |
|
|||
|
|||
![]() bu genclik ne anlar kadinin dilinden söylermisin
![]() kadin milletine ne veriyorsunuzki istiyorsunuz? yeri geldiginde yöntemiyle susturmayi bilen erkek yok artik sanirim.. size bu garilar müstehach ![]() lg ps-ne dimisler:göster bana garini,sana kim oldugunu söyliyeyim lol |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Biggest muahhahahahhaha :-D
|
|
||||
|
||||
![]() kaum ist man ein paar tage nicht hier im forum und schon startet ihr diskussionen die hirnrissiger nicht sein können...
LIGHT ne oluyor? Light olmayan ne oluyor? |
|
||||
|
||||
![]() light erkek icin gereken malzemeler:
100g Quark 1 EL Milch, 1 Ei, 4 EL Speiseöl 50 g Zucker, 2 EL Vanillezucker 200g Mehl 4 EL Backpulver Bu malzemeleri iyice karistirip yogurunuz. Yarim saat buzdolabinda dinlendikden sonra,erkek kalibina dökünüz ve sicak firina sürünüz. 175c tam 60 dakika pisirin. Hayirli olsun yeni light erkeginiz ![]() Tasfirin erkegi icin gereken malzemeler: 200 g Weizenmehl 25 g Hefe 2 Teelöffel Salz 100 ml Wasser 20 g weiche Butter 10 g Zucker Tüm kuvvetinizle iyice yogurun hamuru, sonra 6 saat birakin eksisin ![]() erkek kalibina yerlestirin hamurunuzu, sonra TASFIRIN`da iyice pisirin. Hayirli olsun, tasfirin erkeginiz hazirdir. Ps. zevkinize göre, sekerini daha az veya daha cok koyabilirsiniz ![]() sevgilerle NazLI |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|