| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor 0-2
Adanaspor - Samsunspor 1-1 Diyarbakýrspor - Trabzonspor 2-1 Gaziantepspor - Ýstanbulspor 1-1 Elazýðspor - Bursaspor 2-0 Fenerbahçe - Beþiktaþ 3-1 Konyaspor - Ankaragücü 1-1 Gençlerbirliði - Denizlispor 2-3 Galatasaray - Malatyaspor 2-0 ehh bakalim bu hafta yine 2 puan tutturabilecegim mi ;-) hehe kes ile james den fazla olsun yeter zaten bana :-)) |
|
|||
|
|||
![]() kessyleinchen mit deinen Tahmins meinst du doch nicht ernst oder ???
;-) |
|
||||
|
||||
![]() träum weiter .... :PPPP fenerbahce sampiyon olamaz cimbom varken jimmy :PPPPPPPP
|
|
||||
|
||||
![]() Akçaabat Sebatspor 2 - 2 Çaykur Rizespor
Adanaspor 1 - 2 Samsunspor Diyarbakýrspor 1 - 2 Trabzonspor Gaziantepspor 1 - 2 Ýstanbulspor Elazýðspor 1 - 2 Bursaspor Fenerbahçe 3 - 2 Beþiktaþ Konyaspor 2 - 1 Ankaragücü Gençlerbirliði 2- 1 Denizlispor Galatasaray 3 - 0 Malatyaspor bakalim neler olacak heheh ![]() mfg sheirmaine |
|
||||
|
||||
![]() karisma yada karistinmi dogru drüst yap asagida tahmin topigi var eger tahminlerini oraya birakirsan airdem kardesi memnun edersin.
Söylemesi benden |
|
||||
|
||||
![]() elinin hamuruyla karisma falan filan, cart curt...... :P
olmuyor karisiyorum iste :PPPP hem benim tahminler cikarsa, sonra boyuna posuna bakarim ona göre :PPPPPPPP |
|
||||
|
||||
![]() Sampiyon olmazsanda cimboma, kartala koyamasanda seviydoruz iste varmi diyecegin.
|
|
||||
|
||||
![]() Akçaabat Sebatspor 2 - 2 Çaykur Rizespor
Adanaspor 1 - 2 Samsunspor Diyarbakýrspor 1 - 2 Trabzonspor Gaziantepspor 1 - 2 Ýstanbulspor Elazýðspor 1 - 2 Bursaspor Fenerbahçe 3 - 2 Beþiktaþ Konyaspor 2 - 1 Ankaragücü Gençlerbirliði 2- 1 Denizlispor Galatasaray 3 - 0 Malatyaspor bakalim neler olacak heheh ![]() mfg sheirmaine |
|
||||
|
||||
![]() söylemedi ama siz aranizda flirt forumunda bir tahmin yarismasi yapsaniz daha uygun olur.
|
|
||||
|
||||
![]() fener dünyayi yener, cimboma gelince mum gibi söner.... :PPPPPPPPP
ay hic gülecegim yoktu hehehhe ![]() |