| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Sizece Mac ne olur ???
insallah yener Rize !!! pek ümidim yok ama neyse cokdan beri mac bakmadik, gidip bakalim bari !!! A.D. |
|
||||
|
||||
![]() Ayip Etmisin... Sende diyelim Feneri sevmiyon... demekki senden Galatasaray tarafinda bir Kaclardansin ne allaka ???
Bir Besiktasli mecburmudur Galatasarayi sevmeye... ben sahsen sevmiyom Galatasarayi beni anlaman lazim sende diyelim Fenerbahceyi sevmiyon insan gicik olsunca oluyor birkere... hehehe tabiki bu bizim aramizdaki dostlugu bozacak degil, iki iyi arkadasim Galatasrayli...(Birtasnesi KES ) hehehe hading bye... A.D. |
|
||||
|
||||
![]() Takiminizin veya baska Takimlarin attigi en güzel 5 Gollünü Secin !!!
Hayatimda izledigim en güzel 5 Gol : 1. 2. 3. 4. 5. Daha cok yazmak isteyen varsa yazabilir... Bol Eglenceler ... ![]() A.D. |
|
||||
|
||||
![]() Su an aklima gelen en güzel 5 Gol :
1.AhmetDursun 1:0 (BJK-Barcelona) Samp.Ligi 2.AhmetDursun 2:0 (BJK-Barcelona) Samp.Ligi 3.Sergen 1:0 (BJK-Chealsea) Samp.Ligi 4.Sergen 2:0 (BJK-Chealsea) Samp.Ligi 5.Sergen 1:0 (BJK-GS) 100.YIL Gol 6.PascalNouma 3:1 (BJK-D.Kiev) Uefa Kupasi Benim Aklima gelen Bunlar tabiki daha cok güzel goller var... A.D. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Yenerbahce hic yenilirmi ya... baksana Sampiyon olacaklarmis Sözde hahaha
A.D. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Hayatimda izledigim en güzel 5 Gol :
1. Pascal Nouma im Spiel BJK - D.Kiew zum 3-1 2. Kaan Dobra im Spiel Gencler - BJK zum 0-1 3. Sergen Yalcin im Spiel Denizli - BJK zum 1-1 4. Ilhan Mansiz im Spiel BJK - Göztepe zum 7-3 5. Ahmet Dursun im Spiel Saraybosna - BJK zum 0-1 Aklima gelen su anda bunlar. Hepside cok güzeldi. Tabii daha coook var ama yazmakla sigmaz buraya ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|