| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Lan oglum, sen degilmiydin benim kiskanip resmimi burda photoshopla degistiren? Ben hata yaptimmiydi özür dilerim. Bak anana be karina ettigimi hakaretler icin özür diliyorum. Gerisinin arkasindayim. Konuyu sulandirma burda kimsenin kimseye yalakalik yaptigi yok. Bana iftira atan birisinin ben yalanlarina inanirmiyim? Su keloglanin resmini koyda görelim su yakisikliyi... Yoksa bu konun kapatilmasi senin faydana.. |
|
|||
|
|||
![]() Vaybee'nin krali yigitler yigidi seyrangah geldi.
Bayanlara iftara eden erkeklerden hic hoslanmam! Kafam cok fena atar! |
|
||||
|
||||
![]() Was gibt es da zu denken für DICH, wenn du nur zitiert wirst?
Aber wenigstens bestreitest du es nicht ;-) Zitat:
|
|||
|
|||
![]() Banu Allah icin burda gercekleri anlat. Kimseden cekinme, arkanda dag gibi ben varim ve benim ardimda bir ordu vardir.
Bu chat meselesi neyin nesi? Ama gercekleri yaz cünkü gerceklerin ortaya cikmasi cikin külahlari degisecegim simdi.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Iftira, yalan dolan hele hic olmaz.. Yalancilarin en kötüsü dogrularla yalanlari karistirarak baskalarina sunmaktir.. Sözüm o'na benim photoshopla Erzurumlu Kirolara benzetilen resmim ne kadar dogrusu ise Lara hanima edilen iftiralar o kadar dogrudur. Vaybee'ciler, bu Hitler'in propagandacisi Göbbels'in sözüydü.. Bir yalani herkesin o'nun dogru oldugunu sanana kadar tekrarlayin demisti... Inanmayim. Yoksa böyle sark kurnazlarini mükafatlandirmis olursunuz... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bilmek istiyorum. Ama laf kalabaligi yok, gercekleri yazin! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Sagol var ol Banu, burayi hos bulmadim ama senin selamini almak her zaman hostur!
|