Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.12.2003, 10:52
arsena

Standard hehe bübbchen

so seit ihr Männer;-) was denn wenn sie mal 2,3 ganze Stunden zu Hause weck ist um Shoppen zu gehen ?? ? he sag schon ist das nicht auch ein Risiko ??? wer weiß vielleicht macht sie gerade mit dem Schuhverkäufer rum ;-) ja jaaaaaaa ne von wegen mann weiß ja nie ;-)
Alt 09.12.2003, 10:53
arsena

Standard ne geht nicht ;-)

das sind Unikate ;-) Einzelstücke die individuell angepasst werden so auch die Schlüssel hab schon mal eins gesehen :-))
Alt 09.12.2003, 14:09
Benutzerbild von naybet
naybet naybet ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Ich glaube nicht dass du bisschen rumgezickt hättest.wenn sie vor der ehe schon mit jemandem geschlafen hätte und dir es nicht gesagt hätte, da hätte es du bestimmt nicht so locker reagiert.
zur einer beziehung gehört meiner meinung nach ehrlichkeit , oder nicht?was sagst du dazu?
wenn man vor der ehe schon nicht ehrlich gewesen ist, was macht sie in der ehe?
ich glaube wenn man es vorher schon weiss das diejenige schon mit anderen geschlafen hat, da denkt man nichts an heiraten sondern versucht sie ins bett zu kriegen.
Auf der anderen Seite , wenn man sich total verliebt hat, da kann man vielleicht drüber hinwegschauen.Liebe macht blind!
Ich gib dir vollkommen recht, Frankfurttan uzak durmaya! Ich wohne in Frankfurt!
Wenn man es so krass nötig hat muss man nicht hierher kommen, es gibt genug Frauen die nicht anders denken.Also macht euch an sie ran.Und haltet Abstand von unseren "jungfreulichen" Mädels.
Alt 09.12.2003, 15:10
Benutzerbild von kskbuket
kskbuket kskbuket ist offline
Neuer Benutzer

Standard Super geistreicher, tiefsinniger Beitrag

ohne Text
Alt 09.12.2003, 16:51
Benutzerbild von istanbullu73
istanbullu73 istanbullu73 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Hala mi ....

Hey sorry Jungs und Mädels, aber ich möchte auf türkisch schreiben.
Arkadaslar kusura bakmayin ama bu bakirelik konusunda hala daha yorumlarin yapilmasi cok igrenc ve ayni zamanda da bayanlari asagilayici bir konu. Bir bakirelik yüzünden bayanlar ikinci sinif insan muamelesi görüyor. Acikcasi ben bir erkek olarak fikrimi söyle belirtiyorum:
Bakirelik konusunun bir evlilik öncesi önemli bir konu olarak ortaya atilmamasi gerekir. Cogumuz kültürümüzden dolayi bakireligi bir simge bir mecburi sart olarak görmekteyiz. Halbuki namusu bakirelikle bagdastiran o zihniyet, ne kültürümüzü ne de dinimizi savunuyor.
Arkadaslar, namus iki bacak arasinda olmaz. Namus beyinde biter. Ayrica cok özür dilerim ama ne demisler demokraside care tükenmez. Bir bayan o cinsel birlesmeyi yasadiktan sonra bile kendini bakire gibi gösterebilir. Gerek ameliyat gerek baska yöntemle sevisme olayi (Oral, Anal).
Bunlari hepimiz biliyoruz. Inkar etmeye, gizlemeye ya da utanmaya hic gerek yok. Bu yüzden erkeklere sesleniyorum; yapmayin bir sevgiyi bir saygiyi bir iliskiyi daha önce yasanmis ya da yasanmamis bir olaydan dolayi yargilamayin.
Günümüzde ayriliklarin en büyük nedenleri olarak yatak iliskisi gösteriliyor. Aldatmalar gerceklesiyor dolayisiyla cinsel tatminsizlik nedeni öne sürülüyor. Simdi eger bir cift birbirini seviyor ancak cinsel birlesmeyi yasamadigi icin aklinda soru isaretleri kaliyorsa, konussunlar. Yasanmissa yasanmistir, yasanmamis ise emin olmak icin yasayabilirler. Sonuc olarak bu ciftin kendi kararidir ve yatakta iyi midir kötü müdür sorulari böylelikle son bulur. Ben evlenmeden önce sevismeye karsi degilim aksine olmasini tavsiye ediyorum. O eskidenmis, gerdek gecesi masallari, yok ertesi gün yatak örtüsünün aile ve akrabalara gösterilmesi vs. vs. vs.
Bunlar bi bayani asagilamaktan baska sey degildir. Resmen özel hayatin halka acilmasidir. Siddetle kiniyorum butür hareketleri. Bunlar ne dinimizde var ne de kültürümüzde. Sacma sapan adetlerin ortaya cikmasi iste malesef insanlarimizi, özellikle de cahil okumamis egitim seviyesi düsük insanlarin etkisi altinda kalmasina neden oluyor. Dolayisiyla da yine malesef diyorum, kadinlari ikinci sinif insan olarak halkimiza yansitiyoruz.
Alt 10.12.2003, 10:43
unknown

Standard mauhaha

dangalak
Alt 10.12.2003, 10:44
unknown

Standard mauahhaa

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAA
Alt 10.12.2003, 10:46
unknown

Standard wieso gibt´s die nicht für männer??

ich finde sowas sollte es auch für die männer geben hahahahahahhaa
Alt 10.12.2003, 10:47
unknown

Standard ja stimmt

gab es da nicht mal so einen vergewaltigungsvorfall im weltall? hehe
Alt 10.12.2003, 11:13
unknown

Standard Lern erstmal Deutsch Junge

Und wer hier dumm ist, liegt ja wohl klar auf der Hand!
Antwort