| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() türk kizlari bu zamanda daha cok tükürügü tercih ediyorlar.. weil kostenlos ist !
ama analsex günah unutma ! sen türkkizlarin analsex yapmalarina bakma onlarin baska tercihi yok! allah günahlarinizi affetsin kardesim ! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() eger kokmuyorsa o zaman hijenik oldugu icin allah affeder ! 3 kez anal günahini bir mevlüdle affetirirsin.. 5 oralda bir kez kandil duasiyla af olur !
eger hem oral hem anal ikini birden ayni anda yaparsan türban takip hacca gitme lazim yoksa günahin yazili kalir ! allah günahlarinizi af etsin amin ! apropo anal..kennst du aynur76 oder orjinalgüler ? burdaki hoca onlardan ugrasiyorda ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ... kannst du dir schenken, dicker, es geht um analsex !
|
|
||||
|
||||
![]() ...Dich übersehen haben!
|
|
||||
|
||||
![]() und sein neuester Nick heißt LochEin
|
|
||||
|
||||
![]() Ben Giresunda yaşıyorum, y.lisansını tamamlamış eğitimciyim. 34 yaşında, kumral, buğday tenli, 1.70 boyunda 70 kilo ağırlığındayım. Birlikte olduğum kişiyle mutlu edebilirim. 38-47 yaşlarında, kalıbı yerinde bir sevgili arıyorum. Hemcinslerin cinsel paylaşımında kimin ne yaptığını benim gibi önemsemeyen, birbirimizde huzuru bulabileceğimiz bir arkadaşlığa adım atmak istiyorum. Fiziksel olarak oldukça çekici olduğum söylenebilir. cinselliğin dışında birlikte olduğum insanla çok şey paylaşabilecek iç zenginliğine sahip olduğumu ifade etmem yanlış olmaz..
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() yoksa mum birdaha cikmaz.
Ne bu ya, Ramazan bitti Oruc bitti Duygusal olmuyorsunuz neden? SakaliSerifi suratina sür ve 4 sefer fil suresini oku, yüzüne nur gelir. Heycanlanmana gerek yok yarin Bayram, bol bol yagli Mum yalayabilirsin! SAKALISERIF ON TOUR! |