| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Cok Taraftari gelmesini bekliyorum o gün...
Besiktasimiz Mutlak kazanmassi lazim, ve bu sefer görüsek be ATA abi sen ben ve Kes az futbolu tartisak hehehe Selamlarla ATA ABI A.D. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Fiyatlar 20 ve 50 euro arasi, ama güzel bir yerden izlemek istersen... 35 Eurodan baslayan biletleri sana tercih ederim !!!
A.D. |
|
||||
|
||||
![]() bu aralar baya maca bakiyom ya...
war in leverkusen dortmund und jetzt werde ich auch nach schalke fahren... gut das es in nrw so viele plätze gibt.. AIRDEM bist du auch auf schalke dabei? |
|
||||
|
||||
![]() kartalim, siz biletleri hangi tribünden almistiniz ???
|
|
|||
|
|||
![]() Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 3-1
Ýstanbulspor - Galatasaray 0-3 Ankaragücü - Fenerbahçe 1-1 Çaykur Rizespor - Bursaspor 2-1 Trabzonspor - Gaziantepspor 0-1 Malatyaspor - Gençlerbirliði 1-3 Denizlispor - Konyaspor 3-0 Beþiktaþ - Adanaspor 1-0 Diyarbakýrspor - Elazýðspor 0-0 drückkkssdidaumen.. |
|
|||
|
|||
![]() ben GS li olarak yazdiginizi centilmence buluyorum, nedense bazi salaklar baska bir türk takiminin avrupa da basarili olmasini cekemiyorlar, bunlar heryerde var ama...
fenerbahce avrupada oynadigi zaman bende bir türk olarak fenerbahceyi desteklerim sonuna kadar. |
|
||||
|
||||
![]() Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 2-1
Ýstanbulspor - Galatasaray 1-3 Ankaragücü - Fenerbahçe 2-2 Çaykur Rizespor - Bursaspor 1-2 Trabzonspor - Gaziantepspor 2-1 Malatyaspor - Gençlerbirliði 1-2 Denizlispor - Konyaspor 2-0 Beþiktaþ - Adanaspor 3-1 Diyarbakýrspor - Elazýðspor 2-0 |
|
||||
|
||||
![]() biz biletleri....M-BLOCK´DAN aldik...yani die für 35€....sen nerdesin?
|
|
||||
|
||||
![]() benim isler biraz karisik, bende su an Victoria tribünden block 17 icin bilet var ama büyük ihtimal CARSI grubunun birkac elamani gelecek Istanbuldan ve onlardaki biletlerden alip CARSIyla ayni tribünde olacam.
Daha CARSInin tribünü ama henüz belli degil. görüsmek üzere :-) HARBI BESIKTASLI |