| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() 1. Beþiktaþ 34
2. Trabzonspor 28 3. Galatasaray 28 4. Denizlispor 26 5. Fenerbahçe 25 (bir mac eksik) 6. Malatyaspor 24 7. Gaziantepspor 23 8. Gençlerbirliði 19 9. Ýstanbulspor 18 10. Diyarbakýrspor 18 11. Samsunspor 18 12. Ankaragücü 15 13. Konyaspor 14 14. Akçaabat Sebatspor 12 15. Çaykur Rizespor 12 (bir mac eksik) 16. Bursaspor 11 17. Elazýðspor 10 18. Adanaspor 10 |
|
|||
|
|||
![]() Tahmin yarismasi istatistikleri:
1. haftada toplanan toplam puan: 79 Ortalama: 4,16 2. haftada toplanan toplam puan: 99 Ortalama: 5,82 3. haftada toplanan toplam puan: 123 Ortalama: 6,83 4. haftada toplanan toplam puan: 108 Ortalama: 6,35 5. haftada toplanan toplam puan: 87 Ortalama: 4,14 6. haftada toplanan toplam puan: 106 Ortalama: 5,58 7. haftada toplanan toplam puan: 135 Ortalama: 7,11 8. haftada toplanan toplam puan: 118 Ortalama: 6,21 9. haftada toplanan toplam puan: 144 Ortalama: 6,26 10. haftada toplanan toplam puan: 149 Ortalama: 6,77 11. haftada toplanan toplam puan: 79 Ortalama: 3,29 12. haftada toplanan toplam puan: 113 Ortalama: 4,91 13. haftada toplanan toplam puan: 59 Ortalama: 2,68 14. haftada toplanan toplam puan: 85 Ortalama: 4,25 ______________________________________________ Yarismaya katilanlar: 1. hafta: 19 2. hafta: 17 3. hafta: 18 4. hafta: 17 5. hafta: 21 6. hafta: 19 7. hafta: 19 8. hafta: 19 9. hafta: 23 10. hafta: 22 11. hafta: 24 12. hafta: 23 13. hafta: 22 14. hafta: 20 ______________________________________________ Simdiye dek bir haftada en fazla puan toplayan arkadasimiz 13 puanla AnArSisT ve Cengaver olurken, 12 puanla onlari takip eden Arsena, yine Cengaver ve xxxSexyLoverxxx, 11 puanla airdem, ferhatxtunc, Ibo61, JayKay ve xxxDersimxxx olmus. ______________________________________________ Ortalamada hafta basina 9.00 puanla ferhat67X birinci, 8 puanla Cengaver ikinci, 7 puanlada JamesDean ücüncü. ______________________________________________ Herkese hayirli bir hafta dilerim! Selam ve saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ben onlari simdiden sampiyon ilan edecektim
![]() Aber die wollen es noch etwas spannend halten. Zumindest von sich aus. Aslan zorlaniyor. Hamsiler baliklamaca ayak uyduruyor, Kanarya desen cok geride... Hadi hayirlisi ![]() Selam ve saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() >Tuncayin Cordobaya girisi kirmizi degilde >ne ???
Top bosta oldugu icin, tehlikeli hareket icin: SARI-KART! Ama Sari vermedi: Hata ! >Ben Serdar Tatliyi cok iyi hamen olarak >biliyordum ama bugün kartlarda cok >hata yapti bence. Basta sarilari har vurup harman savurdugu icin sonra aci frene basti! Bencede Aurelio ikinci sariyi görmesi lazim! >Herseye ragmen bizim icin 1 puan dünyanin >sonu degil, fener düsünsün. Besiktasin gercek yüzü ortaya cikti ;-) Artik kimse korkmaz! Zaten B. JIMNASTIK K. attigi IKI golde hediye sayilir! Feneri dirilten oyun olarak bahsedilecek! Nasil 6eSe-Macindan sonra ... uyumaya basladi Fener ... bu sefer de bu uykudan yine kalkti! >Ayrica adamim Sergeni burdan tekrar tebrik >ediyorum, yok abicim senin gibi futbolcu >türkiyede !!!! Dogru, herkez onu örnek alip, ne kadar hata yapilabilir diye görmesi lazim! Türkiyenin en zengin futbolcusu olacagina ... bu bir iki senin parasina kalmis! Dünya capinda bir futbolcu olabilirdi! Olmadi, yazik! Hem BjK"ye hemde Türk futboluna. >HARBI BESIKTASLI Öyle olacaksin tabii! Böyle >>modaci<< olma :-) Besiktasliysan her zaman öyle kal! :-) hoscakal |
|
||||
|
||||
![]() bendede war, maca gidecem ama umudum yok.
sade o seyirci atmosferini yasamaya gidiyorum. dagitacagim oralari. heyyyyyyyyyyt |
|
||||
|
||||
![]() Haklisin,
basina geleceklerinden korktu eger o kartlari gösterseydi. FB yöneticileri UEFA ya kadar sikayetlerde bulunurdu artik. Macin ikinci yarisina bakarsam mac FB lehine biter diye düsündüm |
|
||||
|
||||
![]() bizde Portekizde olsaydik ve ayni grupda olsaydik, onlarin tur atlamasini saglardik, futbolcularimiz sag olsun, cok cömertiz
|
|
|||
|
|||
![]() artik yetti bana bu ne ya... bu ne bize karsi yapilan...fener macina kadar nerdeyse her macimizda bir penaltimiz verilmedi... sustuk, dedik ok olur böyle vakaatler.. hakemlerde insan.. ama artik dünkü mactan sonra neyin ak neyin kara oldugunu görsüm nedenmi dersiniz:
Federasyon Besiktasin bu kadar üstünlügünü istemiyor... dünkü macta en azindan dört kirmizi kartin verilmesi gerekti.. kime mi: 1. ALi günes Sari kirmizi 2. Tuncay kirmizi veya sari kirmizi 3. Aurelio sari kirmizi 4. Luciano sari kirmizi allahaskina ne istiyorlar besiktas´tan bu fedeerasyon, sampiyonlar liginde gururla türkiye´yi temsil ediyoruz, bir üs tura atlamamiza az kaldi. bu takimin oyuncularida senin vatanin oyuncusu..... yeter artik inanki yeter... temiz lig olmasinin dualariynan brat |