| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() 3. yabanci yeri acildi.
Forvete Norvec"in milli oyuncusu John Alieu Carew ile büyük ölcüde anlasildigi ve büyük bir aksilik cikmadigi durumda carsamba günü Istanbul"a imza icin beklenildigi ögrenildi. Defansiv orta sahaya ise Arjantinli Cambiasso düsünüldügü ve Real Madrid ellerinden gelen kolayligi yapacaklarini aciklamislar. Kaynak: TRT |
|
|||
|
|||
![]() edilecegi konusunda bir haber yok.
Hafta ortasina kadar gelip gelmeyecegi netlik kazanacakmis. |
|
|||
|
|||
![]() Die Türkische Presse ist MIR und wahrscheinlich paar anderen weit hinterher!!
![]() Gecenlerde aliconda"ya transfermarkt.de sitesini önermistim ve orda Galatasaray"in RIVALDOyu transfer ettigi haberin yanlis oldugunu söylemistim. Ayrica o siteyede bunun yanlis oldugunu yazmistim benim yazim üzerine hatalarini düzeltmislerdi. Bugün fanatik.com.tr de SÜRPRIZ HABER baslikli haberde, benim gecen haftadan beri yanlis olarak iddia ettigim ve transfermarkt.de yede düzelttirdigim bir haberi yayimliyorlar. WITZIG NICHT? ![]() Yahu, transfer haberlerini ben mi yapsam ne?!?! ![]() Sen ne dersin ALI?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Die kann dann in Ihre astrologischen AL"manache kucken und/oder raten ...
Wahrscheinlich hat sie dann eine höhere Quote als undsere türkischen Medien hehehhehehhehe Ehrlich gesagt, ich lese die Zeitungen aaaaabeeeeer ich vertraue nur der offiziellen Seite von Fenerbahce.org ! Erst wenn es da steht, stimmt es! al" |
|
||||
|
||||
![]() der türkischen Liga abgeht?
Ein früherer Föderationspräsident der schon 2 Amtszeiten hinter sich hat, versucht sich entgegen des Gesetzes, dass Anwärtern keine 3. Amtszeit erlaubt, sich "wählen" zu lassen! Er erpresst, die kleineren Clubs mit der Vergabe der neuen Fernsehverträge! ... und keiner regt sich darüber auf? Erinnert sich ausser Fenerbahce niemand daran was unter dieser Führung schon alles passiert ist ??? Wo bleiben denn die, die zum Ende der Saison, der Föderation vorgeworfen haben, nicht sie sondern Fenerbahce zum Meister machen zu wollen? Wo bleiben die Clubs, die sich von der Föderation herumgeschubst und benachteiligt sahen? Traut sich niemand ausser der "Fenerbahce-Front" und dem "Querkopf" Hincal Uluc an die Halunke Ulusoy und seine Schergen heran??? Wieso scheint es niemand zu stören ??? TEMIZ BIR LIG ISTIYORUM ! War nicht nur ein Spruch! al" |
|
|||
|
|||
![]() Bundesliga-Absteiger TSV 1860 München hat den
Abwehrspieler Erol Bulut verpflichtet. Wie der Verein am Sonntagabend mittelte, kommt der 29-Jährige ablösefrei vom türkischen Zweitligisten Bursaspor. Er erhält einen Einjahresvertrag, der sich im Fall des direkten Wiederaufstiegs der Münchner um ein weiteres Jahr. Der in Bad Schwalbach geborene Bulut kennt «Löwen»-Trainer Rudi Bommer aus seiner Zeit bei Eintracht Frankfurt, wo Bulut bis 1996 für die Amateurmannschaft spielte. Quelle: dpa |
|
|||
|
|||
![]() So einfach geht das natürlich nicht.
Ich war auch damals gegen Demirel, der die gleiche Aktion für die Präsidentschaftswahlen durchsetzen wollte. Ulusoy hat jetzt ausgedient und MUSS weg! |
|
|||
|
|||
![]() Cavcav: "Ulusoy başkan olamaz !.."
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF Başkanı Haluk Ulusoy"un yasadaki yeni düzenlemeye göre yeniden başkan olamayacağını söyledi.. Cavcav, "27 yıldır başkanlık yapıyorum. Geçen sezon kadar şaibeli bir sezon geçirmedik" dedi ve çarpıcı konuştu.. [28/06/2004-11:20] İlhan Cavcav, uzun yıllardır spor camiasının içinde olduğunu ve Haluk Ulusoy"un yeniden başkan seçilme ısrarını yersiz bulduğunu belirterek, ""26 Haziran Cumartesi günü yapılması gereken genel kurula ihtiyati tedbir konulması yerinde bir karardır. Eğer seçim olsaydı genel kurulun iptali söz konusu olabilirdi. Sürecin kanunlara uygun işlemesi gerekir"" diye konuştu. Futbol Federasyonu Başkanı Ulusoy"un 2 dönem başkanlık yaptığını ve 3812 sayılı yasadaki yeni düzenlemelere göre yeniden başkan olmaya hakkının bulunmadığını savunan Cavcav, sözlerini şöyle sürdürdü: ""Bir önceki sezon çok başarılı olmamıza karşın bize çelme takıldı. 27 yıldır başkanlık yapıyorum. Geçen sezon kadar şaibeli bir sezon geçirmedik. Yine basında okuduğum kadarıyla federasyonun harcamalarında 750 milyar liralık bir açık var. Bilinçsiz bir şekilde harcama yapılıyor. Sayın Ulusoy, naklen yayın ihalesini de elinde bir seçim kozu olarak tutuyor. Bizim için fark etmez, ancak diğer 17 kulüp bizim kardeşimizdir ve beraber hareket ediyoruz. Haluk Ulusoy"un tüm bunlara rağmen ısrarını anlayabilmiş değilim."" Cavcav, 22 Temmuz Perşembe günü yapılacak genel kurulda Haluk Ulusoy"un yeniden başkan seçilmesi durumunda itiraz edeceklerini kaydetti. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Gecen hafta idmanlara katilmaya Pancu"nun dün Istanbul"a döndügü ve bugün antrenmana katildigi bildirildi.
|