| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() olurmu alicigim ya?!
athena müzik grubunu,haluk levent`i ve ibo`yu taksim meydaninda asmak gerek. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ist die Kritik an der israelischen Regierungshaltung seitens der europäischen Regierung ein neues Erscheinungsbild des Antisemitismus oder begründete Tatsachenkritik?
Die israelische Regierung brandmarkt jedes Land, welches sie kritisiert, als "antisemitisch" und erstickt jede Zurechtweisung im Keime des der europäischen Union noch immer anhaftenden Holocausts. Die Europäer hingegen sind der Meinung, dass sich die Isrealis noch immer in ihrer "Opferrrole" aussonnen und diese Situation ausnutzen? Haben Sie womöglich recht oder ist es "zu weit hergeholt"? Eine Umfrage, die das Meinungsforschungsinstitut Ipsos für die italienische Zeitung Corriere della Serra startete, zeigt, welches Bild die Europäer wirklich von unseren jüdischen Nachbarn haben. Die Umfrage können wir in der Online-Ausgabe der Telepolis lesen: w.w.w.heise.de/tp/deutsch/special/ost/16628/1.html |
|
||||
|
||||
![]() arastir...
sorustur.. imkanin varsa tabi.. kardes bu kadar kör olma ve duyarsiz kalma böyle bir konser yapilmistir ve bu gurup bile bile bu yarismaya katilmistir.. bu gurubun sonuncu olmasi icin elimizden geleni yapacagiz.. |
|
||||
|
||||
![]() topu serefsiz bunlarin
ekmegini ye vatanin parasini kazan sonrada kansizlik yap olurmu be yapilirmi salllandirmak yetmez önce ceyrana vereceksin yavas yavas ;o) |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bölücü ve vatansizlar ortada´da senin gibi kör ve at gözlüklüler hala olmaz olamaz deyip durmakta..
|
|
||||
|
||||
![]() ;o))
sinirlenme kocum |
|
||||
|
||||
![]() Ben oradan duydum buradan duyduma inanmam!
Bütün o olayi SIMDI zamanim yok (yogun isim var ... buraya istedigimden az bile giriyorum!) Aksama uzun kalirsam arastiririm! Gerekirse Türkiyede arkadaslara söylerim arastirirlar! Öyle bir konsere katilmissalar o zaman onun bütün özetini bilmek istiyorum! Niye katilmislar, maksat neydi? Belgeleyebilecegin birsey varsa acikla. Ali "Atam izindeyiz!" |
|
||||
|
||||
![]() takdir/tesekür yazisi var
ve Fenerbahce"ninkinde kimin yazisi var! |
|
||||
|
||||
![]() Doktor testinden gecmistim!
Irtica ilen beraber olan sözde Milliyetciye ben Milliyetci demem! Milliyetcinin anlamina bile aykiri! |