Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 23.10.2014, 13:25
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Erdogan, Öcalan'dan cok daha cirkin ;)))

Mücadele kültürünüze bakiyorumda, EZEL'i bana, beni de EZEL'e karsi kiskirtmaya calisiyorsunuz. Bizler savasirken yigit, tartisirken anlamli, düsmana(size) karsi yaklasirken bile onurumuzdan en ufak taviz vermeyiz,sonu ve sonuclari bize ölüm getirse bile onurumuzu muhafaza etmek tüm ölümlerden üstündür.

siz ise, akli sira kahpece ve kallesce, insanlari birbirinize düsürme planlari yaparak ve bununla baglantili,ölmüse ve insan yakinlarina chat gibi iletisim araclarini kullanarak cirkince hakaret edebilen ve toplum icerisinde hicbir vasfi olmayan asagilik-karaktersiz kisilersiniz. daha önceki yorumlarimda yazdigim gibi, bunu sakin hakaret veya agir itham olarak algilamayin, bu ithamlarin hepsi sizin genel özetiniz.

Bildigin gibi bosphorus-pucugum, crs79 nickimle seninle tartismaya girmistik. icindeki inanc-Irk ve cinsiyet düsmanliginin verdigi cirkinlikle iliskili mide bulantisi, beni farkli düsüncelerin söz konusu insanlarini tanimaya ve tutumlarini yakindan icnelemeye itmisti.
Evet, Öcalan'i tanidim. Öcalan'in 1 yillik düzenli görüsmelerini,haberlerini ve tutumlarini daha da yakindan takip etme firsati buldum. Her okuyusumda Öcalan'i, Cüneyt Özdemir, Ahmet Hakan, Zülfü Livaneli, Vedat Türkali, Nuray Mert, Dogu Ergil, Cengiz Candar, Oral Calislar ve bunlar gibi bir cok Türk aydinin nefret etmeyip aksine sizin icin "lan bu insanlar neden nefret ediyo" meragimi gidermek icin irdeledim. Sonuc ne cikti biliyor musun?
En yakin örnek olarak 6-7 eylül olaylari degerlendirmesi.
6-7 eylül olaylarinda, herkes sunu gördü: Silahli Halk ayaklanmasi!
Evet yanlis duymadin,silahli halk ayaklanmasi bir ülkenin cöküsü demek.Halki silahlanan bir ülke ve karsi silah kullanan bir devlet... Tipki Misir, ve Kuzey Afrika ülkeleri gibi, halk ayaklanacakti!.
Peki Öcalan yerine gercek anlamda bir terorist olsaydi ne yapardi?
Elbette, o halki sokaga döker ve Türkiye Cumhuriyetini tarumar ederdi bu tartismasiz. Öcalan ise aksine, 15 eylül'e kadar AKP'ye aklini basina almasini söyledi.AKP ne yapti? Cark etti ulan cark etti, dansöz gibi kivira kivira siyaset yapti )

Bak ne diyo Ortadogu uzmani; Cengiz Çandar: AKP “U-dönüşü”nden saparsa ne olur?
http://www.radikal.com.tr/yazarlar/c..._donem-1220577

Zitat:
1. AKP iktidarının “Kobani politikası” çarpıcı bir “dış politika iflası” sonucunda “U-dönüşü” yapıldığı görüntüsünü veriyor.

Bunu yapmasaydı;
1. “Çözüm süreci”ni sürdürmesi mümkün olamayacak ve ülke “iç savaş”a gidercesine büyük kitlesel çatışmaların içine sürüklenme tehdidiyle yüz yüze kalacaktı;

2. Bir “NATO müttefiki” olarak, ABD ve Batı’da yol açtığı “hayal kırıklığı” derinleşecek ve Türkiye’nin “uluslararası alandaki tecrit hali”, öyle “değerli yalnızlık” safsatasıyla giderilemeyecek tehlikelere ortaya çıkartacaktı.

Peki, AKP “U-dönüşü”nden saparsa ne olur?
David Gardner’ın FT yazısında cevabı var: “IŞİD’e karşı en işlevsel tamponlar, özyönetime sahip Irak Kürdistanı ile Suriye’de ortaya çıkmakta olan Kürt antitesi iken, Ankara’nın Kobani’ye (olumsuz) tavrı –ve Erdoğan’ın PKK ile irtibatlı Kobani’nin savunucularını IŞİD’le eşitlemesi- Türkiye’nin kendi Kürtleriyle ihtilafını yeniden ateşleme riski taşıyor.”

Madem, Abdullah Öcalan’ı muhatap alarak bir “çözüm süreci” zaten başlatılmış durumda ve yaşatılıyor; o halde Türkiye için “ezber bozma vakti”.

Yani, IŞİD karşısında Kürdistan, Kürtler ve Batı ile beraberlik…

Belki de bir hayal. Ama, Türkiye’nin esenliği için şart.

