| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Asagidaki Linke bakiniz ve birazda olsa konu hakkinda bilgi edindikten sonra kisileri "hasta"" katagorisine koyunuz. http://kozmopolitaydinlar.wordpress....a-escinsellik/ |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Cooooook eskilerden kaynaklanan ruhsal bir bozukluk. Ayrica bütün dünya nezamandan beri escinselligin hastalik olmadigni kabul ediyor?? O yüzdenmi dünya capinda escinsellere hala kötü göz ile bakiliyor? Genetik sandilar, arastirma yaptilar ama hicbir arastirmalari genetik oldugunun kanaatine varamadi ![]() Ama hastalik niteligini tasiyabilmesi icin cogu faktörler bulunmaktadir. Allah escinsel olanlara ve yardim isteyenlere yardim etsin. Bizi ve neslimizide korusun diyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Diyarbakili oldugu icin kimseye ev vermememk gibi bir olayi benimsemiyorum, Baska sorunlarda vardir kesin. Bak bir traveseti yada ben bu kadinsi halimle bir ev kiralamaya gideyim kim bana ev verir, kim isterki apartmaninda kari kilikli bir ib... otursun yada mahalede. Hemen taslarlar kovalarlar kabul etmezler. Ama Bülent Ersoy yada Zeki Müren gibi bir ünlü ib... olsam hemen beni kabul ederler. Senin o diyarbakirliyada ev vermemelerinin sebebi mutlaka baska birseydir. Diyarbakilri olmakla degildir. Ya o arkdasin kiyafei, ya görünümü yada parasi, veya isi evsahibinin hosuna gitmemistir. Yani hemen Diyarbakirli olmaya baglamak yanlis olur bence. Arti TC-de okadar zengin Diyarbakilriliar varki istanbul, izmir ve ankarada oturuyorlar onlar hic bir sorun yasamiyorlar. Agalar diye dahada mabüller yani. Yere baglamayalim. Nasilki tüm escinseller Bursali degilse tüm Diyarbakirlilar da kötü degil. Bunu biliyorsun. Türkiye Cumhuriyetinde ve yasalarda her vatandas esittir diyoruz evet aynen öyle esittir. Bizim sorunumuz cinsellikle ya sizin sorununuz? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Arkadasinin dogu kökenli olmasi, siyasi bir durum oldugunu vurguluyorsun. eh artik onlarmi yoksa escinsellermi yurdunu daha cok seviyor bilemem... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
inanmiyorum! gercektenmi? |
|
||||
|
||||
![]() Ich würde ihn zum ballet schicken. Wird bestimmt ein begnadeter künstler aus ihm. Es gibt genug menschen mit besonderen kindern, die anders halt sind als andere. Was soll man sonst machen, ausser das eigene kind zu akzeptieren, man wird es nicht anders können, weil man es schätzt. Es sei denn man hat probleme mit sich selbst. Solche Menschen verhalten sich auch meist intolerant gegenüber anderen. Es ist eine chance für die, sich zu verändern.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
aramiza katildigin icin cok sevindim ben burada yapayanliz kaldim ![]() Sevgili lezbiyen arkadas seninde bu konuda fikrini almak istiyoruz, ve bu olayin bir -hastalik- olmadigini benim gibi sende duygularini anlatmani diliyoruz. Anlamiyor bu insanlar... |