| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() hemen hemen ayni seylere bende deginmisim. neyse ;-)
|
|
||||
|
||||
![]() bilemiycem 20 milyon varmi yokmu bugün 20 milyon Alevi varsa neden kendilerine bir parti kurmamislar sempadi duyduklari partilerde az oranda oy aliyor.
o partilere birde sünni ateistler oy veriyor bende bilemiycem ama söylenenlere göre yorum yaptim. |
|
||||
|
||||
![]() bence tartisma konusu yanlis, cünkü ben toplumda basörtülü kadinlarin dislandigini görmüyorum.Lütfen insanlarin yasama bicimlerine ve hayat tarzlarina saygili olun. Bir insani basörtüsü yüzünden dislamak tamamen gericilik ve yobazliktir...
|
|
||||
|
||||
![]() hayati ve dini ögrenmesi lazim ama...sen Allah askina müslümanmisin?????
ciddi bi soru..... ergenlik caginda namaz farzdir tammami!!!!! ergenlik caginda bi cocuk henüz 10-14 yasindadir..... hmm bu cocuk peki dinden hayattan anlamiyooosaaaa nasil namaz farz olabilir oruc tutmasi zorunda olabilir...-EGITIM cok önemli..ben bisi zoela olcak demiyorum man muss das kind überzeugen es lehren..... tabiii madalyonun ters yüzü 12 yasindaki bi cocuk makyaj yapip daracik giyinip erkeklerle ilgilenebiliyorsa...demekki cocuk degil oder....bu zamanin kizlarina bi bak istersen kac yasinda basyliyorlar böyle seylere Religion lieber zu früh als zu spät!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() ama ben sahsen fazlasiyla dislandiklarini görebiliyorum.... misal Türkiyede Unilere giremiyorlar...... ama burada yatan neden ise baskadir......
Birde tüm dünya capinda bas örtülü kadinlarin tahsil durumu, basi acik olanlara oranda, acik ve net bir sekilde geri..... tüm arastirmalar bunu gösteriyor.... Ben sahsen bas örtüsüne karsi degilim... ama kadinlara bir azap oldugu kesindir.... kim ne derse desin.... Realität kimseyi takmaz.... |
|
||||
|
||||
![]() ich sag dir nur scheiss auf diese leute du hast bestimmt deine eigene freunde die dich so aktzeptieren wie du bist ich bin zwar keine türkin aber ich respektiere die religion von anderen...wie gesagt scheiss auf die lass die reden
|
|
||||
|
||||
![]() okumanda yok galiba ben alevi yada kürdle sorumum yok
habe eskritiesiert undnichtbefürwortet duhammelkopf |
|
||||
|
||||
![]() du bist es
|
|
|||
|
|||
![]() yada biraz genis ufuklu ol.....
Ben ne dedim..... dis güclerden destek aldilar, ama elbet kendi arzulari ve iradelriyle devlete ve millete ihanet ettiler, hic ama hic kimse zorlamadi...... Türkiyede mevcut olan Demokrasi sayesinde, asiri sekilde herkes bas olma pesinde.... Simdi kalkip Aleviler ayrilip devlet kurma pesinde kosarsalar.... buda devletin sucumudur..... Yani sen sahtekarligi ve ihanetligi yap ve ondan sonra devlete yamat..... ayni Deniz Gezmisin yaptigi gibi.... kalkip Devlete karsi Terör yapti ve sonunda devletin sucu diye kendini savunmaya calisti...... yahu kim yer senin sakatligini... Terör yaptin Kurana ve tüm ebrensel insanlik degerlerine tecavüzde bulundun..... elbet Allah sonu berbat edecektir.... Bak hemso, hic bir zaman devlete karsi gelen herhangi grup olursa olsun muhaffak olmamistir, cünkü Allah böylelerine imkan vermez ve sonuc olarak hepsi helak olmustur, olacaktirda...... Devlete karsi gelmek neredeyse insanliga karsi gelmektir.... kanunlar vardir... kanunlar cercevesinde mahkemye verir hakkini ararsin... Kuranda bunu emrediyor zaten..... Ach ich habe kein Lust mehr.... irgenwie ist das jetzt zu Politisch geworden..... und ich habe gesagt was ich zu sagen hatte... Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() Ach lass mal..... sehr originell und anspruchsvoll von dir...... wowwwwww
Also darauf weiss ich auch kein Antwort ![]() |