| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() yaw sans ne yapalim. iste bizde bazen tuturuyoruz
![]() |
|
||||
|
||||
![]() yerine de erman toroglu gelsin.
:O)))) yardimcisi kim olsun ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kes kes artik be sacmaladin kardes yani kusura bakmada Fatih terim milli takima gelse milli takimdakilerinde huzurunu bozar o artist
Kendini birsey saniyor deve iyiki bir uefa kupasini aldirdi cimboma Bana sorarsaniz kim gelmeli biliyormusunuz Milli takimin basina Riza Calimbay yaninada sifo mehmeti koydun mu alsana süper bir teknik bu ikisi bana göre süper zeka serefsizim ki varya bu ikili gelmeli diyorum bana katilan parmak kaldirsin |
|
||||
|
||||
![]() antröner aranirken...aldigi basarilara bakinir...riza kac takimi basarili etdi?
|
|
|||
|
|||
![]() ich hatte sie nur auf Festplatte gespeichert, damit niemand aus meinem GB spickt
![]() Neyse, simdi kendin yazdin. |
|
||||
|
||||
![]() G.Birliði 2-1 Bursa
Trabzon 2-0 Ç.Rize Malatya 1-2 Beþiktaþ G.Saray 1-2 Konya Elazýð 1-3 A.Sebat Ýstanbul 1-1 Samsun Denizli 2-1 A.Gücü D.Bakýr 2-0 Adana G.Antep 2-2 F.Bahçe |
|
|||
|
|||
![]() G.Birliði - Bursa 3-1
Trabzon - Ç.Rize 2-1 Malatya - Beþiktaþ 1-3 G.Saray - Konya 2-1 Elazýð - A.Sebat 1-2 Ýstanbul - Samsun 1-0 Denizli - A.Gücü 1-0 D.Bakýr - Adana 2-0 G.Antep - F.Bahçe 2-1 |
|
||||
|
||||
![]() burda cok hirsiz var
hehe kontrolliere mal ob das die selben sind, wie die bei dir in der festplatte sind ![]() habe sie etwas geändert und mal sehen mit welche ich richtig liege |
|
||||
|
||||
![]() mindestens ein tor...
bin davon überzeugt ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Sira geldi villareala
![]() |