| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() yaptigin yorumlardan artik utanmiyorsun dimi !
|
|
||||
|
||||
![]() Dieser einer hat das Schicksal der Menschen geschrieben!!!
Imanin sarti 6. ne diyorlar ??? Hayir ve serrin Allahdan geldigine inanmak! ![]() Ausserdem ne degisecek ki ??? Ha Hans ha Hassan solange er moslem ist!!! machs gut kinder ![]() Fatih :-) |
|
|||
|
|||
![]() ne yapacaksin o zaman ???
Senin Ideolojin ne diyor bu duruma.... nasil bir cavap vereceksin simdi..... Ben su anki din anlayisimi gelistirmek ve onu digerlerine tanitmak istiyorum..... Senin Ideolojinde buna izin varmi ???? yoksa zorbalikla kendi Ideolojinimi bana dayatmaya kalkacaksin ?????? |
|
|||
|
|||
![]() zorluyor demek....
Demekki sen beline ve dinine bagli kaliteli insan degilsin.... Ancak CEHALET insanlar kendi dalgalarindan baskalarini sorumlu tutarlar..... Ama bes vakit namazla beraber kerhaneye gidende onlardir...... cünkü manyaklik kanlarinda oldugu icin, kiz falan bulamazlar..... Iste hayatin gercegi bu |
|
|||
|
|||
![]() aber das ändert nichts das geringste......
Sende manyak olabilirisin, auch das ändert nichts..... Degisikligi adece ortak görüsler saglar..... wer aus dem Rahmen fällt wird ignoriert..... das Gesetzt der Demokratie |
|
|||
|
|||
![]() Bak ben ehli ve aydin bir sekilde devlet senaryomu yazdim ve yazabildim.....
Sen ne zaman benimle benim kalite ve ayarimda yazisacaksin ????? Yaz be kardesim senin o meshur olan Demokrasi disi Ideolojinin sirrini..... Yani artik bilme zamani geldi.... HADI YAZ SENARYONU..... |
|
||||
|
||||
![]() ISLAM Devleti Hilafet te gayrimüslimlere yani Kafirlerede yasama hakki vardir.Dinde zorlama yoktur burada gecerlidir kafirler icin.Yalniz kafir olanlarda disarda baslarini örtmek zorundadirlar, zimmileri ISLAM Devleti korumak zorundadir.Gayrimüslimler kendi dinlerini yasayabilirler, hatta evlerinde ickilerini dahil icebilirler, disariya yansitmamak suretiyle.
|
|
|||
|
|||
![]() Hallo Leute. Das gehört zwar nicht hierhin, aber wie kann mein Nick ändern. Den habe ich schon total lange und ich finde inzwischen, das es sich anhört wie "ich bin geil macht mich an" oh, wie peinlich. Kann ich ihn überhaupt ändern?
|
|
||||
|
||||
![]() İslam topraklarındaki yöneticiler, herhangi bir cürümü işlemekten çekinmemektedirler. Onlar şeref ve itibar hakkında düşünmedikleri gibi, bunu başarmanın yolunu da araştırmamaktadırlar. Tüm bunlardan ziyade onlar, kendi zayıflıkları ile alçak ve rezil yönetimlerini -Amerika ve İngiltere gibi kafir bir devletten koruma talep etmeyi gerektirse de- herhangi bir fiyata nasıl koruyacaklarını düşünmektedirler. Yalan gerekçeler üretip, ortaya aldatıcı fetvalar sürmektedirler. Belki de onlar ve onlara fetvalar verenler, Allah Subhanehu ve Teala’nın şu ayeti gereğince; kafirlerden koruma talep etmenin haram olduğunu bilmektedirler:
“Ve Allah müminler aleyhine kafirler için asla bir yol vermeyecektir.” [Nisa 141] Ve belki de eğer onları desteklerse ümmetin, kuvvet ve nüfuzlarının devam etmesine müsaade edeceğini zannediyorlar. Onlar kendi özlerine dönmedikçe, ümmet bunu yapmayacaktır. Fakat onlar kendileri yönetici olarak dikenlerin üstündedirler. Bunun için onların kafirlerin korumasını talep ettiklerini, onların menfaatlerinin bekçisi olduklarını ve onların, bölünmelerinin ve zayıflıklarının sağlam bir şekilde yerleştirilmesine çalıştıklarının görülmesi şaşırtıcı değildir. Ümmet bilmelidir ki; bir İmam’ın arkasında birleşmediği sürece korkulardan ve güçsüzlükten kurtulamayacaktır. Aksi takdirde o, perişan ve utanç verici durumda kalmaya devam edecektir. Efendimiz (sallallahu aleyhi vesellem) şöyle dedi: Birlik rahmet, ayrılık ceza (azab)dır. |
|
|||
|
|||
![]() bu kanunlar milletvekilleri cercevesinde meclisten cikan kanunlardir..... Erbakanin kicindan degil.....
Kuranin ruhuda ayni seyi söyler.... yani meclis bazinda Kanunlar..... Sen zannediyorsunki, sen ve senin gibi düsünenlerin kanunlarini bizler veya baskalari kabul edecek...... acayip beyin yikamsi yapilmis sana.... artik beyin diye bir seyde kalmamis..... Sen git kendi devletini kur ve kendi ailene önderlik yap..... Bizlere önderlik yapacak adam aydin ve bizden daha üst konumda olmasi gerek..... Sen beyin olarak alt konumda oldugun icin..... OTTAN farkin yoktur biuler icin.... Begenmiyorsan, GiIranda yasa..... onlarla beraber sera yaparsin..... yani saatligine parali nikah kiydirirsin.... sadece kerhanenin sizin dininizce ismi.... SERA |