Geändert von uno (23.10.2014 um 13:28 Uhr).
Alt 23.10.2014, 15:01
___EZEL___

Daumen hoch

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Mücadele kültürünüze bakiyorumda, EZEL'i bana, beni de EZEL'e karsi kiskirtmaya calisiyorsunuz. Bizler savasirken yigit, tartisirken anlamli, düsmana(size) karsi yaklasirken bile onurumuzdan en ufak taviz vermeyiz,sonu ve sonuclari bize ölüm getirse bile onurumuzu muhafaza etmek tüm ölümlerden üstündür.

siz ise, akli sira kahpece ve kallesce, insanlari birbirinize düsürme planlari yaparak ve bununla baglantili,ölmüse ve insan yakinlarina chat gibi iletisim araclarini kullanarak cirkince hakaret edebilen ve toplum icerisinde hicbir vasfi olmayan asagilik-karaktersiz kisilersiniz. daha önceki yorumlarimda yazdigim gibi, bunu sakin hakaret veya agir itham olarak algilamayin, bu ithamlarin hepsi sizin genel özetiniz.

Bildigin gibi bosphorus-pucugum, crs79 nickimle seninle tartismaya girmistik. icindeki inanc-Irk ve cinsiyet düsmanliginin verdigi cirkinlikle iliskili mide bulantisi, beni farkli düsüncelerin söz konusu insanlarini tanimaya ve tutumlarini yakindan icnelemeye itmisti.
Evet, Öcalan'i tanidim. Öcalan'in 1 yillik düzenli görüsmelerini,haberlerini ve tutumlarini daha da yakindan takip etme firsati buldum. Her okuyusumda Öcalan'i, Cüneyt Özdemir, Ahmet Hakan, Zülfü Livaneli, Vedat Türkali, Nuray Mert, Dogu Ergil, Cengiz Candar, Oral Calislar ve bunlar gibi bir cok Türk aydinin nefret etmeyip aksine sizin icin "lan bu insanlar neden nefret ediyo" meragimi gidermek icin irdeledim. Sonuc ne cikti biliyor musun?
Evet yanlis duymadin,silahli halk ayaklanmasi bir ülkenin cöküsü demek.Halki silahlanan bir ülke ve karsi silah kullanan bir devlet... Tipki Misir, ve Kuzey Afrika ülkeleri gibi, halk ayaklanacakti!.
Elbette, o halki sokaga döker ve Türkiye Cumhuriyetini tarumar ederdi bu tartismasiz. Öcalan ise aksine, 15 eylül'e kadar AKP'ye aklini basina almasini söyledi.AKP ne yapti? Cark etti ulan cark etti, dansöz gibi kivira kivira siyaset yapti )

Uno bu sapsalin oyunua gelmedin, bravo sana!
Birde bu bosp denilen korkak, turkce bilmeyen birine birşey okutmaya çalışıyor, bunun sebebini anlayan oldu mu? Ben bir anlam veremedim?
Alt 23.10.2014, 15:38
Benutzerbild von Man_Bey
Man_Bey Man_Bey ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

yalanlariniz pek mantikli olmuyor.

pkk-pyd pesmergeleri kabul etmemisti kobanide.

türkiye ve barzani pesmergeleri dayatti ve sonunda pkk-pyd u-dönüsü yapip kabul etti.

kabul etmese dayanacak gücü kalmadi isid hepsini temizlemek üzere.

https://www.youtube.com/watch?v=xPT_Z1KruiM
Alt 23.10.2014, 21:07
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen
1.SORRY denilen sahiz sensin (senin gibi yav$ak yok cünkü bu site 2iki defa)

2.ye geciyorum ...
Ben degilsem kendini _EZEL_'e pazarlayacak misin peki?

Paranoyak gtveren.
Alt 23.10.2014, 21:09
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Uno bu sapsalin oyunua gelmedin, bravo sana!
Birde bu bosp denilen korkak, turkce bilmeyen birine birşey okutmaya çalışıyor, bunun sebebini anlayan oldu mu? Ben bir anlam veremedim?

Seni boyle yalan edecegim yillar boyunca. Apo sevdalisi pis kokusmus terorist.
Alt 23.10.2014, 21:12
Erfahrener Benutzer

Standard

Nesrin, ve diger teroristler geberdi, zaten bk icinde yasiyorlardi simdi daha berbat bir yerdeler. Turkiye'deki tum PKK'lilari Kobane'ye surmek gerek. Dinsiz PKK'nin hakkindan imansiz ISID geliyor.

Kaslari alinmis Unos, halen buradasin len, hani savasmaya gidiyordun? Para mi dileniyorsun ondan bundan halen? Sen klavye arkasindan mizmizlanirken ISID PKK'lilari dudukluyor Kobane'de. Biraz videolarini gormek ister misin?
Alt 23.10.2014, 21:20
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Anadolu adami yigit olur bosphorus, sözünün eri olur. Sen ise korkak,dönek ve karaktersizsin. Lütfen bunlari haksiz itham olarak alma,verdigin sözleri yerine getirmedigin icin vardim bu kaniya. Karaktersiz sanal faresi

Nesrin yasiyo

http://www.gazetehaber7.com/haber/ba...si-ypjli/1454/

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Nesrin, ve diger teroristler geberdi, zaten bk icinde yasiyorlardi simdi daha berbat bir yerdeler. Turkiye'deki tum PKK'lilari Kobane'ye surmek gerek. Dinsiz PKK'nin hakkindan imansiz ISID geliyor.

