| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() wären die letztes jahr meister geworden.das wär ein ding gewesen mein ich
![]() das was die gerad im uefa cup leisten war klar nach der vorsaison..ich hab trabzon eigentlich auch sehr weit erwartet aber naja was solls... |
|
||||
|
||||
![]() Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor 2-1
Adanaspor - Samsunspor 1-1 Diyarbakırspor - Trabzonspor 1-2 Gaziantepspor - İstanbulspor 2-1 Elazığspor - Bursaspor 1-2 Fenerbahçe - Beşiktaş 0-1 Konyaspor - Ankaragücü 2-1 Gençlerbirliği - Denizlispor 2-1 Galatasaray - Malatyaspor 2-1 |
|
||||
|
||||
![]() Baba daha bir saat olmadi aciklanali, sen hemen Hotline i aradin ha ???? Büyüksün valla !!!
Biraz sabret, elbet BVB satacak biletleri. Üstelik bu sefer o stad biraz daha da büyütüldü, bilet de sorun yasanmaz sanirim. Zira Dortmund - GS macinda bile mac günü bilet satiliyordu. Hayirlisi olsun diyelim. Macta da görüsmek üzere. Ben zaten ultraslan da alpaslan abi ye mail attim, onlar nerden seyredecekse bende oraya bilet alacam. Böylece atmosferi yüksek yerden seyretcez. |
|
||||
|
||||
![]() Akçaabat Sebatspor 2 - 2 Çaykur Rizespor
Adanaspor 1 - 2 Samsunspor Diyarbakırspor 1 - 2 Trabzonspor Gaziantepspor 1 - 2 İstanbulspor Elazığspor 1 - 2 Bursaspor Fenerbahçe 2 - 2 Beşiktaş Konyaspor 2 - 1 Ankaragücü Gençlerbirliği 1 - 2 Denizlispor Galatasaray 3 - 0 Malatyaspor |
|
||||
|
||||
![]() Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor 1:2
Adanaspor - Samsunspor 1:3 Diyarbakırspor - Trabzonspor 2:1 Gaziantepspor - İstanbulspor 2:0 Elazığspor - Bursaspor 1:0 Fenerbahçe - Beşiktaş 2:1 Konyaspor - Ankaragücü 2:0 Gençlerbirliği - Denizlispor 2:1 Galatasaray - Malatyaspor 1:1 |
|
||||
|
||||
![]() delü müsün sen bakim :P
|
|
||||
|
||||
![]() Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor 1-2
Adanaspor - Samsunspor 0-1 Diyarbakırspor - Trabzonspor 1-2 Gaziantepspor - İstanbulspor 2-0 Elazığspor - Bursaspor 2-0 Fenerbahçe - Beşiktaş 2-1 Konyaspor - Ankaragücü 2-1 Gençlerbirliği - Denizlispor 2-0 Galatasaray - Malatyaspor 3-1 |
|
||||
|
||||
![]() Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor :1-0
Adanaspor - Samsunspor :1-2 Diyarbakırspor - Trabzonspor:2-2 Gaziantepspor - İstanbulspor :1-0 Elazığspor - Bursaspor :3-1 Fenerbahçe - Beşiktaş :0-0 Konyaspor - Ankaragücü :1-1 Gençlerbirliği - Denizlispor :2-1 Galatasaray - Malatyaspor :1-0 |
|
||||
|
||||
![]() sevgili arkadaslar ,
onbes dakika önce BVB-Ticket Hotline ile görüstüm. bugün bilet milet satilmiyormus . yarin satilacagi da belli degil. sayet satilirsa direkt olarak stadin cevresindeki bilet peronlarinda saat 10:00´dan itibaren satilacakmis . yani daha hotline bile dogru dürüst birsey bilmiyorum tavri koymus bu ise . yarin sabah ilk olarak dortmund´a gidecegim . |