| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Mücadele kültürünüze bakiyorumda, EZEL'i bana, beni de EZEL'e karsi kiskirtmaya calisiyorsunuz. Bizler savasirken yigit, tartisirken anlamli, düsmana(size) karsi yaklasirken bile onurumuzdan en ufak taviz vermeyiz,sonu ve sonuclari bize ölüm getirse bile onurumuzu muhafaza etmek tüm ölümlerden üstündür.
siz ise, akli sira kahpece ve kallesce, insanlari birbirinize düsürme planlari yaparak ve bununla baglantili,ölmüse ve insan yakinlarina chat gibi iletisim araclarini kullanarak cirkince hakaret edebilen ve toplum icerisinde hicbir vasfi olmayan asagilik-karaktersiz kisilersiniz. daha önceki yorumlarimda yazdigim gibi, bunu sakin hakaret veya agir itham olarak algilamayin, bu ithamlarin hepsi sizin genel özetiniz. Bildigin gibi bosphorus-pucugum, crs79 nickimle seninle tartismaya girmistik. icindeki inanc-Irk ve cinsiyet düsmanliginin verdigi cirkinlikle iliskili mide bulantisi, beni farkli düsüncelerin söz konusu insanlarini tanimaya ve tutumlarini yakindan icnelemeye itmisti. Evet, Öcalan'i tanidim. Öcalan'in 1 yillik düzenli görüsmelerini,haberlerini ve tutumlarini daha da yakindan takip etme firsati buldum. Her okuyusumda Öcalan'i, Cüneyt Özdemir, Ahmet Hakan, Zülfü Livaneli, Vedat Türkali, Nuray Mert, Dogu Ergil, Cengiz Candar, Oral Calislar ve bunlar gibi bir cok Türk aydinin nefret etmeyip aksine sizin icin "lan bu insanlar neden nefret ediyo" meragimi gidermek icin irdeledim. Sonuc ne cikti biliyor musun? En yakin örnek olarak 6-7 eylül olaylari degerlendirmesi. 6-7 eylül olaylarinda, herkes sunu gördü: Silahli Halk ayaklanmasi! Evet yanlis duymadin,silahli halk ayaklanmasi bir ülkenin cöküsü demek.Halki silahlanan bir ülke ve karsi silah kullanan bir devlet... Tipki Misir, ve Kuzey Afrika ülkeleri gibi, halk ayaklanacakti!. Peki Öcalan yerine gercek anlamda bir terorist olsaydi ne yapardi? Elbette, o halki sokaga döker ve Türkiye Cumhuriyetini tarumar ederdi bu tartismasiz. Öcalan ise aksine, 15 eylül'e kadar AKP'ye aklini basina almasini söyledi.AKP ne yapti? Cark etti ulan cark etti, dansöz gibi kivira kivira siyaset yapti ![]() Bak ne diyo Ortadogu uzmani; Cengiz Çandar: AKP “U-dönüşü”nden saparsa ne olur? http://www.radikal.com.tr/yazarlar/c..._donem-1220577 Zitat:
Geändert von uno (23.10.2014 um 13:28 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Birde bu bosp denilen korkak, turkce bilmeyen birine birşey okutmaya çalışıyor, bunun sebebini anlayan oldu mu? Ben bir anlam veremedim? |
|
||||
|
||||
![]() yalanlariniz pek mantikli olmuyor.
pkk-pyd pesmergeleri kabul etmemisti kobanide. türkiye ve barzani pesmergeleri dayatti ve sonunda pkk-pyd u-dönüsü yapip kabul etti. kabul etmese dayanacak gücü kalmadi isid hepsini temizlemek üzere. https://www.youtube.com/watch?v=xPT_Z1KruiM |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Paranoyak gtveren. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Seni boyle yalan edecegim yillar boyunca. Apo sevdalisi pis kokusmus terorist. |
|
||||
|
||||
![]() Nesrin, ve diger teroristler geberdi, zaten bk icinde yasiyorlardi simdi daha berbat bir yerdeler. Turkiye'deki tum PKK'lilari Kobane'ye surmek gerek. Dinsiz PKK'nin hakkindan imansiz ISID geliyor.
Kaslari alinmis Unos, halen buradasin len, hani savasmaya gidiyordun? Para mi dileniyorsun ondan bundan halen? Sen klavye arkasindan mizmizlanirken ISID PKK'lilari dudukluyor Kobane'de. Biraz videolarini gormek ister misin? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Anadolu adami yigit olur bosphorus, sözünün eri olur. Sen ise korkak,dönek ve karaktersizsin. Lütfen bunlari haksiz itham olarak alma,verdigin sözleri yerine getirmedigin icin vardim bu kaniya. Karaktersiz sanal faresi
![]() Nesrin yasiyo ![]() http://www.gazetehaber7.com/haber/ba...si-ypjli/1454/ Zitat:
Geändert von uno (23.10.2014 um 21:27 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Nesrin'e soyle gitsin Kobane'ye. Gecenlerde nette her yerde yerlere serilmis PKK/YPG lesleri gordum aralarinda kadin teroristler de vardi ama secemedim bu olup olmadigini, yuz filan kalmamis dagilmisti. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Bir kere daha soruyorum, PKK bir teror orgutu mudur degil midir? |