| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() elazizspor/kihak/zazaX ve saymaya üşendiğim bir sürü diğer nicke sahip "şahıs":
Bir ara buraya küsüp, şansını BA"da denemiştin. Sayende epey bir gülmüştüm, neydi senin o çıdam saplantın öyle? Herkesi ben sanıyordun :-) Şahsen, ciddiye alınır yanının olmadığını düşünsem de -baştan hareketlerinle diskalifike ediyorsun kendini- birçok defa sayende insanların aptallıklarına şaşırdım. Bu kadar çok insan nasıl da hemen, neti deşarj (terbiyemi takınmaya devam edeyim) olmak, insanları provoke etmek için ve kendince "sidik yarışı" içinde olan bir insanın oynuna gelebilıyor... Ama neyse, nette sapıkların (bkz. zaza) olduğu gibi saflar da olacak elbette. fujitsu/berfo/bigpuma vs... V!"nin en kişiliksiz zatı. Tebrikler, sen bu hususta zaza"yı bile geçtin ("dişi" kategorisine geçmedim henüz). Ahlaksız, görgüsüz olduğun kadar, bir de alıngansın. Bu yetmezmiş gibi de "hayalgücün" tımarhaneyi zorlayacak kadar gelişmiş. Hakkındaki düşüncelerimi çok iyi biliyorsun, tekrarlamaya gerek yok. Unuttuysan da "Mitglieder-Intern" bölümünün arşivinde "klavye magandaları" başlıklı yazımı ara. intellecta/yazgulu80 vs... Devamlı "yok say"da tuttuğum tek "cins". Hemcinslerine (rakip görür onları genelde) düşman, kendini iffetli/namuslu/bilgili kız olarak "pazarlamaya" çalışır. Ama ne yazık ki, ağzını bozmamayı bir türlü beceremez... Nedense kızgın dişi köpekleri hatırlatıyorsun bana, onlar da hemcinslerine karşı saldırgan, karşı cinseyse "ılımlı" davranır. intellecta forumlarda boy göstermediğinde, bilin ki, bir prens bulmuştur kendine. (Retorik) bir soru; namusuna bu kadar düşkün "zor bir kızın" nette hemencecik birilerine ısınabilmesi, anında canım"lara/cicim"lere/birtanem"lere geçebilmesi, tuhaf değil mi? Neyse umarım şu anki "prensini" tutmazı başarabilirsin de V! kızları/kadınları "hücumuna" uğramazlar. Geriye kalanlara geçmeden, üçünüzde en çok şaşırdığım konu, midenizin genişliği. Birbirinize saymadığınız şey kalmıyor, ama iş bir başkasını çekiştirmek, hakkında iftiralar sarf etmeye gelince, en iyi dostlara dönüşüyorsunuz. Bu arada berfo, kimden kaptın bilmiyorum, ama ben originalgueler değilim, kendince yine "dahice" bir gerekçe bulmuşsundur ya, neyse... Bir de cinsel hayatım üçünüzü hep ilgilendirmişti ya, senaryolarınıza göre Berrin"le yattım. Buyrun, birkaç tane de lezbiyen senaryosu kurun, hep yeşil limon veya tanga sıkar insanı. Geçelim diğerlerine: haydut007... Senin samimiyetliğine bir türlü inanamadım. Herkesle iyi geçinmeye çalışan, ama arkasından çaktırmadan dedikodu yapan biri olarak tanıdım seni (bana verdiğin his bu, doğru olmak zorunda değil). lakota... Keşke senin gibilerin sayısı daha çok olsaydı. Hem bilgili, hem tartışmayı bilen birisisin. Fikir ayrılıkları yaşarsan da karşındakiyle, herzaman seviyeni korudun. Donabin... Für dich auf deutsch :-) Ich weiss nicht, ob du noch Gelegenheit hast hier vorbeizuschauen, aber eins sollst du wissen, ich habe oft an dich gedacht. Hab deine mail-addy verloren, daher habe ich mich nicht mehr bei dir gemeldet. Ich hoffe von ganzem Herzen, dass es dir gut geht und du glücklich bist mit deiner Frau. Schade, dass du nicht mehr hier bist, die Sicht eines Konvertierten zu hören, war immer interessant :-) 45magnum... Seninle yıldızlarımız bir türlü uyuşmadı. Ama belli etmemeye çalıştıysam