| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bir damla gözyasini dahi hak etmiyen bir insana, neden zamanini harciyasin?
|
|
|||
|
|||
![]() Bir gün karsina öyle iyi, öyle temiz bin insan cikar ki, yaptiklarinla kalmazsin - kaybedersin.
|
|
|||
|
|||
![]() Günes batti diye üzülme, bazen karanlikta, aydinlikta göremedigin seyleri görürsün. Bazen ay ve yildizlar, günesden daha büyüleyici olur
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Her güne bir tebessüm ile basla ki, günde sana tebessüm etsin
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() malesef bir isi dütüklerinde,birde seni senden almak istediklerinde gelir,bekledigin zamanlarda isi hic gelmez beklenen...... |
|
||||
|
||||
![]() Biraz üzüldüm ama pisman degilim.
Gece yarisi Onu uyku sersemligiyle gecenin 3-4 gibisinde disari firlatmakla. Ansizin gelmis üzerime yatmis. Birden üzerimdeki bu agirlik ne diye uyanip Onu görünce nasil firlattigimi bile bilmiyorum yataktan. Gönüllü gitmedi, birde mazlum arkasini dönüp bakiyor gercekten gideyim mi diye. Bakislarindan biraz etkilemdim ama hayir, yatagima alamazdim. Ayaklarini kimbilir nerelere degdirdi. Birdaha Balkonkapisini unutup yatmam bunun üzerine. Ya komsunun kedisi degilde, tövbe tövbe kendisi olsaydi ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Çay içelim karşılıklı
En sevdiğimiz kitapları verelim birbirimize. Herşeyi düzeltmez ama İyi gelir ikimize de.. |
|
|||
|
|||
![]() Jetzt wird neu gewürfelt. Iyi geceler vaybee
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bende diyorum sonu ne olcak acaba, hahhaha, ney? kim? ne? ![]() |