| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Aynı dilde mi kederlendik sahi
Aynı yüzyıl mıydı şu yaşadığımız... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cumhurbaskani Kilicdarogluna isbat et istifa edicem cagrisi
https://youtu.be/1xRC93ZCrx0 İşte Erdoğan’ın ‘yok’ dediği fesih yetkisi-madde 18 https://youtu.be/bghJYshXhGQ |
|
|||
|
|||
![]() Benim face de binlerce arkadaşım var,malum solcu ve anti yobaz,anti emperyalist,anti kapitalist,anti şovenist ve anti milliyetçi olduğumdan,işid=Akabe der,arkasından Tak terör eylemi yapıyor derim ve beni hep şikayet ederler.Yanlız bu HAYIR kampanyalarına katıldığım için profilim hep saldırıya uğruyor son günlerde.Neden hayır diye bir yazı yazdım öylece bıraktım,o günden beri yapılan saldırılar o kadar oldu ki...Fakat bu hayır kampanyasında durum farklı,koca devlet sırf evet için çalışıyor,bunun için sosyal medya kuruluşlarını baskı altına alıyorlar.Benden kimlik doğrulama istedi face,halbuki orada yer alan herşey bana ait bilgiler,tel,numaramdan mail adresine kadar hepsi benim gerçek bilgilerim ve resimlerimle dolu,neyse...Birgünlük uğraştan sonra profilime ulaştım,aşırı şikayet edilenlerden biriymişim,öyle dedi sözde face yöneticisi.Bende aşırı şikayetçi biriyim,aşık olduğum kadını tüm dünya ya şikayet ettim dedim,anlamadılar
![]() Geändert von ___OZAN___ (29.03.2017 um 16:49 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Antileri az yazmışım,bundan dolayı geri kalanlarıda yazıyorum....
Anti 155 Anti Şişko Anti Narsist Anti Mazoşist Anti Sadist Anti Baklava Anti Arabesk Anti Sultan Anti Şah Anti Kral Anti Kaiser Anti Başkan Bu anti 155 i açmak istiyorum,156 olursa anti değilim,fakat 155 olursa karşıyım ![]() Gerçi Hatice'ye değil,neticeye bakmak gerek ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Anti Künefe Anti Pati Anti Erdoş Anti Yavşak Anti Yalaka Anti Kuru fasülye Anti Yalan Anti Dolan Anti Falan Filan Anti Bergen Anti DIRDIRCI ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Anti Kazma
Anti Pasta Anti Lop Anti İktidar Anti Anarşist Anti Din Anti Sapık Anti Peygamber Anti Biotik Anti Aptal Anti Salak Anti Küfürcü Anti Sömürge Anti De Anti işte Bir ben kalmışım anti olmadığım ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Anti Bakarız
Anti Sonra ararım Anti Numaramı vermem Anti Sen İyi bir insansın Anti Sen çok gaddar birisin Anti Çete Anti Ayla Anti DIRDIRCI ve ULEMASI ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kandirildik -Allah bizi affetsin diyen Cumhurbaskani Tayip erdogan cifte itiraf
Tayip Erdogan dünki konusmasinda siyasi hayatimda ne aldanan ne altan oldum diye konu$uyor demek'ki kandirildik derkende kandiriyormu$ i,kandirilmami$ bilerek isteyerek Fetö ne istediyse vermi$. |