da, nedense sana karşı sempati duyuyordum. Bence en kötü huyun önyargılı olman, kendi kafanda -olmayan şeyler- belirleyen kervanına sende arada bir katılıyordun. roman/Galvani ve peren... Geçmişin nedeniyle (tahminim bu), paranoyak izlenimini veriyorsun bazen. İnan veya inanma, ama Murat için çalışmıyorum. Ayrıca yanlış anlamayı da çok seviyorsun ... ah peren, vah peren; sen de bilimin ve dinin düşman olmadığına bir türlü inanmak istemeyenlerdensin, belki de bunun nedeni çocukluğunda aranmalı. Bu arada sen de iyi dedikoducusun, hem de "yakalanınca" hırçınlaşan cinsinden :-) yenilere gelince... coach, sen cevap yazmadan, yazıları 2, hatta 3 kez okusan iyi olur. Yazılanları anlamıyorsun gibi veya kasten ilgisiz -tam tersi- cevaplar veriyorsun. enis?, senin "ben kazandım" cümlen dikkatimi çekti, galiba sen de buranın (asıl) işlevini anlamış değilsin. Burası yarış değil, tartışma platformudur. Niyetin kendini ıspatlamaksa, başka bir yerde denemeni tavsiye ederim. Ah berfo, bir şey eklemeyi unuttum. Geçen sene moderatörlüğü bırakmaya karar vermiştim, sen de hemen kendi kendine gelin güvey olmuştum. Bir yıl sonra, hayallerini yıkma zamanı geldi: Uyan artık, sen adam mısın da seni ciddiye alayım. Bir tek neden vardı, o da kullanıcılarla ilgili değildi, V! ile ilgiliydi. Üzgünüm, nette bile olsan, seviyenin ciddiye alınmayacak kadar düşük olduğu belli oluyor. Amma da yazmışım ya, neyse birazcık aklı olan bunları neden yazdığımı anlayacak... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() böyle kolaya uzanan el cok yaw
![]() Hazira hele... yahu sen eline bir Kitab aldin mi ??? Bir arastirma yaptin mi, bir bakdin mi, bi cabaladin mi ??? Neden hemen bazilarin Tye cikip söyledikleri abuk subuk seylere hemen inanip aha bu dogridir ve sayre diyoruz ??? Neden at gözlükleri giymis insanlar gibi ilerliyoruz ??? Hele hele su ilahiyat Prof.lardan sinir oluyorum ... su Y.S.Öler yada Atesler ne bileyim Ismail NAcar iste onlarin hepsi iste... simdiye kadar hep talkshowlarda gezinenler birde kalkip türkiyeyi dinine geri dönüs yaptirmak gibi bir görüntü ortaya koyuyorlar... Ama benim en cok sinirimi giden konu bu... bu prof.lar degildir aslinda... ben sahsen bunlarin geri zekali yada salak olduklarini zannetmiyorum... bence bunlar söylediklerini bilerek söylüyorlar... yani bunlar on tane lafadan dokuzunu dogru deyip birini de yanlis söyleyip herseyin icine ediyorlar!!! Ne demisler bir yanlis bütün dogrulari götürür mi oder so ![]() bu dini konularda da öyledir... demek istedigim su... Prof.leri dinlemeyin degil, hocalari dinlemeyin de degil... dinleyin bende dinliyorum ama kendi düsüncemizi ve kendi yorumumuzu gelistirmeliyiz... bu adam öyle söyledi diye hareket edemeyiz... mahser gününde ne diceksiniz ??? YSÖ dedi vallah benim sucum yok mu diceksiniz ??? Sevgili Cenabi Allah ILK önce her Insanin Aklina hitab etmis, ve oku demis, oku ki ilme sahip ... ilimli olda imanin gelissin... gerisi bunlardan ibarettir zaten!!! Akil, Ilim ve Iman dolu bir Insandan ne zarar gelir ki ??? Lütfen bana abuk subuk örnekler vermeyin simdi, cünkü yok öyle insan!!! OKUYUN, arkadaslar OKUYUN!!! Selamlar Fatih |
|
||||
|
||||
![]() birbirine düsüreceksin....ama az eylenmedim okurken....:-) und danke das du mich vergessen hast...gerci zaten sakli gizlim yok....cidam höre ich zum ersten mal....neyse....
