| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Vallah bir Alman hayat arkadasim vardi, insanligi da, kültür seviyesi de güzelligi de Türkiye'de zor bulunan bir seydir. Hele ücünü bir kiside bulmak imkansiz bu memlekette..
Cahil dostum olacagina akilli düsmani tercih ederim (Hz. Ali efendimiz) Kagit üzeri müslüman ama gerisi o bicim ise, istemez.. Hal bu ki imanin kimde oldugunu Allah bilir. inaniyorum der belki de inancsizdir... Hem bu gönül isi aka da konar boka da.. Allah büyük konusmamak lazim... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
üniversite sinavlarinda bile "din" soracagiz diyorlar. birinci titan tayyip man. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() bizim amacimiz insanlari aydinlatip dogrulari göstermek. gel sende insanlara yararli biri ol. |
|
||||
|
||||
![]() herkesin kaderi var ona karsi birsey yapilmaz. benimkisi kötü misal olup insanlarin ögrenmeleri icin
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() yo mülltonnede yine bazi seyler karismis gibi görünüyor
|
|
||||
|
||||
![]() bende ilk defa dogru birsey dedin diye tebrik edecektim ama geri adim atip chp'yi kurtarmayi tercih ettin.
billy chp bitmis irkci bir topluluk sen istesende istemesende onlarin sonu gelecektir. |
|
||||
|
||||
![]() ach die chp. ich wess was besseres. ich schau mir jetzt nackte frauen an, allerdings keine schwarzen. ist das jetzt rassistisch?
|
|
||||
|
||||
![]() viel spass dabei.
|
|
||||
|
||||
![]() Dogru pislik le ot pek bagdaþmAz cünkü ot daha temizdir