| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() PSV Eindhoven veya Panathinaikosu istiyorum !!!
HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Hakan Sükürün Yeri bizlerde ayri olmasi gerek Cengaver abi
![]() Selamlarla & Saygilarla Turkishboy17!!! |
|
||||
|
||||
![]() Adanaspor - Ankaragücü 1-1
Gençlerbirliği - İstanbulspor 2-1 Bursaspor - Diyarbakırspor 1-2 Gaziantepspor - Elazğıspor 3-0 Çaykur Rizespor - Samsunspor 1-2 Akçaabat Sebatspor - Beşiktaş 1-2 Fenerbahçe - Denizlispor 1-0 Konyaspor - Malatyaspor 1-2 Galatasaray - Trabzonspor 2-2 ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Adanaspor - Ankaragücü 1-1
Gençlerbirliği - İstanbulspor 2-1 Bursaspor - Diyarbakırspor 1-2 Gaziantepspor - Elazğıspor 3-0 Çaykur Rizespor - Samsunspor 1-2 Akçaabat Sebatspor - Beşiktaş 1-2 Fenerbahçe - Denizlispor 1-0 Konyaspor - Malatyaspor 1-2 Galatasaray - Trabzonspor 2-2 uyyy asagida james´in bölüme kaymislar yine yukariya aldim... ne yapayim kayiyor tahminler benim hep ![]() |
|
||||
|
||||
![]() galiba sadece türklere mahsus olan bi mentalite. Az bi basari elde eden kisiyi göklere sigdiramazlar. Biraz basarisiz oldumu lanetleyip, hatta hakkinda küfür bile ederler.
Ben bi türk olarak bu tür hareketlerden nefret ediyorum. Ben dünya sampiyonasinda Hakan Sükürü destekliyodum ve koyu-cimbomlular bana (Fenerliye) gülüyodu. Nasilki simdi Senol Günesi yerden yere savurduklari gibi... neyse...insallah degisiriz bir gün hadi bakalim..kolay gelsin ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Adanaspor - Ankaragücü 1:1
Gençlerbirliği - İstanbulspor 2:1 Bursaspor - Diyarbakırspor 2:1 Gaziantepspor - Elazğıspor 2:0 Çaykur Rizespor - Samsunspor 1:1 Akçaabat Sebatspor - Beşiktaş 1:2 Fenerbahçe - Denizlispor 2:1 Konyaspor - Malatyaspor 1:2 Galatasaray - Trabzonspor 1:1 |
|
||||
|
||||
![]() artist Ilhan Mansizi gördükce dahada cok HELAL OLSUN diyorum Hakan Süküre.
HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() hehehe :O)
suclu idam cezasiiiiii |