hihi ;-) |
|
|||
|
|||
![]() süss
![]() bosal evladim bosal sprich dich aus ![]() yani kusura bakma ama sen moderatorlugu birazcik beceremiyorsun..yani bir mod kendini bu kadar ortaya atmamali kendini fix punkt yapmamamli günes senin etrafinda dönmüyor yani sen bir cok defa kas yapayim derken göz cikardin..kendini cok liberal tolerant bir dine/inanca sahip oldugunu sanip moderatorluk yapiyorsun ama bilakis kemiklesmis müsrikce ve uydurmasyon bilgili takintilarin var..yeni birsey ögrenmek isine gelmiyor... demek schwimmbadda limuteee söyleyip berrinle yattin ha haha harikasiniz ya..ve demek ba da sansimi denemisim... galiba bu foruma ara sirada olsa takilan herkes egleniyor ..sen ise kendine stress yapiyorsun yaziiikk simdi acidim sana ![]() bizim okuma yazmayi beceremeyen kiro fujitsu bile yillar sonra benim sayemde akedemiker gibi yazmaya basladi dini bilgiside süper oldu yakinda elazigda sih-berfo cikabilir ![]() ayrica biz birbirimizi cok seviyoruz kimseyede düsman degiliz ayni seylere saatlerce gülen eglenen insanlar neden düsman olsun ki .. bak biz cok hosgörülüyüz.. sen tanga giyebilirsin schwimmbada gidebilirsin aksamlarida discolardan cikmiyabilirsin hatta freundlarinda olabilir uzun zamandir beraber oldugun cinsel acidan tatmin oldugun erkek arkadasinda olabilir..hic bir gün oldu bunlar icin birsey dedikmi..kolay gelsin demek haricinde ![]() bence sende fazla mod havalarina girip kendine stress yapma ..oturup bizim gibi hem eglen hem ögren hemde ögret... enis ve fujitsu yorumlarina katilmiyorum diger yorumlarinda hakli olabilirsin .. en iyi yönetici futbol hakemleridir..sahada varligini göstermeyip kendini unutturan oyunu bölmeyene gereksizce oyunculari sinir etmiyen süper zevkli mac cikartan hakemler en iyi hakemlerdir.. biraz mac izle ne demek istedigimi anlarsin ![]() seni seviyoruz cidam bu kadar üzülme.... |
|
|||
|
|||
![]() kafan yavas yavas calismaya basladi senin..
birde ne okuyacaklarini söyle..din konusunda okuyacaklari tek sey kuran olmali..kuran haricinde hic bir kitap baglayici olmamali.. kuran haricinde her kitaba kusku ile yaklasmali.. bütün yazdiklarina katiliyorum..bunlar cok hazira konuyorlar..kendi fikirleri pek yok..mesela bizim herkesin hor gördügü bir kiro arkadasimiz fujitsu var..herkes ona gerizekali cahil muamelesi yapar..ama bence o arkadas kurani okusa süper bir algilama yetenegi var müthis bir deha cikacaktir ondan ama ne yazikki o cevheri adam kendinisnide görmüyor..gidip cigeri bes para etmiyen hacilarin hocalarin yorumlarinin arkasina düsüyor..yani türkcesiyle elalemin cüküyle gerdege giriyor..ayni sekilde dipl.ing enis beyde bunu yapiyor o yüzden yarim yamalak bir sey cikiyor ortaya .... |
|
||||
|
||||
![]() gibt es ein zweites vergleichbares Buch ???
Es ist perfekt, weil es von Allah dem Erschaffer von Alles kommt!!! Man sollte auch andere Bücher lesen klar, ich lese gerade ein Buch für meine Abschlussprüfung ![]() Aber das einzig wahre Buch ist nur der Koran!!! |
|
||||
|
||||
![]() Anas r.a. berichtete: "Der Gesandte Allahs s.a.v. sagte: Die Suche nach Wissen ist jedem Muslim eine Pflicht." (Buharry)
|
|
||||
|
||||
![]() 60. Sprich: «Soll ich euch über die belehren, deren Lohn bei Allah noch schlimmer ist als das? die Allah verflucht hat und denen Er zürnt und aus denen Er Affen und Schweine gemacht hat und die den Bösen anbeten. Diese sind in einer noch schlimmeren Lage und noch weiter irregegangen vom rechten Weg.»
|
|
||||
|
||||
![]() "Abdullah Ibn "Umar, Allahs Wohlgefallen auf beiden, berichtete, daß der Gesandte Allahs, Allahs Segen und Friede auf ihm, sagte:
"Der Muslim ist des Muslims Bruder. Ihn darf er weder unterdrücken noch zugrunde gehen lassen. Wer seinem Bruder in der Not beisteht, dem steht Allah in seiner eigenen Not bei. Und wer einem Muslim eine Sorge abnimmt, dem nimmt Allah eine Sorge von den Sorgen am Tage der Auferstehung ab." [Sahih Al-Buharyy] |