| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Und du bist bist einzigartig, jedenfalls hofft das die ganze Menschheit.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Du hast drei Probleme: Du wurdest geboren, du lebst und du tust nichts dagegen! |
|
|||
|
|||
![]() Gercekler aci olabilir. Duymak istemiyen, duymak istiyorum diye cirpinmasin.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() hanimefendilerle konusurken biraz saygili ol.
ich muss dir mal manieren beibringen.
|
|||
|
|||
![]() Erkekligin sani ne midir? Erkegin karsisina ancak bir erkek adam cikabilir! Virvir dirdir öten internet kahramanlari degil!
|
|
|||
|
|||
![]() Bosuna lise yillarinda Düsseldorf'un" one of the great King"'lerinden degildik elhamdülillah!!
Yigitlik yolunda üstüme yoktur! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
dombili, von wem oder was warst du der king?
|
|||
|
|||
![]() Mesela von dir? Mesela Loser'ligin ne oldugunu bilmedigim icin yazilma sekilini de bilmiyorum. Bunu bana ögretmenlerimiz hep derdi, bir insan bir kelimeyi konusamiyorsa ya da yazamiyorsa onun ne oldugunu bilmiyordur. Looser kelimesini yazamadigimla gurur duyuyorum..
Sen benim kim oldugumu ögrenmek istiyorsan karsima cik. Korkma AKP'li de olsan bir yerde sana acirim. Vur dedik diye öldür demedik hemen. Simdi laf yapma koy resmini cik karsima artik sana erkekligin mertebelerini ögretmenin zamani geldi.. Cikmiyorsan git seviyesi düsük chat karilariyla cen cen cen cene cal ve elinin hamuruyla erkeklerin islerine karisma! Geändert von seyrangah (06.03.2015 um 10:06 Uhr). |