Kaslari alinmis Unos, halen buradasin len, hani savasmaya gidiyordun? Para mi dileniyorsun ondan bundan halen? Sen klavye arkasindan mizmizlanirken ISID PKK'lilari dudukluyor Kobane'de. Biraz videolarini gormek ister misin?

Geändert von uno (23.10.2014 um 21:27 Uhr).
Alt 25.10.2014, 03:18
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Anadolu adami yigit olur bosphorus, sözünün eri olur. Sen ise korkak,dönek ve karaktersizsin. Lütfen bunlari haksiz itham olarak alma,verdigin sözleri yerine getirmedigin icin vardim bu kaniya. Karaktersiz sanal faresi

Nesrin yasiyo
Yani para dilendigin kisiden para koparip tatil yapamadin diye Kobane'de dayak yiyen yandaslarini yardima gitmiyorsun? Seni donek webcam sapigi seni

Nesrin'e soyle gitsin Kobane'ye. Gecenlerde nette her yerde yerlere serilmis PKK/YPG lesleri gordum aralarinda kadin teroristler de vardi ama secemedim bu olup olmadigini, yuz filan kalmamis dagilmisti.
Alt 25.10.2014, 10:14
___EZEL___

Standard Tartisma!

Zitat:

Bazen insan,karsisindakinin kurdugu yanlis bir cümle üzerine sekillenip,kizginlik halinde bir takim seyler sarfedebilir,heleki ideolojik düsmanlariyla tartisrken birden ortaya cikarsa bu durum,dogal olarak bir takim seyler genelleme yapilir..Fakat her genelleme,her soyut kavram dogru olmayabilir..Ayrica uno beni bilmez,ama eger uno,tanidigim aile cevresinin üyesiyse,dolayli olarak ben onu bilirim..Iyi bir aile cevresine sahip olan ve degerli kisilikler yetistirmis,hep mazlumun yaninda olan cok sosyal bir aile olarak tanirim...Bosp adli insanlik düsmaninin yaratmak istedigi oyuna,uno gelseydi bile,ben gelmezdim..Gerci benim gibi insanlar bilirki,bir mücadele icindeysen eger,dönem dönem dost bildiklerinde,sana karsi yanlis davranabilir veya yanliz birakabilir.Fakat;bizi kusatan tüm cirkinliklere ragmen,dostlar mutlaka ortak dogrularinda birlesir...Birlesmesede,"ille dostun bir tek gülü" der sineye ceker,bildigimiz yolda gerekirse yanliz yürürüz..Bosp adli üye;senin masken bu nickle yirtildi,nemenem bir mahlukat oldugun ortaya cikti,bence iyisimi,sen kuyrugunu bacaklarinin arasina al git burdan,milyonlarca chat sayfasi var,Isid propagandani git oralarda yap,burda migde bulandirici olmaya basladin....
Alt 25.10.2014, 11:21
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Bazen insan,karsisindakinin kurdugu yanlis bir cümle üzerine sekillenip,kizginlik halinde bir takim seyler sarfedebilir,heleki ideolojik düsmanlariyla tartisrken birden ortaya cikarsa bu durum,dogal olarak bir takim seyler genelleme yapilir..Fakat her genelleme,her soyut kavram dogru olmayabilir..Ayrica uno beni bilmez,ama eger uno,tanidigim aile cevresinin üyesiyse,dolayli olarak ben onu bilirim..Iyi bir aile cevresine sahip olan ve degerli kisilikler yetistirmis,hep mazlumun yaninda olan cok sosyal bir aile olarak tanirim...Bosp adli insanlik düsmaninin yaratmak istedigi oyuna,uno gelseydi bile,ben gelmezdim..Gerci benim gibi insanlar bilirki,bir mücadele icindeysen eger,dönem dönem dost bildiklerinde,sana karsi yanlis davranabilir veya yanliz birakabilir.Fakat;bizi kusatan tüm cirkinliklere ragmen,dostlar mutlaka ortak dogrularinda birlesir...Birlesmesede,"ille dostun bir tek gülü" der sineye ceker,bildigimiz yolda gerekirse yanliz yürürüz..Bosp adli üye;senin masken bu nickle yirtildi,nemenem bir mahlukat oldugun ortaya cikti,bence iyisimi,sen kuyrugunu bacaklarinin arasina al git burdan,milyonlarca chat sayfasi var,Isid propagandani git oralarda yap,burda migde bulandirici olmaya basladin....
Halen bir kancik gibi baskasinin mesajini alinti yaparak benden bahsediyorsun sonra da ''bana cevap yazma'' diyorsun, erkek gibi mesaj mesaja tartisamiyorsun.

Bir kere daha soruyorum, PKK bir teror orgutu mudur degil midir?
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche